• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل کارکرد بالای ناگهانی اکسپلورر

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
نمی دونم چرا یک دفعه اکسپلورر 50 درصد کار کرد سی پی یو را بخودش احتصاص می ده
طوری که فن لپ تاپ شروع به کارکرد سریع می کنه
مجبور می شم از اند تسک استفاده کنم و دوباره بازش کنم
آنتی ویروس اوست آپدیت شده هم رو سیستم نصبه و به چیزی گیر نمی ده
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
ممنون
tn50aaekb7w159b3r8tp.jpg

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dany_3p4u جان
1.gif

سلام
نمی دونم چرا یک دفعه اکسپلورر 50 درصد کار کرد سی پی یو را بخودش احتصاص می ده
طوری که فن لپ تاپ شروع به کارکرد سریع می کنه
مجبور می شم از اند تسک استفاده کنم و دوباره بازش کنم
آنتی ویروس اوست آپدیت شده هم رو سیستم نصبه و به چیزی گیر نمی ده
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
. خوبي آقا؟ كم پايدايي؟ راستي آموزش‌هاي جديدي از Robotask در تاپيك ماكرو‌ها گذاشته‌ام.

. آقا اين سوال شما مربوط به تاپيك ويندوز 7 ميشده اگر اونجا مطرح مي‌نموديد بهتر بود. اما مشكلExplorer دلايل زيادي مي‌تونه داشته باشه! شايد يك تولبار يا پلاگين نصب شده لاعث اين مشكل بشه يا يكسري فايل‌هاي ديگه خود ويندوز و ويروس يا ...

. براي اينكه خيالتان از بابت پلاگين و تولبار راحت بشه! برنامه Autoruns را دنلود و اجراش كنيد و از تب Explorer و Internet Explorer هر چه پلاگين يا تولبار هست را تيكشان را برداريد. و سيستم را ريستارت كنيد و دوباره برنامه Autoruns را اجرا كنيد و در همان دو تب نگاه كنيد كه دوباره تيك چيزي روشن نشده باشد و ببينيد آيا مشكل حل مي‌شود يا نه؟!

. اگر مشكل حل شد، اشكال از يكي از همون پلاگين‌ها يا تولبارها بوده! بايد اونهايي كه لازم نيستند را Uninstall كنيد. بهتره از برنامه Your Uninstaller استفاده نمايد. بعد يكي يكي آنها را اضافه و تست كنيد تا مشكلساز را از بينشون پيدا نماييد.

. اگر مشكل حل نشد، يك بار دستور SFC /scannow را در داس بنويسيد تا فايل‌هاي سيستم را چك كند و سيستم را ريستارت كنيد.

. اگر باز هم مشكل حل نشد، برنامه Process Explorer را دنلود نماييد. اين برنامه امكان نمايش فايل‌هاي Stack و ... كه مرتبط با يك فايل باز هستند را دارد و اين مشخصات را در Properties فايل‌ها نمايش مي‌دهد. متاسفنه من آموزش يافتن مشكل يك فايل كه Cpu Usage بالايي دارد توسط اين برنامه را نخواندم ولي آن را در همان سايت Sysinternals ديده‌ام. اين حرفه‌اي ترين راه براي يافتن منبع مشكل ساز است.

. اين لينك‌ها هم در جستجو‌هايم يافتم. شايد كمكي كنند:
http://www.geek.com/forums/topic/cpu-100-usage-problem
http://www.sevenforums.com/performa...-windows-explorer-high-cpu-usage-problem.html
http://club.myce.com/f3/explorer-exe-causes-100-cpu-usage-74137/
http://answers.microsoft.com/en-us/...formance/b5c79a15-781b-455a-9003-6d305695fce0

. اگر مشكلتان را يافتيد لطفن روش حل آن را دقيق بنويسيد تا در پست دوم تاپيك ويندوز 7 براي استفاده ديگران قرار دهم. منتظر جوابتان هستم...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/05/22
26.gif
103.gif

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوست عزیز
ممنون از لطفت
اون تاپیک را من ارادت خاصی بهش دارم :دی و توی تاپیک هایی که هر زمان پست توش داده می شه، با ایمیل خبر رسانی می شه قرار دادم
شاید برای انجام تمرینات با عرض پوزش کمی تنبل باشم اما مطمن باش با جون و دل اون تاپیک را دوس دارم و دنبالش می کنم

درست می فرمایید مربوط به وین 7 می شه، اما اون زمان گفتم احتمالا برنامه ای ویروسی چیزی باعث این مشکل شده اینجا گذاشتم

در مرحله اول من این کار را کردم
2511.png
برای مورد دوم هم نمی دونستم چی کار کنم پس عکس گرفتم که از شما بپرسم تیک کدوم ها را بردارم، (که داستانی پیش اومد که می گم)
لینک

اما تا من بپرسم دیدم درست نشد پس مرحله بعد یعنی سی ام دی را اجرا کردم
http://up1.iranblog.com/images/3533.png

++++++
تا اینجا چیزی درست نشده بود که یک باره یک مشکل دیگه پیش اومد !
صفحه آبی !!!
نمی دونم چرا وفتی به اینترنت وصل می شدم و می خواستن هر مرور گری را باز کنم و هر سایت برم با این صفحه روبرو می شدم !
خلاصه بعد از 10 بار دیدن این صفحه بی خود به این نتیجه رسیدم باس دوباره وین بریزم

الآنم راستش با همون وین 7 سرویس پکی که شما آدرس تورنتش را دادین اومدم :دی
+ با آموزش نورتون گاستی که دادین هم یک ایمیج ازش گرفتم :دی
خلاصه بسیار ممنون از فعالیت + شما :p

توی چند ساعتی هم که کار می کنم فقط یک بار بعد نصب این برنامه ها، با فایرفاکس و اکسپلورر همزمان این مشکل پیش اومد و هر کدوم یک دفعخ 50% سی پی یو را گرفتن، که فکر نکنم چیزه خاصی باشه ، چون دفعه های پیش فقط اکسپلورر اینطوری می شد و شاید چند بار توی هر دفعه که سیستم را روشن می کردم.
80NWE2011_08_14_124651.jpg

فایل های ضمیمه

• 3322.png
    3322.png
    69.5 KB · نمایش ها: 41

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
igimax جان یک بار دیگه این مشکل پیش اومد !!!
چند تا برنامه تبدیل ویدو به صوت و ویرایش فایل صوتی را نصب کردم که دیدم ای دل قافل بازم ...

من با برنامه یور آنیستالر تمام اون برنامه ها را پاک کردم وهیچ اثری ازشون نیس اما مشکل حل نشد

با برنامه پروسس اکسپلرور هم نشد کاری کنم
حالا چه کنم؟!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dany_3p4u جان
1.gif

. عجيبه!؟ پست قبلي شما را يادم نمياد كه قبلن ديده يا خونده باشم؟!!؟!؟! الان پست فعليتان را ديدم اون را هم ديدم!

. شما ويروسياب + فايروال چي نصب شده داريد؟! يه گذارش از برنامه VDR من از تاپيك آزمايشگاه ويروسم بفرستيد.

. متاسفانه جديدن ويروس نوسان ايراني تازه ياد گرفت كه يه فايل واقعن ويروسي بنويسند!؟ يعني فايلي كه نه فقط اتوراني باشه و تا توي حافظه در حال اجرا باشه بتونه خرابكاري كنه! كه در چنين صورتي راحت من اونهارا پاك مي‌كردم! بلكه جديدن يادگرفتن وثل ويروس‌هاي قديمي (زمان داس) ويروس‌ها حالات انگلي داشته باشند يعني به هر فايل exe كه اجرا شد يه كپي از خودشان را به آن بچسبانند! پس همه فايل‌هاي exe شما مي‌تواند آلوده شوند و تا الان هيچ برنامه ويروسيابي نتوانسته آنها را disinfected كند! نمونش همين نسخه جديد ويروس Kaazme Gheis!

. پس داشتن يه برنامه فايروال (comodo) به همراه يك ويروسياب (avast يا Avira) لازم شده!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/24
26.gif
103.gif

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
از ویروس نیست دوست عزیز
برنامه هایی که من نصی کردن از برنامه های آزاد و معروف بودن - مثله قبل وقتی که اکسپلورر را از تسک منیجر می بندم مشکل حل می شه ...
دوستی پی شنهاد داد که این قایل را با یک فایل اکسپلورر جدید جایگزین کنم که بازم جواب نداد ...
يه گذارش از برنامه VDR من از تاپيك آزمايشگاه ويروسم بفرستيد.
چی هست این؟!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dany_3p4u جان
1.gif

يه گذارش از برنامه VDR من از تاپيك آزمايشگاه ويروسم بفرستيد.
چی هست این؟!
. عرض كرده‌ام كه! در تاپيك آزمايشگاه ويروسم كه لينكش در امضا من هست:http://forum.persiantools.com/t172763.html در پست يك آن توضيح VDR هست، البته اگر مطمئنيد كه مشكل از ويروس نيست كه هيچ!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/24
26.gif
103.gif

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
آقا فهمیدم مشکل از کجاس !!!

من دیگه ناامید شده بودم و می خواستم ویندوز را به عقب برگردونم، هر چی فایل توی دسکتاپ داشتم را به یه درایو دیگه کات کردم ... که متوجه شدم مشکل حل شد !!! یعنی دیگه سی پی یو مشغول نمی شد !!!
فهمیدم مشکل از فایل های دسکتاپم باید باشه
بعد از کلی آزمون و خطا متوجه شدم هر جا فایل تصوری باشه (حالا توی هر پوشه و هر درایوی) و من یخوام وارد پوشه شم این مشکل پیش می یاد (چون توی دسکتاپم فایل تصویری داشتم به محض روشن شدن سیستم اون اتفاق مشغول شدن سی پی یو می افتاد اما وقتی دسکتاپ را خالی کردم مشکل حل شد ...)

یک بار هم اتفاق مشابه افتاده بود اونم بخاطر نصب دو نوع مختلف کدک بود که با حذف یکی شون مشکل کامل حل شد

آلآنم من گفتم چند تا برنامه نصب کردم باید اونا کدکشون همچین مشکلی درست کرده باشن

فقط من همه اونا را همونطور که گقتم با برنامه Your Uninstaller کامل حذف کردم

الآن چی کار باید کرد ؟!!!

+++++++++++++
حالا این وسط یک سوال فنی هم دارم :دی
من 2تا ری استور پیوینت دستی درست کرده بودم برای روز مبادا
الآن که خواستم ازشون استفاده کنم دیدم نیستن !!! و چندتا ری ستور پوینت جدید مربوط به حذف این برنامه ها درست شده که به کارم نمی آد ...
کسی می دونه دلیلش چیه؟
ممنون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dany_3p4u جان
1.gif

بعد از کلی آزمون و خطا متوجه شدم هر جا فایل تصوری باشه (حالا توی هر پوشه و هر درایوی)
. خوب همانطور كه اشاره كرديد اين مشكل برمي‌گرده به برنامه‌هايي نمايش دهنده تصوير يا فيلم، كه نصب نموديد. ممكنه موقع باز نمودن اون فولدر‌ها در زمان ساخته شدن يا به روز شدن فايل thumbnail آنها مشكلاتي را ايجاد كنند!

. براي نمايش تصوير پيشنهاد من برنامه خيلي كوچك و سبك و بسيار كارآمد IrfanView هست و براي فيلم هم اول kmplayer نصب كن بعدش K-Lite Mega را نصب كنيد. وقتي برنامه IrfanView را داري نصب مي‌كني بهش دسترسي به img هارا بده وبراي فيلم‌ها هم فقط به kmplayer اجازه دسترسي به فايل‌ها فيلم را بده.

. هيچوقت هيچ فايل يا فولدري يا Shortcutي روي دسكتاپ نگاه نداريد! همه آنها موجب كند شدن ويندوز مي‌شوند. من به جز Recycle يه آيكن ديگه دارم به نام Desktop Shortcut كه به يك فولدر در درايو D اشاره مي‌كنه و هرچي كه بخواهم دم دستم باشه به جاي دسكتاپ به اين آيكن ميانبور Move ميكنم و اون فايل مستقيم به D و آن فولدر مي‌رود پس هيچ فايل شخصي در دسكتاپ يا C ندارم كه با خراب شدن ويندوز اونها هم بپرند يا كلن سيستمم را كند نمايند!

من 2تا ری استور پیوینت دستی درست کرده بودم برای روز مبادا
الآن که خواستم ازشون استفاده کنم دیدم نیستن !!! و چندتا ری ستور پوینت جدید مربوط به حذف این برنامه ها درست شده که به کارم نمی آد ...
کسی می دونه دلیلش چیه؟
. خوب ظرفيت جاي نگاهداري بكاپ‌هاي SR ويندوز كم هست! شما مي‌توانيد آن را زياد كنيد ولي باز هم اگر بكاپي توسط شما يا هر برنامه‌اي يا خود ويندوز گرفته شود و جا نباشد قديميترين بكاپ‌ها پاك مي‌شوند تا جا براي جديد‌ها باز شود! اگر از روش بكاپ كلي نمي‌خواهيد استفاده نماييد، جايگزين مناسب SR ونيدوز را در برنامه Acronis يا Ghost نسخه‌ةاي جديد مي‌توانيد بيابيد. مخصوصن Acronis اصلن يه پارتيشن مخصوص درست مي‌كنه و بكاپ‌هاي به روز شما يا اتوماتيكش را درون آنجا مي‌نويسد. اگر از آنها استفاده نموديد مي‌تواندي ديگه SR ويندوز را خاموش كنيد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/25
26.gif
103.gif

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
براي فيلم هم اول kmplayer نصب كن بعدش K-Lite Mega را نصب كنيد.
این دوتا جزو چندتایی هستند که موقع نصب ویندوز همیشه نصب می کنمشون
همونطور که گفتم من برنامه ها را به کل پاک کرده بودم ولی مشکل حل نشد، و احتمال زیاد دلیلش همین حرف شماست :
. ممكنه موقع باز نمودن اون فولدر‌ها در زمان ساخته شدن يا به روز شدن فايل thumbnail آنها مشكلاتي را ايجاد كنند!
اما راه حلی که تست کردم و جواب داد برنامه پیش فرض اجرای فایل های FLV که ویندوز مدیا پلیر بود را عوض کردم و برنامه دیگه ای دادم و مشکل کاملا حل شد !!! (گرچه هنوزم اگه یخوام FLV را دستی با مدیا پلیر باز کنم باز مشکل اشغال شدن سی پی یو اتفاق می افته )

تجربه زمان بر اما جالبی بود !!!
+++++
خوب ظرفيت جاي نگاهداري بكاپ‌هاي SR ويندوز كم هست!
آیا این پاسخ می تونه راه حل باشه؟!
به نظرم system restore ویندوز خاموش کنید فایل رستوری که بسازین فایل دیگه جایگزینش نمیشه .
جايگزين مناسب SR ونيدوز را در برنامه Acronis يا Ghost نسخه‌ةاي جديد مي‌توانيد بيابيد.
حقیقتش همونطور هم که قبلا گفتم از نورتون گوست حالت داس برای ایمیج گرفتن استفاده می کنم
اما از طرفی چون ساخت ری استور پوینت فقط چند ثانیه طول می کشه خواشتم از اونجا هم یک سوپاپ اطمینان داشته باشم
این برنامه ها چون نصبی هستن درسته برای بک آپ گیری خوبن اما نمی خوام یک برنامه سنگین ققط برای پک آب گیری روی سیستم نصب داشته باشم
ممنون از راهنمایی تون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dany_3p4u جان
1.gif

این دوتا جزو چندتایی هستند که موقع نصب ویندوز همیشه نصب می کنمشون
همونطور که گفتم من برنامه ها را به کل پاک کرده بودم ولی مشکل حل نشد،
. خوب اين دليلش اينه كه شما در مرحله Wizard نصب و در پنجره Associated پسوند‌ها پهمه پسوندها را به اين برنامه‌ها نصبت نداديد. من وقتي اول KMP را نصب مي‌كنم مهش اجازه تنظيم همه پسوند‌هاي پشتيباني كنندش را بهش مي‌دهم و در مرحله بعد در نصب KLM يكجاش سوال مي‌كنه با كدام پلير روي سيستم مي‌خواهيد دسترسي به همه فايل‌هاي قابل پشتيباني كدك‌هاي من را بدهيد كه معمولن سه پلير را مشخص ميظكند: KMP و WMP و پلير خودش كه MPC هست و من باز KMP را انتخايب مي‌كنم.

. حالا اگر به هر دليلي سيستم شما با KMP مشكل دارد! (كه تا حدودي پيش آمده) شما همه پسوند‌ها را به MPC نصبت دهيد كه بسيار سبك و سريع مي‌باشد.

به نظرم system restore ویندوز خاموش کنید فایل رستوری که بسازین فایل دیگه جایگزینش نمیشه .
. مي‌دونيد!
5.gif
من n-سال هست كه ديگه از SR استفاده نمي‌كنم ولي فكر كنم راه فوق جواب بده! ولي پس از خاموش كردن يه نگاه بكنيد ببينيد آيا بكاپ قبلي شما پاك نشده؟؟!

این برنامه ها چون نصبی هستن درسته برای بک آپ گیری خوبن اما نمی خوام یک برنامه سنگین ققط برای پک آب گیری روی سیستم نصب داشته باشم
. درسته اين برنامه‌ها حجيمند ولي وقتي بكاپ انوماتيكشون را خاموش كنيد و به شكل دستي خودتان هر زمان دلتات خواست بكاپ بگيريد ديگه فقط مثل يك فايل بزرگ ولي بدون استفاده هستند!

. در ضمن نصب برنامه PerfectDisk نسخه‌هاي جديديش براي همه پيشنهاد مي‌شود. بسيار عالي شده اين نسخه جديدش با تكنولوژي جلوگيري از پراكندگي فايلها حتا در زمان Copy/Move!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/07/25
26.gif
103.gif

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
مي‌دونيد!
5.gif
من n-سال هست كه ديگه از SR استفاده نمي‌كنم ولي فكر كنم راه فوق جواب بده! ولي پس از خاموش كردن يه نگاه بكنيد ببينيد آيا بكاپ قبلي شما پاك نشده؟؟!
متاسفانه پاک می شن !!!
جايگزين مناسب SR ونيدوز را در برنامه Acronis يا Ghost نسخه‌ةاي جديد مي‌توانيد بيابيد. مخصوصن Acronis اصلن يه پارتيشن مخصوص درست مي‌كنه و بكاپ‌هاي به روز شما يا اتوماتيكش را درون آنجا مي‌نويسد. اگر از آنها استفاده نموديد مي‌تواندي ديگه SR ويندوز را خاموش كنيد.
شما خودتون از کدومش استفاده می کنید و پیشنهاد می کنید ؟ ممکنه لینک دانلود هم بدین؟
آیا دلیل خاصی داره که می گین اتوماتیکش را برای ویندوز خاموش کنیم ؟ باعث تداخل می شن یا از نظر حجمی می گین؟
و یک مورد دیگه، برفرض اگر ویندوز جدید بریزیم بازم مجبور به نصبشون هستیم ؟ - یعنی حالت پرتابل نداره که اگه روی درایو دی نصب کرد همیشه بشه استفاده کرد
آیا پیشنهاد می کنید که بعد از نصب این برنامه با نورتون گوست تحت داس از ویندوز بک آپ بگیریم و همیشه روی سیستم باشه ؟ (یعنی جزو برنامه های ضروری برای هر ویندوز باشه مثله وررد و ...)

در ضمن نصب برنامه PerfectDisk نسخه‌هاي جديديش براي همه پيشنهاد مي‌شود. بسيار عالي شده اين نسخه جديدش با تكنولوژي جلوگيري از پراكندگي فايلها حتا در زمان Copy/Move!!!
من این برنامه هم دانلود کردم اما حجمش بالاس ... یعنی خیلی فرق داره و نمی شه که از Defraggle شرکت rpiriform استفاده کرد ؟
ممنون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dany_3p4u جان
1.gif

شما خودتون از کدومش استفاده می کنید و پیشنهاد می کنید ؟ ممکنه لینک دانلود هم بدین؟
. يه اتفاقي چند سالي هست برام افتاده!!! دليلش را دقيقن نمي‌دانم!؟ اين اتفاق اينه كه مدت‌هاست كه ديگه من ويندوزم را خراب نمي‌كنم! شايد 3 سا 4 سال اخير اينطوره!؟ به همين دليل مثل برداشتن برنامه ويروسيابم از استارتاپ ويندوز من هم ديگه هيچ بكاپي نمي‌گيرم! مدتهاست اين دوبرنامه Acronis و Ghost را از لحاظ بكاپ گيري Live تست نكردم و همچون گوست اينبار به بچه ديگش به نام Easyus Todo Backup كه مجاني هم هست و دقيقن همون گوست قديمي + كلي توانايي‌هاي جديده روي آوردم. البته همين الان هم با اون هيچ بكاپي نگرفتم!!!

. نميدونم چرا! ولي ديگه ويندوزم را خراب نمي‌كنم! (بچه خوبي شدم!!!
9.gif
) اما كلن روش كار و تفكر Acronis را در نحوه بكاپ گيري live را بيشتر مي‌پسندم تا كمپاني سيمانتك!

آیا دلیل خاصی داره که می گین اتوماتیکش را برای ویندوز خاموش کنیم ؟ باعث تداخل می شن یا از نظر حجمی می گین؟
. خوب روش اتوماتيك را ميشه تعريف كرد كه به چه صورت و در چه مواقعي باشه! مثلن قبل از نصب هر برنامه يا هفته‌اي يكبار يا .... ولي در كل من به كنترل شخصي خودم و انتخاب زمان بكاپ توسط خودم بيشتر اعتقاد دارم! البته بعضي از برنامه‌ها مثل Firefox خودشون پلاگين‌هايي براي باپ گيري زمانبندي شده دارند و اونها را تنظيم نمودم. همچنين هميشه هم داده‌هاي شخصيم را روي هاردديسك بكاپم به روز مي‌كنم.

و یک مورد دیگه، برفرض اگر ویندوز جدید بریزیم بازم مجبور به نصبشون هستیم ؟ - یعنی حالت پرتابل نداره که اگه روی درایو دی نصب کرد همیشه بشه استفاده کرد
. دقيقن متوجه منظورتون نشدم؟! اگر بكاپ لحظه‌اي بگيريد (live) هميشه خود اون برنامه‌ها در اولين باز يكبكاپ كامل هم مي‌گيرند! پس اگر ويندوز كلن خراب بشه اونها به كمك CD\DVD Bootable خودشون مي‌توانند به كمك همون بكاپ كامل و خورده بكاپ‌هاي بعدي ويندوز شما را به روز دلخواهتون برگردانند.

آیا پیشنهاد می کنید که بعد از نصب این برنامه با نورتون گوست تحت داس از ویندوز بک آپ بگیریم و همیشه روی سیستم باشه ؟ (یعنی جزو برنامه های ضروری برای هر ویندوز باشه مثله وررد و ...)
. اگر ونيدوز XP بله ولي اگر ويندوز 7 هست Easyus Todo Backup استفاده نماييد. من در تست‌هام نتوانستم از 7 به كمك ghost 2003 بكاپ بگيرم! و باز ريستورش كنم بدون هيچ مشكلي! آيا شما تونستيد؟!

من این برنامه هم دانلود کردم اما حجمش بالاس ... یعنی خیلی فرق داره و نمی شه که از Defraggle شرکت rpiriform استفاده کرد ؟
ممنون
. حجمش بالا هست ولي تاثيري در كندي اجرا اون يا ويندوز نداره در ضمن اين برنامه‌ها (همچنين رقيباي در حد اون مثل O&O defrag) دراراي روش‌هاي و تكنيكظهاي بسيار عالي و پيشرفته‌اي هستند كه عمل مرتب سازي را بسيار بهتر و سريعتر و در زمان‌هايي خاصي انجام مي‌دهند كه برنامه‌هاي ديگه چنين توانايي را ندارند! مثل اين برنامه كه حتا در زمان كپي فايل هم بر مكان نوشته شدن اون فايل نظارت مي‌كند تا پراكنده نوشته نشود!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/08/12
26.gif
103.gif

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
آقا من این را نصبیدم EaseUS Todo Backup Free 3.5 اما هر چی گشتیم گزینه ای برای ری استور پوینت توش ندیدم!
ببینید در واقع من دنبال برنامه ای هستم که مثله ویندوز راحت و بی دردسر و سریع یک ری استور پوینت درست کنه که موندگار باشه و نپره

بالا