• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل یکی شدن اسم کلاینت ها بعد از ریکاوری ایمیج ویندوز

JALIBO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
بنده یه کافی نت دارم با 10 عدد کلاینت.از لحاظ سخت افزاری یکسان اند.از یکیشون با تموم برنامه ها و کانفیگ هاش ایمیج گرفتم تا دیگه از نصب مجدد ویندوز و انجام تنظیمات تکراری خلاص شم ولی به یک مشکل عجیب برخوردم.......
اینکه اون سیستمی که از ویندوزش ایمیج گرفتم اسمش 002 بود و وقتی اون ایمیج رو تو کلاینت های دیگم ریکاور کردم و دیدم اسم همه کلاینت هام شده 002.....تا اینجاش که عادی بود....خب تک تک کلاینت ها رو اسمشونو تغییر دادم و به ترتیب کردمشو 003 و 004 و الی آخر......
ولی به یک مشکل تازه برخوردم اینکه وقتی میخوام تو کلاینت ها از cmd پینگ بدم همه شونو 002 می شناسه به این صورت:C:\Users\002
موندم که از کجای ویندوز میشه این یکی رو تغییر داد...............لطفا راهنماییم کنید....

JALIBO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

JALIBO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه کسی کامل هم بلد نیست حداقل اون چیزی که تو ذهنش هست رو بگه چه بسا جمعش با حدس های خودم منو به جواب رسوند......

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام .
شما وقتی یک ویندوز روی سیستم نصب میکنید یک SID داره و وقتی میاید و ازش ایمیج میگیرید و روی سایر سیستم ها Restore میکنید 10 تا ویندوز با 10 تا SID یکسان دارید که در حالت عادی در صورتیکه با هم شبکه نباشن مشکلی ایجاد نمیکنه ! اما وقتی خواسته باشید سیستم ها را شبکه کنید باید اول تو Run بزنید sysprep و SID ویندوز فعلی (همون که میخواید ار روش backup بگیرید) رو پاک کنید ! بعد که سیستم ریست شد با CD backup بوت بشید و مراحل backup گیری رو شورع کنید . پس مراحلش میشه :

1- اجرای Run و تایپ عبارت Sysprep

3- اجرای sysprep.exe

4- Check Generalize and restart or shutdown

JALIBO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دستت درد نکنه بذار تستش کنم ببینم جواب میده

بالا