• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل %50 CPU در نرم افزار Dream Weaver CS6

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوستان
من نسخه CS6 نرم افزار Dream Weaver رو از چند جا دانلود و نصب کردم
دقیقا بعد از باز کردن سی پی یو 50 درصد پر میشه و کاملا ثابت میمونه ، وقتی یکی از منو های نرم افزار رو مثلا Edit باز کنم سی پی یو 0% میشه اما تا ببندم باز 50%

این مشکل در همه سایت های تورنت و حتی سایت ادوبی هم ذکر شده اما بعضی ها میگن مشکلی ندارن! و بعضی هم میگن مشکل از کرک هست
لینک به سایت خارجی ممنوعه وگرنه همه و میذاشتم

من نسخه عربی English رو نصب کردم
ویندوز 7 و 32 بیت

آیا از دوستان کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
همونطور که خودتون گفتید این مشکل رو خیلی ها دارند.تا جاییکه میدونم Adobe داره بررسی میکنه ببینه مشکل از کجاست.
حالا تا نتیجه مشخص بشه شما اینکار رو بکنید ببینید نتیجه میگیرید یا نه:
برید به Edit->Preferences
حالا تیک گزینه ی Enable Related رو بردارید.
پیغام میده OK کنید.یه چند ثاینه صبر کنید تا Dreamweaver کاملا بسته بشه و از حافظه خارج بشه.میتونید از Task Manager هم تست کنید ببینید توی لیست هست یا نه.
دوباره Dreamweaver رو اجرا کنید.ببینید تغییری صورت گرفته یا نه.

پ.ن: این روش رو هم میتونید تست کنید.فقط به جای برنامه ای که توی پست ذکر شده،شما Dreamweaver رو به قسمت مورد نظر اضافه کنید.

موفق باشید.

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
همونطور که خودتون گفتید این مشکل رو خیلی ها دارند.تا جاییکه میدونم Adobe داره بررسی میکنه ببینه مشکل از کجاست.
حالا تا نتیجه مشخص بشه شما اینکار رو بکنید ببینید نتیجه میگیرید یا نه:
برید به Edit->Preferences
حالا تیک گزینه ی Enable Related رو بردارید.
پیغام میده OK کنید.یه چند ثاینه صبر کنید تا Dreamweaver کاملا بسته بشه و از حافظه خارج بشه.میتونید از Task Manager هم تست کنید ببینید توی لیست هست یا نه.
دوباره Dreamweaver رو اجرا کنید.ببینید تغییری صورت گرفته یا نه.

پ.ن: این روش رو هم میتونید تست کنید.فقط به جای برنامه ای که توی پست ذکر شده،شما Dreamweaver رو به قسمت مورد نظر اضافه کنید.

موفق باشید.

Hop عزیز ممنون از پاسخت
متاسفانه هیچکدام جواب نداد روی CS5 این Related جواب میداد اما اینجا نه

من باز از سایت دیگه ای دانلود کردم و اینبار کرک نکردم بلکه Trial نصب کردم (البته باز عربی)
و الان بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه و CPU نهایتا تا 10 درصد میره بالا و همیشه 0 هست
به نظرم ایراد از کرک هست
بیچاره ادوبی باید برای کرک ما هم راه حل پیدا کنه :D

باز ممنون از پاسخ

DVB_SS2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
روی فایل اجرایی نرم افزار راست کلیک کنید Properties بزنید , به تب Compatibility بروید و تیک گزینه Disable visual themes رو بذارید ببینید مشکلتون حل میشه؟

compatibility.jpg

بالا