• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل Blue Screen چطوری حل کنم ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام :

امروز برای اولین بار سیستمم 2 بار پیغام بلو اسکرین داد و سیستم ریستارت شد

دلیل این مشکل چیه ؟

و تا از برق نکشیدم و دوباره نزدم درست نشد

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بیشتر مواقع مشکل میتونه نرم افزاری باشه که وقتی با Last Known Good ویندوز بالا بیاد مشکل حل میشه .. اگر دیگه تکرار نشد که دیگه مشکلی نیست ولی اگر باز به مشکل خوردید اول درایور C رو اسکن دیسک کنید بعد هم باید پیغام BSOD ببینید چی هست .. یعنی چی Crash میکنه .. توی فایل Minidump مینویسه ...

darya86

Registered User
لایک‌ها
7
یه برنامه هس به اسم بلو اسکرین ویو ... اونو که نصب کنید لیست همه بلو اسکرینهای ویندوزتون رو از روز اول براتون میاره... بعد کد بلو اسکرین رو از اون برنامه که دیدید گوگل کنید علتش معلوم میشه چیه بعد هم که علتش رو فهمیدید دنبال راه حل می گردید... معمولا با آپدیت درایورها و ویندوز، مشکل حل میشه

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سفت بودن اتصالات داخل کیس را چک کنید کابل ساتا،رم و... من چندبار برام پیش اومد دیدم کابل ساتا هارد شل بود

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
1- صحبتهای یوزر darya86 تایید میشه. برنامه blue_screen_view رو از سایت زیر بگیر و اجراش کن. احتمالاً لیست صفحه آبی های قبلی رو بهتون نشون میده. مشخصات error رو در گوگل جستجو کنید و در سایتهای غیرفارسی به دنبال علتی که براش ذکر شده بگردید.

http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html

2- صفحه آبی میتونه به علت نرم افزاری، ایراد درایوری یا سخت افزاری باشه. من خودم چندین بار تجربه صفحه آبی با علت سخت افزاری (اکثراً مشکل ram) داشتم.

3- سیستمتون رو چند وقته خریداری کردید؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون از همه دوستان

سیستمو 2 ساله تقریبا گرفتم

همون سری که شدش یه بار روشن که میکردم صفحه بالا نمیومد کلا مانیتو چراغش روشن خاموش میشد بعد 30 ثانیه یه دفعه بوق برقراری سیستم اومد و بالا اومدش

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
برنامه ای که گفتم رو بگیر و مشخصات Error رو بنویس.

در کل برای حل مشکل صفحه آبی روش 100درصد مشخصی وجود نداره. باید با آزمون و خطا عیب یابی کنی یا سیستم رو برای تست ببری به فروشگاههای تعمیر کامپیوتر.

به نظر من فعلاً با سیستم کار کن تا دوباره Error ظاهر بشه. چندین بار که این اتفاق افتاد، بهتر میتونید نتیجه گیری کنید.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این ارورارو گرفتم blue.jpg

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوستان این مشکل الان زیاد شده

طبق عکسی هم که میبینید چندین مدل ارور دارم میگیرم

تو نت هم زیاد توضیحات به درد بخوری پیدا نکردم

به نظرتون چی کار میشه کرد ؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
به نظر من، اول ویندوز رو عوض کن و هیچ درایوری نصب نکن، ببین چی میشه. بعد درایورها رو یکی یکی با فاصله زمانی چند روز نصب کن تا چک بشه آیا با درایوری خاصی ارور ظاهر میشه یا نه.

اگه مشکل از درایور و ویندوز نبود، متاسفانه مشکل سخت افزاری داری. اول هم برو سراغ رم و هارد.

من حدس میزنم مشکل سخت افزاری داری.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مشکل اینه که نمیتونم ویندوز عوض کنم خیلی برنامه روشه و منم خیلی کار دارم باهاش

تا جایی که بشه باید سعی کنم بدون تعویض ویندوز این کارو بکنم

مشکل از زمانی شروع شد که یو اس بی زدم بهش که تا زدم بلو اسکرین ظاهر شد و از اون روز ادامه داره

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
مشکل اینه که نمیتونم ویندوز عوض کنم خیلی برنامه روشه و منم خیلی کار دارم باهاش

تا جایی که بشه باید سعی کنم بدون تعویض ویندوز این کارو بکنم

مشکل از زمانی شروع شد که یو اس بی زدم بهش که تا زدم بلو اسکرین ظاهر شد و از اون روز ادامه داره

با یه آنتی ویروس چک کن

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
برای حل مشکل بلواسکرین، باید روش آزمون و خطا رو در پیش گرفت؛ هم به صورت نرم افزاری و هم سخت افزاری.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عجب ... مشکل به خاطر گرد و خاک بد و بس ... جوری که سیستم دیگه بالا نمیومد ... چقدر راحت مشکل بر طرف شد

کسایی که این مشکلو دارن اول گرد و خاک سیستم رو با باد هوای تعمیرگاهای ماشین از بین ببرن احتمال 90 % مشکلشون حل میشه

ghadyanloo

Registered User
لایک‌ها
0
باسلام
یه سوال داشتم خدمتتون ایا امکان نصب همه کارت های گرافیکی با اسلات pcie به مادربورد ای با ساپورت pcie وجود داره ؟ و اینکه پسوند های 1.1x16 و 2x16 یعنی چی
ممنون میشم راهنماییم بکنید

بالا