• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل dial up

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

بعد از اینکه به شبکه اینترنت وصل میشم...به دقیقه نمیکشه که قطع میشه طوری که اصلا نمیشه استفاده کرد وواقعا اعصاب خرد میکنه. و گاهی وقتی قطع میشه با اینکه دکمه قطع شدن رو زدم.. اما مدت قابل توجهی به حالت اشغال باقی می مونه و به زحمت آزاد میکنه.با اکانت دیگری هم همین مشکل هست. البته گاهی هم نیست و تا هر وقت که بخوام می تونم وصل بشم. از دوستان کسی تا بحال این تجربه رو داشته؟ باید چه کرد؟ آیا مشکل از مودم هست؟ مودم من زولتریکس اکسترنال 90.v هست.ویندوزم رو هم تازه عوض کردم

Lolitta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از جواب

اون دستگاه چی هست؟

Lolitta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستگاهی که یک خط تلفن را تبدیل به 4 خط تلفن میکنه ! البته مخابرات حق نداره هر کجا که خط کم میاره این کارو بکنه و حتماً باید از صاحب خط اجازه بگیره ولی معمولاً و اکثراً .... :wacko:

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
اگر از کارت هایی که روی انها درج شده که از خطوط پر سرعت 56 kbps و یا E1 استفاده شده و در این حالت پنجره وضعیت (status ) ، سرعت اتصال را 33 kbps نشان بدهد معمولن میتوان نتیجه گرفت که خط از نوع pcm هست

مشکل شما بخاطر پورت های باز ویندوز هم می تواند باشد برای اطمینان ، از یک دیوار اتش ( firewall ) استفاده کنید
Safety-Net یک firewall خوب ، سبک و رایگان برای مصارف خانگی هست .(با حجم حدود 6 مگا بایت )
http://www.download.com/NetVeda-Safety-Net/3000-10435_4-10304573.html

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
اون فایروال رو حتما امشب نصب میکنم... ممنون از لینکی که آماده کردین

با در نظر گرفتن اطلاعات شما بله شواهدی از PCM دیده میشه... خوب من چه طور می تونم به مخابرات ثابت کنم که pcm رو خط من نصبه و من راضی نیستم و باید برداشته بشه... برم شرکت مخابرات محلی؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظر من اول با اين برنامه winsockfix تنظيمات اينترنت و .. رو به حالت اول برگردون. اگر باز مشكل برقرار بود از مودم هائي كه چيپشون hsf هستند استفاده كن. كه v92 هستند مثل گيگابايت

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من اول با اين برنامه winsockfix تنظيمات اينترنت و .. رو به حالت اول برگردون. اگر باز مشكل برقرار بود از مودم هائي كه چيپشون hsf هستند استفاده كن. كه v92 هستند مثل گيگابايت

من چند سال هست که از این مودم (زولتریکس اکسترنال 90.v) استفاده میکنم مشکلی نداشتم... الان یک ماهی هست که با این مشکل مواجه شدم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من مودمت حتما پس از اين چند سال به مشكل خورده

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
الان 3.5 صبحه و دو ساعته که وصل هستم و مشکلی نبود... به این ترتیب فکر کنم مودم مشکلی نداشته باشه
چون اگر بود حتی در این موقع هم نبایستی کار میکرد...

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض معذرت چون مشکل من حل نشده مجبورم نامه دیگری بنویسم شاید راه حلی پیدا بشه

به مخابرات محلی مراجعه کردم... گفتند که اگر علمک بالای منزل از اون نوع آلومینیومی نبود وپلاستیکی بود دستگاه PCM نصبه... که همینطور هم بود... اما گفت کاریش نمیشه کرد و همینه که هست...؟! با کشف این مسئله یک مقدار به معمای من اضافه شد... چون ظاهرا خیلی وقته که اون دستگاه نصبه و من یک ماهه که مشکلی ارتباطی پیدا کردم...و اینکه باید به همین جمله همینه که هست اکتفا کرد؟

اون برنامه فایروال رو نصب کردم... اما تغییر خاصی داده نشد... شاید تنظیم خاصی بخواد که من اعمال نکردم...

اکانت سومی رو هم گرفتم کماکان با این اکانت هم مشکل دارم...

تلفن شرکت راقی که 4 سال پیش من مودم V90 خودمو از اونها خریدم جواب نمیده...از دوستان کسی میدونه برای تعمیرات و رفع عیب به کجا باید مراجعه کنم... چون به سالم بودن مودمم هم شک دارم..

ممنون از توجهتون

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني شماره تلفن شما wwl هست يا واير لس لاين آخه من هم يک خط تلفن ثابت در شيراز ثبت نام کردم و نصب کردند و متاسفانه اصلا به درد اينترنت نمي خوره يک گيرنده داره و يک آنتن هم مي زاري روي پشت بام سرعت اينترنت هم مي شه يک سوم و همش هم قطع مي شه من که يک ساعت هم باهاش کار نکردم
ولي من يه خط سيمي هم داشتم که از اون استفاده مي کنم

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از همگی

4 سال پیش از راقی الکترونیک زولتریکس V90 خردیم... الان هرچی به تلفن اون شرکت زنگ میزنم کسی جواب نمیده...توی اینترنت هم سرچ کردم... یک آدرس و تلفن دیگه هم پیدا کردم... اما میگه اشتباهه... از دوستان کسی میدونه برای رفع عیب این مودم به کجا باید مراجعه کنم؟

وحالا که دوستان متخصص در زمینه سخت افزار لطف کردن منو راهنمائی کردن , ممکنه راهنمائی کنید مودم خوب تو بازار چی هست ؟ و قیمتش چقدر هست و از کجا برم بخرم؟ شاید لازم شد به جای تعمیر, مودم جدیدی بخرم... حقیقتش مشغله ها اونقدر زیاده که وقت دنبال اطلاعات گشتن در این مورد نیست...

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
با عرض معذرت چون مشکل من حل نشده مجبورم نامه دیگری بنویسم شاید راه حلی پیدا بشه

به مخابرات محلی مراجعه کردم... گفتند که اگر علمک بالای منزل از اون نوع آلومینیومی نبود وپلاستیکی بود دستگاه PCM نصبه... که همینطور هم بود... اما گفت کاریش نمیشه کرد و همینه که هست...؟! با کشف این مسئله یک مقدار به معمای من اضافه شد... چون ظاهرا خیلی وقته که اون دستگاه نصبه و من یک ماهه که مشکلی ارتباطی پیدا کردم...و اینکه باید به همین جمله همینه که هست اکتفا کرد؟

اون برنامه فایروال رو نصب کردم... اما تغییر خاصی داده نشد... شاید تنظیم خاصی بخواد که من اعمال نکردم...

اکانت سومی رو هم گرفتم کماکان با این اکانت هم مشکل دارم...

تلفن شرکت راقی که 4 سال پیش من مودم V90 خودمو از اونها خریدم جواب نمیده...از دوستان کسی میدونه برای تعمیرات و رفع عیب به کجا باید مراجعه کنم... چون به سالم بودن مودمم هم شک دارم..

ممنون از توجهتون

در برنامه firewall در قسمت configuration و بعد network adapter configuration در قسمت internet باید موردی که برای اتصال به اینترنت از ان استفاده می کنید انتخاب کنید و اگر بطور دقیق نمیدانید ، همه گزینه های موجود در این قسمت را انتخاب کنید و سپس apply را فشار دهید تنظیمات دیگر به صورت پیش فرض اولیه مناسب هست

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من مودم گيگابايت هم قيمتش خوبه هم توسط آواژنگ ساپورت ميشه و هم تو ويستا ديتيكت ميشه .

بالا