• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل Duplicate meta descriptions در گوگل وبمستر

mihanshop

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام

چندی است که سایت من (لردیا) مشکلی در وبمستر گوگل گریبان گیرش شده و رنک من به شدت افت کرده و از لینک اول گوگل به صفحه سوم رفتم و ورودی گوگل آن یک پنجم شده است. در قسمت Duplicate meta descriptions تعداد 320 خطا وجود داره و در قسمت Duplicate title tags تعداد 80 لینک و ارور وجود داره. CMS سایت من وردپرس هست... میخوام ببینم راه حل دقیق و مفید برای رفع این خطاها چه هست؟

Last edited:

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
همونجا گفته که چه مطالبی از سایت شما description یکسانی دارند ( به شما لینک میده )

و می تونید توضیحات را اصلاح کنید و مشکل برطرف خواهد شد.

mihanshop

Registered User
لایک‌ها
75
همونجا گفته که چه مطالبی از سایت شما description یکسانی دارند ( به شما لینک میده )

و می تونید توضیحات را اصلاح کنید و مشکل برطرف خواهد شد.

اصل مشکل رو از طریق کدی حل کردم

متاسفانه لینک ها رو کامل نشون نمیده ! زده 320 لینک اما 30 تا رو بیشتر نشون نمیده ! هر چی هم Table هاشو دانلود میکنم بیشتر از 30 تا نیست!

heliastar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
شما سایتتون با وردپرس هست برای مشکل متا تگ دوپلیکیت این پلاگین رو نصب کنید WordPress SEO و متا تگ های قبلی رو پاک کنید، این پلاگین پایین هر پست و صفحه به شما امکان تعریف تایتل - متا و دسکریپشن رو میده و خودش اتوماتیک کد رو توی تمپلیت می اندازد.

argonbuy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام
منم یه همچین مشکلی دارم تو هر دسته (Category) که ایجاد شده تقریبا سه تا چهار تا از صفحات دسته تایتل تکراری دارن از افزونه سئو yoast استفاده میکنم فکر کنم اشکال از جایی هست که برخی از صفحات دسته عدد نمی گیرن مثلا صفحه 1 ، 2 و ... اگر کسی راهنمایی کنه ممنون می شم

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
تمامی متا های سایت که بی هدف هست پاک
و در گوگل وبمستر ارور ها رو فیکس کنید

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
مشکل شما جای دیگست
این موارد تو رتبه دهی تاثیر خیلی کمی ( در حد صفر ) دارند
هیچ سایتی رو پیدا نمی کنید که همه تگ هاش منحصر بفرد باشن
meta descriptions تکراری هم برای سایت هایی پیش میاد که افزونه های سئو رو نصب می کنن و meta descriptions تمام تگ ها یا دسته ها با هم یکی می شه
برای از بین بردن meta descriptions های تکراری برید داخل تگ ها/دسته ها و meta descriptions هر تگ/دسته رو بازنویسی کنید
برای برگشتن به رتبه ی قبلی تون دنبال فاکتور های اصلی تری بگردید

بالا