• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل Gmail با نامه‌های فارسی

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ما که آخرش نفهمیدم این سیستم جی‌میل به چه صورته. با بعضی از نامه‌های فارسی مشکل داره و با بعضی دیگه نه. اگر هم از فایرفاکس استفاده کنی که دیکه نور علی نور )البته فکر نکنم ربطی به اف‌اف داشته باشه) البته منظورم نامه‌های دریافتی است. نامه‌های ارسالی که مشکلی ندارند. شما هم با این مشکل روبرو هستین!؟

burzum_group

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به شخصه این مشکل رو دارم ولی چرا نمیدونم!؟
ایمیل هایی که ازطرف افراد میاد معمولا مشکل دارن ولی ایمیل های فارسی که توسط سیستم هایی مثل خبرنامه و ایمیل لیست و غیره فرستاده میشه مشکلی ندارن!
حالا باید علت رو بین این دو جستجو کرد که فرق این دو چیه !؟

burzum_group

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی بین اف اف و آی ای فرقی نیست هردو مشکل یکسان دارن.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
این رو هم ذکر کنم که با زدن سو اُرجینال ناهه و تعیین انکودینگ می‌شه نامه مشکل دار رو فارسی دید!

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
جالبیش اینجاست که ظاهرا خود گوگل خوب خبر داره از این مشکلات چون به عنوان راه حل، روش پست بالایی رو توصیه کرده!
موفق باشید

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اين جي ميل همش مشكله اون از مشكل اتچ exe اينم از اين!

شما اگر ميخواستي فارسي ميل بزني بهتره PDF ش كنيد بعد اتچش كنيد. اينجوري بهترين جواب رو داده تا حالا واسه من...:)

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
به نقل از balabala :
اين جي ميل همش مشكله اون از مشكل اتچ exe اينم از اين!

شما اگر ميخواستي فارسي ميل بزني بهتره PDF ش كنيد بعد اتچش كنيد. اينجوري بهترين جواب رو داده تا حالا واسه من...:)
اين هم بد فكري نيست!! :happy:

kouroshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلیل اینکه خبر نامه هارو خوب میبینین اینه که اونا با فرمت HTML فرستاده میشن و دارای یک تگ هستند بنام Meta Tag که زبون صفحه و انکودینگ رو بنام یونیکد یا عربی معرفی میکنن و مرورگر میفهمه که صفحه رو چجوری نمایش بده.

ولی ایمیل هایی که دیگران میفرستند به فارسی Plain Text هست یا HTML بدون تگ Meta که باعث میشه لغت هارو اجق وجق ببینید. اونم چارش یه رایت کلیک و انکدینگ یونیکد هستش یا اینکه از HTML کامل استفاده کنین انگار دارین یک وب پیج طراحی میکنین مثل خبرنامه های مزاحم !!!.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از kouroshm :
دلیل اینکه خبر نامه هارو خوب میبینین اینه که اونا با فرمت HTML فرستاده میشن و دارای یک تگ هستند بنام Meta Tag که زبون صفحه و انکودینگ رو بنام یونیکد یا عربی معرفی میکنن و مرورگر میفهمه که صفحه رو چجوری نمایش بده.

ولی ایمیل هایی که دیگران میفرستند به فارسی Plain Text هست یا HTML بدون تگ Meta که باعث میشه لغت هارو اجق وجق ببینید. اونم چارش یه رایت کلیک و انکدینگ یونیکد هستش یا اینکه از HTML کامل استفاده کنین انگار دارین یک وب پیج طراحی میکنین مثل خبرنامه های مزاحم !!!.
بله. فكر مي‌كنم همين باشه. منتهي من ايميل‌هاي تكست معمولي هم از دوستانم دارم كه فارسي ديده مي‌شه بدون هيچ مشكلي ...

kouroshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
بله. فكر مي‌كنم همين باشه. منتهي من ايميل‌هاي تكست معمولي هم از دوستانم دارم كه فارسي ديده مي‌شه بدون هيچ مشكلي ...

دليلش احتمالا اين هست كه انكودينگ اون Arabic (windows( هستش که یه کم کامپتیبلیتی اون بیشتره (البته مطمئن نیستم) چون یونیکد اگه درست انکد نشه کاراکترهاش غیر قابل فهمن ولی عربی اینجوری نیست.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از kouroshm :
دليلش احتمالا اين هست كه انكودينگ اون Arabic (windows( هستش که یه کم کامپتیبلیتی اون بیشتره (البته مطمئن نیستم) چون یونیکد اگه درست انکد نشه کاراکترهاش غیر قابل فهمن ولی عربی اینجوری نیست.
شايد هم از اوت‌لوك و يا خود جي‌ميل مي‌زنن كه مشكلي پيش نمي‌ياد. چون من يادم نمي‌ياد كسي از خود جي‌ميل ايميل ارسال كرده باشه و فارسيش مشكل داشته باشه!

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
به نقل از azemati :
ما که آخرش نفهمیدم این سیستم جی‌میل به چه صورته. با بعضی از نامه‌های فارسی مشکل داره و با بعضی دیگه نه. اگر هم از فایرفاکس استفاده کنی که دیکه نور علی نور )البته فکر نکنم ربطی به اف‌اف داشته باشه) البته منظورم نامه‌های دریافتی است. نامه‌های ارسالی که مشکلی ندارند. شما هم با این مشکل روبرو هستین!؟
من هم با اين جي ميل لعنتي مشكل دارم.
بيشتر اوقات ايميل ها پارسي رو نميتونم بخونم.

بالا