• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل HDMI

RadioCMS

Registered User
لایک‌ها
225
سلام دوستان :)

من همیشه از طریق HDMI از لپ تاپ به LED فیلم میبینم

تا چند وقت پیش بدون مشکل نگاه میکردم کافی بود وصل کنم تا گزینه HDMI ضاهر شه رو تلویزیون منم انتخاب میکردم Desktop بالا میومد

اما الان یه چند وقتیه !! کابل رو وصل میکنم گزینه HDMI میاد اما انتخاب میکنم دیگه دسکتاپ رو نشون نمیده :) یعنی انگاری وصل نیست اصن

صفحه تلوزوین میزنه سیگنال موجود نیست در صورتی که کابل وصله و گزینه HDMI هم وجود داره اما دیگه از لپ تاپ به تی وی وصل نمیشه

کابل هم تعویض کردم باز همین بود ! فکر کنم تو تنظیمات لپ تاپ مشکلی پیش اومده یا تی وی

کسی بلده راهنمایی کنه ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان :)

من همیشه از طریق HDMI از لپ تاپ به LED فیلم میبینم

تا چند وقت پیش بدون مشکل نگاه میکردم کافی بود وصل کنم تا گزینه HDMI ضاهر شه رو تلویزیون منم انتخاب میکردم Desktop بالا میومد

اما الان یه چند وقتیه !! کابل رو وصل میکنم گزینه HDMI میاد اما انتخاب میکنم دیگه دسکتاپ رو نشون نمیده :) یعنی انگاری وصل نیست اصن

صفحه تلوزوین میزنه سیگنال موجود نیست در صورتی که کابل وصله و گزینه HDMI هم وجود داره اما دیگه از لپ تاپ به تی وی وصل نمیشه

کابل هم تعویض کردم باز همین بود ! فکر کنم تو تنظیمات لپ تاپ مشکلی پیش اومده یا تی وی

کسی بلده راهنمایی کنه ؟
سلام. باید مرحله به مرحله عیب یابی کنید. لپ تاپ و کابلتون رو به یه تلویزیون دیگه وصل کنید. یه بار هم از کابل سیونی اصل استفاده کنید. خلاصه با چند تست ساده می تونید متوجه بشید که ایراد از تلویزیون هست یا کابل یا پورت HDMI لپ تاپ.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درایور گرافیک لپتاپ رو کیبار انیستال و دوباره نصب کنید .

بالا