• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل IP ایران با Symantec Norton AntiVirus

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من چند روز بود که در قسمت Live Update برنامه آنتی ویروس نوترون خودم مشکل داشتم . بر طبق راهنمایی برنامه . Live Update رو Uninstall کردم . ولی وقتی که خواستم از سایت Symantec نسخه جدید Live Update رو Downlod کنم . هر چقدر با آی پی ایران تلاش کردم نشد . من اینکار رو 3 بار تکرار کردم تا سرانجام با استفاده از روشهای متداول با آی پی غیر ایرانی تونستم این کار رو انجام بدم .
میخواستم از دوستان بپرسم آیا واقعاً Symantec کاربران ایرانی رو از طریق آی پی شناسایی میکنه و به اونا سرویس نمیده ؟ آیا از دوستان کس دیگه ای هم این تجربه رو داشته ؟

:baaasmile

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
مطمئن هستی

یعنی نورتن هم پر!!!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
میشه برای update پروکسی set کرد ؟

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
من منظورم این نبود که نورتون با آی پی ایران کار نمیکنه . بلکه همانطور که در بالا به اون اشاره کردم . وقتی که برای برنامه در قسمت Live Update مشکلی پیش اومد و بعد از Uninstall خواستم از سایت اونو دانلود کنم با آی پی ایران نتونستم . ولی بعد از اتمام کار الان برنامه داره با آی پی ایران کار میکنه و مشکلی نداره
مطمئن هستی

یعنی نورتن هم پر!!!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شاید به خاطر این بوده که سریال برنامت رو چک کرده و فهمیده که تقلبی اه ! اونوقت نذاشته یه قسمنت از برنامه رو دانلود کنی ! ولی در هرصورت با آپدیت کردن مشکلی نداره ! این رو مطمئنم !

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
سریال برنامه که تقلبی هست . ولی بحث اون نیست .
من 3 بار با آی پی ایران اینکار رو کردم ولی پروسه اکتیو ایکس کامل نشد . وقی با آی پی آمریکا رفتم همون بار اول تکمیل شد.
شاید به خاطر این بوده که سریال برنامت رو چک کرده و فهمیده که تقلبی اه ! اونوقت نذاشته یه قسمنت از برنامه رو دانلود کنی ! ولی در هرصورت با آپدیت کردن مشکلی نداره ! این رو مطمئنم !!

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
حالا مگه نورتون چه آش دهن سوزی هست که بخوای حرصش رو بخوری خیلی پدر سیستم رو در میاره
از من میشنوی برو سراغ بیت دفندر یا کسر اسکای (آخرین ورژن البته) راحت آپدیت میشن سیستم رو هم نمیخورن (مخصوصا بیت)

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
میشه یه خورده در باره مزیت برنامه های معرفی شده و مقایسه شون با نورتون توضیح بدید ؟
حالا مگه نورتون چه آش دهن سوزی هست که بخوای حرصش رو بخوری خیلی پدر سیستم رو در میاره
از من میشنوی برو سراغ بیت دفندر یا کسر اسکای (آخرین ورژن البته) راحت آپدیت میشن سیستم رو هم نمیخورن (مخصوصا بیت)

بالا