• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل pending شدن sitemap ها در گوگل وبمستر

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سلام.
دوستان الان از داخل گوگل وبمستر متوجه شدم 3-4 روزی هست که 4تا از sitemap ها به حالت pending تبدیل شده.

Screenshot (133).jpg
Screenshot (134).jpg
Screenshot (135).jpg

توی محیط جدید وبمسترتولز خطا رو HTTP زده.
البته مدتی قبل از طرف هاستینگ مشکلاتی ایجاد شده بود و سایت مداوم داون میشد که مجبور به انتقال شدم و الان مشکلی نیست...
الان این 4تا sitemap رو Fetch as Google زدم بنظرتون کارم درست بوده؟
چیکار کنم الان؟

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
سلام.
اگر مشکل برطرف شده نیازی نیست که کار جدیدی انجام بدید خودش درست میشه. برخی البته پیشنهاد میکنند که Resubmit رو بزنید تا تسریع بشه اما برخی کارشناسای سئو هم تست کردن میگن نیاز نیست چه بزنیم و چه نزنیم ربات‌های گوگل خودشون مرتباً در حال بررسی هستن.
ضمناً هر وقت آپدیت اساسی در الگوریتم‌های گوگل اتفاق میافته، ممکنه دیرتر تغییراتی که اعمال میکنید خودش رو نشون بده چون تو این جور مواقع تمام تمرکزشون رو اسکن کردن مطالبی هست که از قبل شناختن.

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سلام.
اگر مشکل برطرف شده نیازی نیست که کار جدیدی انجام بدید خودش درست میشه. برخی البته پیشنهاد میکنند که Resubmit رو بزنید تا تسریع بشه اما برخی کارشناسای سئو هم تست کردن میگن نیاز نیست چه بزنیم و چه نزنیم ربات‌های گوگل خودشون مرتباً در حال بررسی هستن.
ضمناً هر وقت آپدیت اساسی در الگوریتم‌های گوگل اتفاق میافته، ممکنه دیرتر تغییراتی که اعمال میکنید خودش رو نشون بده چون تو این جور مواقع تمام تمرکزشون رو اسکن کردن مطالبی هست که از قبل شناختن.
ممنون از پاسخ و توضیحات خوبتون دوست عزیزم.
والله سرظهری اعصابم خراب شده بود از این موضوع کلا Delete رو زدم و دوباره آدرس sitemap رو ثبت کردم، یعنی خراب کاری کرده ام:general507:؟....
الان با این کار بنظرتون چه اتفاقی رخ خواهد داد؟

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
نه. نقشه سایت فقط سرخط میده به ربات گوگل. ربات‌ها خودشون تمام گوشه و کنار صفحات سایت رو شخم میزنن! نقشه هم ندید خیلی جاها رو کشف میکنن و تو دیتابیس گوگل نگه میدارن.

بالا