• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل uninstall کردن deepfreeze

zebelkhan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نرم افزار deepfreeze رو نصب کردم موقع نصب هم هیچ پس وردی نزاشتم اما حالا که می خوام حذفش کنم ازم پس ورد می خواد:blush: تمام پس وردهایی رو هم که احتمال می دادم گذاشته باشم امتحان کردم اما جواب نمی ده کسی می تونه راهنماییم کنه چی کار کنم ؟ اگه من درایو ویندوزم رو فرمت کنم جواب می گیرم؟ فوریییییییییییه:wacko:

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزیز ! Deep Freeze برای اولین بار که نصب میشه و بعد از Reboot شدن سیستم درخواست وارد کردن پسورد را میدهد ... ( البته در نسخه 60 روزه ) اگر این درخواست رو نداد شما از یک برنامه Full Version استفاده میکنید که پسورد فایل را از شخصی که از او فایل را دریافت کرده اید بگیرید !

با فرمت درایو برنامه کاملاً حذف میشود !

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
در كل برنامه دردسر سازي هست.

اگه نسخه Full Version رو داشته باشی خیلی برنامه مفید و خوبی هست مثلاً برای کافی نت ها ، سیستم های عمومی دانشگاه و جاهایی که با ویروس و تروجان سروکار داشته باشی !:blush:

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
اگر از نسخه استاندارد استفاده می کنید و هیچ پسوردی نزدید دکمه شیفت رو نگه دارید و روی آیکون برنامه در کنار ساعت کلیک کنید .جتی پسورد رو خالی بگذارید و ok کنید

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
من روی 70 نا دستگاه با هم نصب کردم.....نسخه استانداردش محشره....الان 4 ماهه که بدون نیاز به نصب مجدد ویندوز داره کار می کنه

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من روی 70 نا دستگاه با هم نصب کردم.....نسخه استانداردش محشره....الان 4 ماهه که بدون نیاز به نصب مجدد ویندوز داره کار می کنه

دوست عزیز ! شما ورژن چند Deep Freeze رو داری ؟!!!

بالا