• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل wifi گوشی Xperia Sola ، لطفا کمک کنید

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام گوشی من همین امروز به دستم رسید ، اما wifi اون کار نمی کنه! وقتی روش کلیک می کنم بعد از 2 - 3 ثانیه مینویسه Error ، یعنی حتی wifi روشن نمیشه چه برسه بخواد یه شبکه بیسیم رو detect کنه ، خواهشا کسی اطلاع داره کمک کنه...

سوال بعدی : حقیقتش چون اطلاعاتی در مورد قطعات و مسائل سخت افزاری گوشی ندارم می پرسم ، من در پشت گوشی رو باز کردم یه چیز حالت لنت مانند انگار پشتشه ، کسی میدونه به چه دلیله؟ آیا این برای خود گوشیه یا روش چسبوندن؟ می بخشید دوربین گوشی دوم بی کیفیت بود

1.jpg2.jpg3.jpg

Last edited:

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
اگه اکبند نبود می گفتم که گوشی روت شده هست و کرنلش رو عوض کنی ولی گفتید آکبنده و مشکل نرم افزاری بعید می دونم باشه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام گوشی من همین امروز به دستم رسید ، اما wifi اون کار نمی کنه! وقتی روش کلیک می کنم بعد از 2 - 3 ثانیه مینویسه Error ، یعنی حتی wifi روشن نمیشه چه برسه بخواد یه شبکه بیسیم رو detect کنه ، خواهشا کسی اطلاع داره کمک کنه...

چه عجب شما بالاخره تصمیمتو گرفتی
بهتر بود این گوشی رو از بازار میخریدی داداش گلم!!!

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
حتی چند بار گوشی رو ریبوت میکنی بازم امکان نداره یه بارم کار کنه؟

توی سایتای خارجی هم چند مورد اینطور بوده(یکی دو مورد!) ولی متاسفانه کسی جوابی براش نداشت
مشکل به احتمال خیلی زیاد سخت افزاریه.

اگر گارانتی داره اقدام کن، اگر نداره....(با فروشنده مکاتبه کن در هر حال)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگر رام رسمی روش هست و از اکبندی این مشکل رو دارد مشکل 99 درصد سخت افزاری میباشد.البته ممکن هست چیپ وایرلس سالم باشد فقط از پشت از جای خودش در امده باشد...یه تعمیر کار ببینه راحت میتونه تشخیص بده...البته میگم ممکنه از جاش دراومده باشه و ممکنه هم کلا خراب باشه...

در هر صورت با فروشنده هماهنگ کنید که بعدا داستان درست نشه....

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
اگه اکبند نبود می گفتم که گوشی روت شده هست و کرنلش رو عوض کنی ولی گفتید آکبنده و مشکل نرم افزاری بعید می دونم باشه
عزیز دیشب یه بار wifi کار کرد و من کانکت شدم ، صبح می زدم Error می زد الانم که از دانشگاه اومدم خونه تست کردم کانکت شده ، یعنی یه بار انگار روشن میشه یه بار نمیشه
چه عجب شما بالاخره تصمیمتو گرفتی
بهتر بود این گوشی رو از بازار میخریدی داداش گلم!!!
آره داداش ، آخر تصمیمو گرفتیم ، ولی اعصابم خورد شد با این مشکل روبرو شدم
حتی چند بار گوشی رو ریبوت میکنی بازم امکان نداره یه بارم کار کنه؟

توی سایتای خارجی هم چند مورد اینطور بوده(یکی دو مورد!) ولی متاسفانه کسی جوابی براش نداشت
مشکل به احتمال خیلی زیاد سخت افزاریه.

اگر گارانتی داره اقدام کن، اگر نداره....(با فروشنده مکاتبه کن در هر حال)
عزیز دیشب 2 - 3 بار ریست فکتوری کردم یه بار یشب یه بارم الان کانکت شده ولی همونطور که بالا گفتم ، یه بار روشن میشه ، ده دفعه دیگه نمیشه..اصلا نمی دونم دلیلش چیه..گارانتی هم نداره
اگر رام رسمی روش هست و از اکبندی این مشکل رو دارد مشکل 99 درصد سخت افزاری میباشد.البته ممکن هست چیپ وایرلس سالم باشد فقط از پشت از جای خودش در امده باشد...یه تعمیر کار ببینه راحت میتونه تشخیص بده...البته میگم ممکنه از جاش دراومده باشه و ممکنه هم کلا خراب باشه...

در هر صورت با فروشنده هماهنگ کنید که بعدا داستان درست نشه....
سلام ، با فروشنده مکاتبه کردم باور نمی کردن مشکل داره ، بهم گفتن بیرون نشون بدم ببینم درست میشه یا نه {ویرایش}

Last edited:

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سوال بعدی : حقیقتش چون اطلاعاتی در مورد قطعات و مسائل سخت افزاری گوشی ندارم می پرسم ، من در پشت گوشی رو باز کردم یه چیز حالت لنت مانند انگار پشتشه ، کسی میدونه به چه دلیله؟ آیا این برای خود گوشیه یا روش چسبوندن؟ می بخشید دوربین گوشی دوم بی کیفیت بود

مشاهده پیوست 211918مشاهده پیوست 211919مشاهده پیوست 211920

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
سلام.
ورژن آندروید روش رو میشه لطف کنی بگی؟

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
مشکل سخت افزاری هست
اگه 4 بود مشکل شما با نصب نرم افزار حل میشد اما به نظر من سخت افزاری هست.
فکر کنم به گوشی ضربه خورده باشه
ولی همش یه بار روشن میشه بعد که خاموش کنم و بخام روشن کنم شاید دیگه روشن نشه ، گوشی که آکبند بود ، اگه بخام درستش کنم چیکار باید کنم؟ گوشی رو کجا بفرستم که امانتدار باشن و سالم تحویل بدن؟ تو pt هست کسی؟

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
ولی همش یه بار روشن میشه بعد که خاموش کنم و بخام روشن کنم شاید دیگه روشن نشه ، گوشی که آکبند بود ، اگه بخام درستش کنم چیکار باید کنم؟ گوشی رو کجا بفرستم که امانتدار باشن و سالم تحویل بدن؟ تو pt هست کسی؟

به نظرم به فروشنده بگین براتون تعویض کنه چون توی این گرونی یه پیچ هم که باز کنن خدا تومن میگیرن.

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
به نظرم به فروشنده بگین براتون تعویض کنه چون توی این گرونی یه پیچ هم که باز کنن خدا تومن میگیرن.
بله ، گوشی رو دیروز پس فرستادم فردا اپس فردا به دستشون میرسه ، گفتن در صورت مشکل سخت افزاری تعویض میشه که البته طبق شرایط خرید باید بشه

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
فلش رام رو امتحان کردین؟
صد در صد نرم افزاری هست
با فلش زدن یا آپدیت هم درست میشه
برا باقی دوستان اگه مشکل پیش اومد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فری جاناز اخر مشکلت حل شد یا نه دادا؟؟؟

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
عزیزان تاپیک خیلی قدیمیه .فکر کنم دوستمون تا الان گوشی رو هم فروخته باشن:blush:لطفا به تاریخ تاپیک ها دقت کنید

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
بابت تاخیر در پاسخ می بخشید
گوشی رو عوض کردم همه چیش درسته
به اندروید 4 هم آپ کردم
بسیار گوشی روونی شده بعد از اپدیت

Sent from my MT27i using Tapatalk 2

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بابت تاخیر در پاسخ می بخشید
گوشی رو عوض کردم همه چیش درسته
به اندروید 4 هم آپ کردم
بسیار گوشی روونی شده بعد از اپدیت

Sent from my MT27i using Tapatalk 2

راستی فری جون چی شد بازی hd هم نصب کردی؟؟

بالا