• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مصائبی به نام نماد اعتماد - سازمان قلع و قمع تجارت الکترونیک

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
چند روز پیش خواستم برای یکی از سایت هام نماد بگیرم و این سایت رو رد کردن

سایت من موضوعش فروش فالوور خارجی هستش ، کارشناس میگه فروش فالوور خارجی ممنوعه . میشه با روشی مثل استفاده از فروش فالوور کیفیت بالا این ممنوعیت رو دور زد و به این کلمه نماد میدن ، در حالی که اگر شما از کلمه فالوور کیفیت بالا استفاده کنید مشتری فکر میکنه منظور شما فالوور ایرانی هستش ، خودشون توصیه میکنن که بعد از این که نماد گرفتید محصولات رو بزارید ، همونطور که در چت زیر میبینید یه سایتی با نماد داره محصولات فیسبوک رو میفروشه و کسی کارش نداره
نماد با این کارش به کلاه برداری کمک میکنه

موضوع دوم این هستش که اگر ما مجوز فعالیت نداشته باشیم مشتری میره از پیج ها و کانال های فروش فالوور و لایک میخره که نه قابل پیگیری هستش و نه قانونی داره و پر از کلاه برداری های بیشمار هستش که چندبار به اسم خود ما نیز انجام دادن

حتی اگر اونا رو هم بگیرین میرن از سایت های خارجی میخرن و یعنی خروج ارز

اما سازمان نماد به اینا کاری نداره فقط دستور رسیده مجوز ندید و اینا مجوز نمیدن

مصیبت باری جریان هم همینه که وزارت فرهنگ و صنعت دیتابیسشون رو با هم مشترک ندارن و شما یه بار باید توی ساماندهی ثبت نام کنی یه بار توی اینماد
و خنده دارش هم همینه که سایت هایی که نماد دارن بعضیاشون فیلتر شدن

حالا اینا به کنار اجرای این قانون خیلی مسخره هستش که با کسایی که نماد دارن کاری ندارن و اونا حتی میتونن محصولات مربوط به فیسبوک رو بفروشن ولی سایت های جدید دیگه نماد نمیدن ، جالبه که یه سری سایت نماد دارن دقیقا برای همین محصول با همین توضیحات و زیرمجموعه من هستن و من دارم بهشون سرویس میدم

اما برای خودم میگن قانونی نیست
فقط تو مملکت ما از وسط همه چیز غیرقانونی میشه و یه سری نماد دارن و یه سری نماد ندارن و این چه قانونیه که برای همه اعمال نمیشه ؟
یه قانون نصفه و نیمه در واقع

اینم اسکرین صحبت های ما با این سازمان بی در و پیکیر توسعه تجارت

1.JPG 2.JPG 3.JPG

Last edited:

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
خوشم میاد حرفتو بدون ترس میگی و انتقاد می کنی عافرین:rolleyes:

Mojtabaf

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
10
شما مگه کارت دستی نیست؟ یعنی نباید بعد از خرید اردر هارو انجام بدی؟ درگاه بانکی میخوای چیکار؟
درگاه بانکی برای سایتی هست که بعد از پرداخت سریع اکانت فعال بشه
اینطوری تازه نیاز به درگیری با مالیات هم نداری.
کلا با دولتی ها کل کل نکن چون علایق شخصی ندارن بلکه دستورالعمل دارن و طبق اون عمل میکنن معنی کلمه بوروکراسی رو یاد بگیر! سعی کن ازش استفاده کنی تا تو دامش بیوفتی!

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
شما مگه کارت دستی نیست؟ یعنی نباید بعد از خرید اردر هارو انجام بدی؟ درگاه بانکی میخوای چیکار؟
درگاه بانکی برای سایتی هست که بعد از پرداخت سریع اکانت فعال بشه
اینطوری تازه نیاز به درگیری با مالیات هم نداری.
کلا با دولتی ها کل کل نکن چون علایق شخصی ندارن بلکه دستورالعمل دارن و طبق اون عمل میکنن معنی کلمه بوروکراسی رو یاد بگیر! سعی کن ازش استفاده کنی تا تو دامش بیوفتی!

ربطی به درگاه نداره عزیز شما کلا اشتباه متوجه شدی

مطلب من برای بیقانونی و تبعیض تو این مملکت هستش ، وگرنه بهتر از هر کسی میتونم روش خوبی برای دور زدن اینا پیدا کنم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
من از تبعیض و قوانین مسخره صحبت میکنم شما از نماد و درگاه

واقعا که احمدی نژاد اگر دوباره نامزد بشه حتما رای میاره

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
من از تبعیض و قوانین مسخره صحبت میکنم شما از نماد و درگاه

واقعا که احمدی نژاد اگر دوباره نامزد بشه حتما رای میاره

Sent from my SM-G928C using Tapatalk
o_O ای وی، حالت خوبه ای وی
به اعصابت مسلط باش، اسم این یارو رو نبر، کهیر زدم :general602:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
نماد برای مالیاته نه برای اعتمادسازی و ....
اون تبعیض نیست. وقتی این نماد برای چیز دیگری ایجاد شده و مردم فکر می کنن دلشون برای مردم سوخته همین میشه که به شما میگن نماد بگیر بعد محصولتو بزار. چون ظاهرا قانون رو انجام دادی و حالا باید مالیات بدی و به درک هر چی میفروشی.

بالا