• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مصاحبه با مهدی یزدیان مدیر تبلیغات در سرزمین پارس

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
اگر از خواننده های وبسایت ایران وب نیوز بوده باشید. چندی پیش خبری مبنی بر « افتتاح وبسایت تبلیغات در سرزمین پارس » را در خروجی ایران وب نیوز قرار دادیم. این وبسایت با گذشت تنها دو هفته از آغاز کار به سرعت پیشرفت نموده است. یکی از اهدف ایران وب نیوز حمایت از وبسایت هایی می باشد که ایده های کاملا جدید و نو دارند. وبسایت تبلیغات در سرزمین پارس نیز کاملا ایده ای جدید را معرفی کرده است. به همین دلیل تصمیم گرفتیم با مدیریت این وبسایت مصاحبه ای داشته باشیم. که حاصل آن مصاحبه زیر می باشد. امیدواریم توانسته باشیم سوالات شما را از مدیریت تبلیغات در سرزمین پارس پرسیده باشیم.

mehdi-yazdian.jpg

توضیح : این اولین مصاحبه ایران وب نیوز می باشد و مسلما دارای اشکالات مختلفی است. لطفا اگر صاحب نظر هستید حتما مشکلات آن را با ما در میان بگذارید.

پیشنهاد میکنم برای خواندن مصاحبه به ایران وب نیوز و این لینک مراجعه کنید تا ضمن حمایت از ما ، سوال و جواب ها با رنگ متفاوت و راحت تر بخوانید.

** ایران وب نیوز : ابتدا خودتان را کامل معرفی کنید :
مهدی یزدیان هستم ۲۲ ساله مدیر شرکت اینسا و در حال حاضر ساکن دماوند
** ایران وب نیوز : از چند سالگی کامپیوتر داشتید و چه شد که به اینترنت علاقمند شدید ؟!
از ۱۵ سالگی کامپیوتر داشتم. دلیل خاصی نداشت میتوان گفت به همان دلیلی که اکثر نوجوانان به اینترنت علاقمند می شوند.
**ایران وب نیوز : دلایل زیادی هست که علاقمند میشوند ، بگذریم شما اولین وبلاگ یا سایتتان رو چه سالی راه اندازی کردید ؟
باید صبر کنید چک کنم. حافظه ام ضعیف هست.
** ایران وب نیوز : مشکلی نیست. صبر میکنیم….
اولین وبلاگم را ساله ۸۵ یعنی وقتی ۱۷ سال داشتم. راه اندازی کردم.
** ایران وب نیوز : وبلاگ شما چه موضوعی داشت ؟ اگر امکانش هست آدرسش را هم لطف کنید :
ابتدا موضوعش در مورد برنامه نویسی ویژوال بیسک بود که بعد از مدتی تغییر موضوع دادم و ترفندهای کامپیوتر می نوشتم. آدرسش رو هم ندهم بهتر است!
** ایران وب نیوز : چه طور با برنامه نویسی تحت وب آشنا شدید و برای یادگیریش کلاس رفتید ؟
برنامه نویسی تحت وب را در دو مرحله فرا گرفتم. مرحله اول کلاینت ساید بود که شروع این مرحله تقریبا از سال ۸۵ یا ۸۶ و همزمان با وبلاگنویسی بنده بود و همان زمان طراحی قالب وبلاگ (HTML,CSS,JS) انجام میدادم. سرور ساید را هم که مرحله دوم می شود از زمان شروع اولین وبسایتی که راه اندازی کردم با کمک چند تن از دوستانم شروع به یادگیری کردم که فکر کنم سال ۸۷ بود. برای یادگیری این مهارت ها هم هنوز کلاسی نرفتم!
** ایران وب نیوز : معمولا اکثر مدیرهای موفق اینترنت ما دانش آموزهای فعالی نبودند ، شما چطور دانش آموزی بودید و دبیرستان چه رشته ای تحصیل کردید ؟
من هم از این قاعده مستثنا نبودم. اوایل قبل از اینکه کامپیوتر داشته باشم ، دانش آموز خوبی بودم. ولی بعدش کم کم درس رو جدی نگرفتم تا جایی که در مقطع پیش دانشگاهی تجدید آوردم. دبیرستان رشته ریاضی فیزیک رو انتخاب کردم. به ریاضی فیزیک علاقه داشتم ولی بعد که وقت کمی برای درس باقی ماند با فهمیدن درس ها مشکل پیدا کردم.
** ایران وب نیوز : پس ید طولایی در کم کاری درسی دارید! دانشگاه چه رشته ای را قبول شدید ؟
دانشگاه رشته علوم کامپیوتر قبول شدم و تا الا که ۷ ترم گذشته ۶ ترم مشروط شدم و در حال انصراف هستم !
** ایران وب نیوز : عجب وضعیت بدی ! امیدوارم در وب شکست نخورید. قصد اصلی ایران وب نیوز از این مصاحبه در مورد وبسایت تبلیغات در سرزمین پارس هست. چه شد که این ایده به ذهنتون رسید؟
این که چه شد ایده به ذهنم رسید در خاطر ندارم چون این ایده برمیگردد به ۲ سال پیش و همیشه این ایده در ذهنم بود تا در آینده اجرایش کنم. بالاخره وقتش رسید و در تیر ماه وبسایت رو افتتاح کردیم.
** ایران وب نیوز : من با چند نفر که در مورد مصاحبه با شما صحبت کردم همه میگفتند خیلی خوب و سریع وبسایت پیشرفت کرده و ایده بسیار خوبی هم هست، نظر خودتان در این زمینه چیست ؟
بله ایده کاملا نو و جدید در ایران است و من به شخصه چنین وبسایت را در ایران ندیدم و نشنیدم که وجود داشته باشد. در مورد پیشرفت هم واقعا فراتر از تصور ما وبسایت مورد استقبال قرار گرفت. طوری که برنامه ریزی ما برای شروع فاز دوم یعنی ارسال پیامک های تبلیغات ۱ ماه بعد از راه اندازی وبسایت بود ولی در حال حاضر بعد از دو هفته شروع کار فاز اول ، در حال شروع فاز دوم هستیم. ۲۰ برابر بیشتر از تخمین برای شروع کار ، کاربر جذب کردیم.
** ایران وب نیوز : حتما برای این پیشرفت تبلیغات کردید ، چقدر برای تبلیغات هزینه شده ؟
یکی از نکته های جالب این هست ما تا امروز هیچ هزینه ای برای تبلیغات صرف نکردیم و به اطلاع رسانی در انجمن ها بسنده کردیم. ولی هزینه های جانبی زیادی صرف شده است.
** ایران وب نیوز : احتمالا بعد از معروف شدن سیستم تبلیغاتی شما گروه های اقدام به راه اندازی سایتی مشابه می کنند ، برای رقابت با سرویس های مشابه فکری کردید ؟
ایده های زیادی برای پیاده کردن روی وبسایت تبلیغات در سرزمین پارس داریم که به مرور زمان اجراش میکنیم. ولی سعی میکنیم در آینده هم تازگی و جذابیت سایت را حفظ کنیم.
** ایران وب نیوز : شما از چه زبان هایی برای برنامه نویسی سایت استفاه کردید و چقدر زمان برد ؟
سایت را بر پایه فریم ورک که خودمان در شرکت آماده کردیم ، پایه ریزی شده است. زبان برنامه نویسی هم PHP می باشد و زمان برنامه نویسی خود سایت تا شروع فاز ۱ حدودا ۱ ماه زمان برده است. ولی تا امروز شبانه روزی داریم برای توسعه سیستم کار میکنیم و اشکال های احتمالی که در کار و زیر فشار کاربران مشخص می شود را حل می کنیم.
** ایران وب نیوز : شما مسلما برای ارسال پیامک های سایت هزینه میکنید این پیامک ها به چه صورتی ارسال می شود و برای اپراتورها هم سود دارد ؟
با یک شرکت طرف قرارداد با اپراتورها ، قرار داد امضا کرده ایم و از طریق شرکت واسطه اقدام به ارسال پیامک می کنیم. مسلما اگر برای اپراتورها سودی نداشته باشد برای ما کاری انجام نمی دهند.
** ایران وب نیوز : اولین هدفی که باعث شد این سایت را احداث کنید چه بود؟ فکر می‌کردید که این‌قدر گسترش پیدا کند؟
به شخصه از کارهای تکراری لذت نمیبرم و همیشه سعی میکنم در طراحی هم نوآوری داشته باشم. اولین هدفم همین بود که وبسایتی با سرویس جدید راه اندازی کنم و نوآوری انجام بدم. ولی فکر نمیکردم به این سرعت گسترش پیدا کند.
** ایران وب نیوز : تا امروز چند کاربر عضو در سایت دارید و برای گرفتن تبلیغات فکری کردید؟
تا امروز بیش از ۱۸ هزار نفر در سایت ثبت نام کردند و برای تبلیغات هم روال کاری خودمان را پیش میگیریم یعنی دادن پورسانت به بازاریاب هایی که تبلیغات میگیرند.
** ایران وب نیوز : مسلما بازاریاب ها زیاد نیستند ، به نظرم باید تیم تشکیل بدهید و از شرکت ها تبلیغات بگیرید . فکری در این زمینه کردید ؟
مگر کلمه بازاریاب فقط در اینترنت استفاده می شود ؟
** ایران وب نیوز : من فکر کردم که منظور شما همان بازاریابی است که در سایت ذکر کردید پس فکری در این زمینه داشتید ؟
بله ، یکی از مهمترین هدف های ما همین است.
** ایران وب نیوز : امکان لغو حساب کاربری و عدم ارسال اس ام اس تبلیغاتی محیا شده ؟
هنوز این امکان در سیستم تعبیه نشده ولی مسلما به زودی درخواست لغو حساب کاربری در پنل کاربران فعال می شود تا رضایت کامل همه کاربران برآورده شود.
** ایران وب نیوز : نحوه پرداخت پورسانت به کاربران چه طور انجام می شود ؟
کاربران وقتی که حسابشان به حد معین برسد ، درخواست واریز موجودی در پنل کاربری فعال می شود تا بتوانند درخواست واریز دهند. درخواست ها در اول هر ماه جمع آوری می شوند و بعد از بررسی پرداخت ها انجام خواهد شد.
** ایران وب نیوز : فکر میکنید امکان تقلب در سیستم وجود داشته باشد ؟
تمام سعی خودمان را کردیم تا مقابل تقلب و سو استفاده گرفته شده باشد و فکر میکنیم که موفق شده باشیم. به هرحال اگر نقصی هم باشد به زودی مشخص می شود و تیم توسعه دهنده حتما آن را برطرف خواهد کرد.
** ایران وب نیوز : شما طراحی وبسایت هم انجام می دهید، در حال حاضر قالب ها سریعا ریپ و بدون حفظ کپی رایت پخش می شوند ، در این مورد چه صحبتی دارید ؟
این مورد بیشتر در سیستم های مدیریت محتوای رایگان اتفاق می افتد. چون سیستم رایگان هست و در دسترس همه قرار دارد. وقتی که کسی برای طراحی قالب هزینه میکند دیگران هم طبیعی هست که خوششان بیاید و معمولا این خوش آمدن به دزدی ختم می شود. متاسفانه معمولا راه حلی هم برای ریپ شدن قالب ها وجود نداره و طراح ها از خیلی موارد دلشون پر هست و این قضیه هم یکی از موارد هست.
** ایران وب نیوز : در حال حاضر مشکل رعایت کپی رایت را در همه زمینه ها داریم و بحث رعایت کردن کپی رایت خیلی داغ هست ! نظر شما در مورد کپی رایت در ایران چه طور است؟
مسلما اگر رعایت شود مسئله بسیار خوب و با ارزشی است. ولی فرهنگ سازی همچین چیزی خیلی زمانبر و نیاز به تلاش زیادی دارد. در کشورهایی که هم اکنون این قانون رو کامل رعایت میکنند حتی برای استفاده از آیکون های ۸px*8px هم کپی رایت دارند. حالا شما خودتان آن جامعه را با کشور ایران مقایسه کنید. به نظر من کلی زمان و کار فرهنگی لازم است که این بحث در ایران عملی شود.
** ایران وب نیوز : برای مثال نرم افزار فتوشاپ نصب شده روی سیستم شما اورجینال هست ؟
نه اورجینال نیست. من تنها نرم افزاری که بابتش پول دادم یک نرم افزار تحت وب یعنی وی بولتین بوده که نسخه اورجینال آن را خریداری کردم. ولی نرم افزار، فیلم و سریال و یا هرچیزی که در ایران تولید شده را پول دادم و نسخه اصلی رو خریداری کردم.
** ایران وب نیوز : شما معتقد هستید که در وب ایران مافیا وجود دارد و که این مافیا سعی میکند سایت های عضو را حمایت همه جانبه کند ؟
مافیا به صورت معنی واقعی کلمه فکر نمی کنم داشته باشیم. ولی دیدم سایت هایی را که از بازدید بالای خودشان سوء استفاده میکنند و میتوان گفت یک جور کلاه برداری انجام می دهند. ولی باند مافیایی و… را بنده تا الان ندیدم.
** ایران وب نیوز : شما مدت زیادی هست که تو اینترنت کار کردید ، بیشتر سود کردید یا خرج ؟
من درآمدم از اینترنت هست و اگر سود نکرده باشم زندگی را نمی توانم اداره کنم. پس مسلما سود کرده ام و فکر کنم این حق هرکسی باشد که برای کار خود زمان صرف میکند.
** ایران وب نیوز : سایتی داشتید که به خاطر هک نابود شده باشد و نظر شما در مورد هکرها چیست؟
خودم سایتی نداشتم که با هک نابود شده باشد ولی در مورد دوستانم پیش اومد. در ایران هم مثل همه جای دنیا هکر خوب و هکر بد داریم. البته تعریفم از هک ، هک حرفه ای هست نه قفل کردن ایمیل ها و…
** ایران وب نیوز : الان صحبت هایی در مورد اینترنت ملی و یا همان اینترانت کشوری هست :
زیاد در مورد اینترنت ملی که صحبت میکنند , اطلاعات دقیق ندارم و از برنامه های دولت هم اطلاعات موثقی در اختیار نیست. فقط این خیلی مهم است که به اینترنت جهانی نباید کاری داشته باشند.
** ایران وب نیوز : شما به عنوان یک توسعه دهنده وب تا چه حد به آشنایی با تکنولوژی های جدید مثل وب ۲ اهمیت می دهید؟
حتما این یکی از مهمترین ویژگی های طراح است. خیلی دنبال تکنلوژی های جدید هستم. اگر به صفحه اصلی سایت اینسا دقت کنید می بینید که طراحی آن صفحه با css3 انجام شده و تکنلوژی های جدیدی داخلش به کار رفته است.
**ایران وب نیوز : سرعت اتصال به اینترنت شما چقدر است و آیا این سرعت برای یک توسعه دهنده وب مناسب می باشد؟
سرعت ۲ mb دارم و کار من را راه می اندازد و فکر کنم سرعت خوبی با این وضعیت باشد.
** ایران وب نیوز : به نظر شما قیمت طراحی وب در ایران منصفانه است ؟
به نظر من قیمت طراحی وبسایت از قالب گرفته تا طراحی قالب سایت در ایران منصفانه نیست. برای طراحی یک قالب اختصاصی و حرفه ای در کشورهایی مثل آمریکا دست کم ۱۵۰۰ دلار میگیرند. خودتان قضاوت کنید که این وضعیت منصفانه است یا خیر .
** ایران وب نیوز : ما باید وضعیت ارزش پولی ایران نسبت به بقیه کشورها رو هم در نظر بگیریم ، البته من از قیمت های طراحی وب در خارج از کشور اطلاع ندارم ، ولی بازهم می گویم که بسته به کیفیت کارها در ایران قیمت ها بالاست.
** ایران وب نیوز : به اینکه می گویند اکثر سایت ها در ایران زرد هستند اعتقاد دارید ؟
بله ، تولید محتوا در ایران نزد وبسایت ها خیلی محدود است. خیلی کم هستند وبسایت هایی که برای تولید محتوا هزینه و وقت میگذارند. وقتی که روزنامه ای محتوای بی ارزش و دورغین داشته باشد ، به آن روزنامه ، زرد میگویند. در مورد وبسایت ها نیز تقریبا همین طور است.
** ایران وب نیوز : سایت آنتی ویروس شید را شما طراحی کردید ، لطفا در مورد آن پروژه توضیح مختصری دهید :
سایت آنتی ویروس شید یک سایت استاتیک بود و به سفارش یکی از دوستانم برای جناب نیری طراحی شد. خدا رو شکر که راضی بودند.

** ایران وب نیوز : آیا دوست دارید سیستم مشابه ای رو آماده کنید و به فروش برسانید ؟
به هیچ وجه این کار را نخواهم کرد.
** ایران وب نیوز : احتمالا اگر این کار رو میکردید برخی از وبسایت های اسکریپت دست به کار می شدند و سیستم را نال شده برای دانلود قرار میدادند :
ظلم بزرگی به تولید کننده های نرم افزارها می شود. یکی از دوستانم بعد از کلی هزینه و راه اندازی یک وبسایت به خاطر اشتباه کوچک در برنامه نویسی ، اسکریپتشان هک و در نت پخش شد و در نهایت باعث شد که همه سرمایه گذاری آنها از بین برود و علاوه بر آن وبسایتشان بدون استفاده باقی ماند.
** ایران وب نیوز : برای آینده وب ایران چه آرزویی دارید ؟
ان شاءالله روی برسد که وب سایت های ایرانی در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشند و کاربران اینترنت هم سطح علمی خودشان را آنقدر بالا ببرند که اول ایمیل های خودشان www قرار ندهند !
** ایران وب نیوز : نظر شما در مورد سایت ما به چه صورتیست ؟ ایران وب نیوز ؟
سایت خوبی است اگر بتواند موفق باشد و ظاهرا وبسایت مشابه ای هم در این زمینه وجود دارد که البته من تابحال مشاهده نکرده بودم. ان شاءالله که با تلاش و پشت کاری که دارید به جاهای خوبی وبسایت را برسانید.
** ایران وب نیوز : و حرف آخر :
حرف آخر اینکه به قول معروف « هنر نزد ایرانیان است و بس ! » بیایید دست به دست هم بدهیم و با تلاش و پشت کاری که داریم نشان بدهیم که ما هم میتوانیم! نشان بدهیم که از نسل چه کسانی هستیم و خون چه کسانی در رگ های ماست. عصر تکنلوژی و دنیای مجازی ، سعی کنیم فقط مصرف کننده نباشیم و نشان بدهیم که چه کسی هستیم. با تشکر
** ایران وب نیوز : مرسی از اینکه وقت خودتان را در اختیار ایران وب نیوز قرار دادید.

بالا