• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مصرف بالای پهنای باند در فروم

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
من تازگی هاست عوض کردم
هاست لینوکس گرفتم از اینجا
کد:
http://parsdev.ir/page-iranlinux.html
چند وقتیه متوجه شدم مصرف پهنای باندم زیاده در حالی که در هاست قبلی اصلا این مقدار نبودش
الان روزی به طور متوسط 220 مگ پهنای باند مصرف میشه که با توجه به بازدید سایت و اینکه سایتم متنی هست و عکس یا فایلی رو روی سرور برای دانلود نذاشتم به نظر عجیب میاد:blink:
بر طبق آمار وبگذر به طور متوسط سایت روزی 3500 بازدید داره
به نظر شما مصرف این مقدار پهنای باند طبیعی هست؟

فروم من ویبولتین هستش

ممنون میشم اگه کمک کنین میترسم پهنای باند کم بیارم:(

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
مصرف پهنای باند خیلی بیشتر شده الان روزانه حدود 6000 تا بازدید داره حدود 400 مگ مصرف پهنای باند

تمام پهنای باند هم توسط Apache مصرف میشه
کسی نمیدونه چه جوری میتونم مصرف پهنای باند رو پایین بیارم
اصلا راهی هست؟

47760615519303378879.jpg

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
مصرف که بالا نیست نگران نباشید

Al.Ch-666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزم برو خدارو شکر کن ، مصرفی که داری مربوط میشه به MySql و Apache که انشالله اگر بازدید هاتون همینطوری پیشرف کنه کم کم هاست تون رو باید عوض کنید و یه وی پی اس یا سرور اختصاصی بگیرید.

فراموش نکن که حتما اتچمنت هات رو بیار روی حالت File System که روی هاست ذخیره بشه ، مگرنه به زودی مشکل جدی خواهی داشت با دیتا بیس سایت.

یا علی.

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
مصرف که بالا نیست نگران نباشید

ممنون اما آخه صفحات متنی هست

سلام
آره مصرف طبیعیه :)

با خودشون هم تماس گرفتم گفتن طبیعیه:eek:

عزیزم برو خدارو شکر کن ، مصرفی که داری مربوط میشه به MySql و Apache که انشالله اگر بازدید هاتون همینطوری پیشرف کنه کم کم هاست تون رو باید عوض کنید و یه وی پی اس یا سرور اختصاصی بگیرید.

فراموش نکن که حتما اتچمنت هات رو بیار روی حالت File System که روی هاست ذخیره بشه ، مگرنه به زودی مشکل جدی خواهی داشت با دیتا بیس سایت.

یا علی.

میشه بگین چجوری بیارم روی File System
ممنون

Al.Ch-666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

ممنون اما آخه صفحات متنی هست

آخه دوست من ربطی نداره که سایت متنی باشه یا نه ، فقط آپلود فایل و اتچمنت که تنها پارامتر برای ارزیابی پهنای باند نیست که.;)

شما سایتت روی سرور یا وی پی اس شخصی هستش ؟

و آیا انگلیسیت خوب هستش تا مقاله اورجینال خود ویبی رو بذارم یا ترجمه کنم ؟ (انشالله که انگلیسیت خوب باشه) البته با عکس هستش و کاری نداره انجامش.

نکته : اگر به سایتت علاقه مند هستی همیشه قبل از هر تغییری (تازه این کار که انتقال اتچمنت هستش از دیتابیس به فایل سیستم با توجه به حجم فروم شما هیچی نیست) یه فول بک آپ بگیر. این باید عادت بشه :)

http://www.vbulletin.com/docs/html/attachment_storage_fs_to_db

پس شما اول بک آپ ، بعد بستن سایت واسه کاربر ها ، سپس انجام این کار.

موفق باشی

Last edited:

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
با سلام

آخه دوست من ربطی نداره که سایت متنی باشه یا نه ، فقط آپلود فایل و اتچمنت که تنها پارامتر برای ارزیابی پهنای باند نیست که.;)

شما سایتت روی سرور یا وی پی اس شخصی هستش ؟

و آیا انگلیسیت خوب هستش تا مقاله اورجینال خود ویبی رو بذارم یا ترجمه کنم ؟ (انشالله که انگلیسیت خوب باشه) البته با عکس هستش و کاری نداره انجامش.

نکته : اگر به سایتت علاقه مند هستی همیشه قبل از هر تغییری (تازه این کار که انتقال اتچمنت هستش از دیتابیس به فایل سیستم با توجه به حجم فروم شما هیچی نیست) یه فول بک آپ بگیر. این باید عادت بشه :)

http://www.vbulletin.com/docs/html/attachment_storage_fs_to_db

پس شما اول بک آپ ، بعد بستن سایت واسه کاربر ها ، سپس انجام این کار.

موفق باشی
وقتی رشته تحصیلیت هیچ ربطی به کامپیوتر نداشته باشه و تصمیم بگیری سایت راه بندازی اینجوری مثل من بعضی وقتا به مشکل میخوری

روی سرور هست
ممنون به خاطر توضیحات

Al.Ch-666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه آقا ، شما اگر بخواهی میتونی تمام مشکلاتت رو خودت از پسشون در بیای ، فقط یه مدت یه زمان ای میخواهد که روی این کار بذاری ، مثلا من دامپزشک هستم که هیچ ربطی به برنامه نویسی وب نداره اما تا حالا به دلیل علاقم چند مد هم نوشتم (چند تا فری و چند ها هم توی فری لنسر فروختم) البته بدم میاد کارم طراحی وب باشه چون در مرحله اول رشته خودمو دوست دارم.

حالا به هر صورت ، شما اصلا خجالت نکش که کم در این مورد اطلاعات داری ، من اولش از شما بد تر بودم ، هر مشکلی داشتی اینجا یا پیام خصوصی بپرس من اگر بودم کمکت میکنم.

موفق باشی

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
نه آقا ، شما اگر بخواهی میتونی تمام مشکلاتت رو خودت از پسشون در بیای ، فقط یه مدت یه زمان ای میخواهد که روی این کار بذاری ، مثلا من دامپزشک هستم که هیچ ربطی به برنامه نویسی وب نداره اما تا حالا به دلیل علاقم چند مد هم نوشتم (چند تا فری و چند ها هم توی فری لنسر فروختم) البته بدم میاد کارم طراحی وب باشه چون در مرحله اول رشته خودمو دوست دارم.

حالا به هر صورت ، شما اصلا خجالت نکش که کم در این مورد اطلاعات داری ، من اولش از شما بد تر بودم ، هر مشکلی داشتی اینجا یا پیام خصوصی بپرس من اگر بودم کمکت میکنم.

موفق باشی
مرسی دکتر جان لطف داری
اگه به مشکل خوردم حتما مزاحمت میشم
بازم ممنون
toyou.gif

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
400 مگ برای 6000 ویزیتوره یا 6000 pageview ؟
اگر ویزیتوره که خیلی هم کمه اگر pageview باشه که عجیب و غریبه
در ضمن اگر ویزیتور منظور بوده پس سایت پر مخاطب خوبی داری ها ؟

بالا