FAFA7575
Registered User
- تاریخ عضویت
- 17 آپریل 2019
- نوشتهها
- 219
- لایکها
- 5
- سن
- 34
خواص زنجبیل برای معده
زنجبیل نام ریشه زیرزمینی گیاهی است خودرو، در مناطق گرم و مرطوب از جمله هند، چین، آفریقای شمالی، مکزیک و … این غدههای زیرزمینی را از زیر خاک خارج میکنند، ریشکهایش را جدا میکنند، به خوبی تمیز میکنند و بعد میفروشند.از زمانهای قدیم، زنجبیل یا زنجفیل به عنوان یک معجون جادویی و فوقالعاده برای درمان انواع بیماریها استفاده میشد.
طرز تهیه چای زنجبیل
می توانید مقداری زنجبیل تازه (۳۰ گرم) را خورد کرده و به آب جوش اضافه کرده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد؛ سپس زیر قوری را خاموش کرده و بگذارید ۱۵ دقیقه دم بکشد. چای زنجبیل شما آماده است؛ می توانید آب نصف لیمو ترش تازه و ۱ قاشق عسل نیز به چای زنجبیل تان اضافه کرده و میل کنید.
تاریخچه زنجبیل
چینی ها و سرخپوستان از حدود ۴۷۰۰ سال پیش از زنجبیل برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می کردند. همچنین در امپراتوری بزرگ روم از دیرباز به دلیل خواص دارویی، از جمله کالاهای با ارزش برای تجارت محسوب می شده است. در ریشه زنجبیل ۱۱۵ عنصر شیمیایی مختلف وجود دارد. فواید و خواص درمانی ماده روغنی در ریشه آن، به عنوان آنتی اکسیدان و ضدالتهاب قوی شناخته شده است.
زنجبیل برای سرماخوردگی
زنجبیل منبع اصلی دکونژستان (مادهی ضد احتقان) است. همچنین خواص ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد عفونی زنجفیل میتواند در پیشگیری و درمان سرفه و عطسه کمک کند. بنابراین در مواقع سرماخوردگی یک فنجان چای داغ زنجبیل همراه با آبلیمو و عسل میتواند حالتان را جا بیاورد. لازم به ذکر است که این گیاه میتواند جایگزین مناسب داروهای پزشکی برای درمان (طبیعتا با نظر پزشک و مشاور مطمئن) حساسیتهای فصلی یا آلرژی باشد.
خواص زنجبیل
زنجبیل بسیار گرم است. بنابراین گرمکننده و معرق است و سموم به دام افتاده در بدن را از طریق تعریق خارج میکند. زنجبیل برای درمان التهاب سینه، استسقا، اسهال و سرفه کاربرد دارد. برای دفع برخی سموم که ناخواسته وارد بدن شده، مثل استفاده بیش از حد مجاز برخی داروها و سم جانوران بسیار کارساز است. زنجبیل قاعده آور است و بی نظمی یا تاخیر در عادت ماهیانه را رفع میکند. زنجبیل ضد تهوع است و برای کسانی هم که در هنگام سوار شدن هواپیما یا کشتی حالت تهوع میگیرند توصیه میشود. توان بالای زنجبیل به عنوان یک ضد انعقاد خون قوی در طب جدید هم ثابت شده است؛ زنجبیل در این مورد از سیر و پیاز که در این زمینه بسیار شناختهشدهتر بودهاند هم بهتر عمل میکند.
خواص زنجبیل برای دستگاه گوارش
خوردن زنجبیل پس از یک وعده غذایی سنگین به راحتی میتواند غذا را هضم کند. این قضیه به این دلیل است که زنجبیل فواید زیادی برای دستگاه گوارش دارد. زنجبیل پاککننده قوی کولون و از بین برنده گازهای آن است. همچنین باعث افزایش آب و حرکات روده میشود. همه این خواص باعث راحتتر هضم شدن غذا میشود.
زنجبیل و سرطان
در مطالعهای که بر روی ۳۰ نفر صورت گرفت، ۲ گرم از عصارهی زنجبیل در روز توانست بهطور چشمگیری مولکولهای پیشالتهابی را در رودهی بزرگ کاهش دهد. هرچند مطالعهی بعدی بر روی افرادی که در خطر سرطان رودهی بزرگ قرار داشتند، این یافتهها را تأیید نکرد. همچنین شواهد محدودی وجود دارد که نشان میدهد مصرف زنجبیل در کاهش سرطان پانکراس، سرطان سینه و سرطان تخمدان مؤثر است. البته برای تأیید این موضوع به مطالعات بیشتری نیاز است.سرطان بیماری جدی و خطرناکی است که بر اثر رشد کنترلنشده سلولهای غیر طبیعی رخ میدهد. خاصیت ضدسرطان زنجبیل بهخاطر جینجرول است که به مقدار فراوان در زنجبیل خام یافت میشود.
زنجبیل نام ریشه زیرزمینی گیاهی است خودرو، در مناطق گرم و مرطوب از جمله هند، چین، آفریقای شمالی، مکزیک و … این غدههای زیرزمینی را از زیر خاک خارج میکنند، ریشکهایش را جدا میکنند، به خوبی تمیز میکنند و بعد میفروشند.از زمانهای قدیم، زنجبیل یا زنجفیل به عنوان یک معجون جادویی و فوقالعاده برای درمان انواع بیماریها استفاده میشد.
طرز تهیه چای زنجبیل
می توانید مقداری زنجبیل تازه (۳۰ گرم) را خورد کرده و به آب جوش اضافه کرده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد؛ سپس زیر قوری را خاموش کرده و بگذارید ۱۵ دقیقه دم بکشد. چای زنجبیل شما آماده است؛ می توانید آب نصف لیمو ترش تازه و ۱ قاشق عسل نیز به چای زنجبیل تان اضافه کرده و میل کنید.
تاریخچه زنجبیل
چینی ها و سرخپوستان از حدود ۴۷۰۰ سال پیش از زنجبیل برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می کردند. همچنین در امپراتوری بزرگ روم از دیرباز به دلیل خواص دارویی، از جمله کالاهای با ارزش برای تجارت محسوب می شده است. در ریشه زنجبیل ۱۱۵ عنصر شیمیایی مختلف وجود دارد. فواید و خواص درمانی ماده روغنی در ریشه آن، به عنوان آنتی اکسیدان و ضدالتهاب قوی شناخته شده است.
زنجبیل برای سرماخوردگی
زنجبیل منبع اصلی دکونژستان (مادهی ضد احتقان) است. همچنین خواص ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد عفونی زنجفیل میتواند در پیشگیری و درمان سرفه و عطسه کمک کند. بنابراین در مواقع سرماخوردگی یک فنجان چای داغ زنجبیل همراه با آبلیمو و عسل میتواند حالتان را جا بیاورد. لازم به ذکر است که این گیاه میتواند جایگزین مناسب داروهای پزشکی برای درمان (طبیعتا با نظر پزشک و مشاور مطمئن) حساسیتهای فصلی یا آلرژی باشد.
خواص زنجبیل
زنجبیل بسیار گرم است. بنابراین گرمکننده و معرق است و سموم به دام افتاده در بدن را از طریق تعریق خارج میکند. زنجبیل برای درمان التهاب سینه، استسقا، اسهال و سرفه کاربرد دارد. برای دفع برخی سموم که ناخواسته وارد بدن شده، مثل استفاده بیش از حد مجاز برخی داروها و سم جانوران بسیار کارساز است. زنجبیل قاعده آور است و بی نظمی یا تاخیر در عادت ماهیانه را رفع میکند. زنجبیل ضد تهوع است و برای کسانی هم که در هنگام سوار شدن هواپیما یا کشتی حالت تهوع میگیرند توصیه میشود. توان بالای زنجبیل به عنوان یک ضد انعقاد خون قوی در طب جدید هم ثابت شده است؛ زنجبیل در این مورد از سیر و پیاز که در این زمینه بسیار شناختهشدهتر بودهاند هم بهتر عمل میکند.
خواص زنجبیل برای دستگاه گوارش
خوردن زنجبیل پس از یک وعده غذایی سنگین به راحتی میتواند غذا را هضم کند. این قضیه به این دلیل است که زنجبیل فواید زیادی برای دستگاه گوارش دارد. زنجبیل پاککننده قوی کولون و از بین برنده گازهای آن است. همچنین باعث افزایش آب و حرکات روده میشود. همه این خواص باعث راحتتر هضم شدن غذا میشود.
زنجبیل و سرطان
در مطالعهای که بر روی ۳۰ نفر صورت گرفت، ۲ گرم از عصارهی زنجبیل در روز توانست بهطور چشمگیری مولکولهای پیشالتهابی را در رودهی بزرگ کاهش دهد. هرچند مطالعهی بعدی بر روی افرادی که در خطر سرطان رودهی بزرگ قرار داشتند، این یافتهها را تأیید نکرد. همچنین شواهد محدودی وجود دارد که نشان میدهد مصرف زنجبیل در کاهش سرطان پانکراس، سرطان سینه و سرطان تخمدان مؤثر است. البته برای تأیید این موضوع به مطالعات بیشتری نیاز است.سرطان بیماری جدی و خطرناکی است که بر اثر رشد کنترلنشده سلولهای غیر طبیعی رخ میدهد. خاصیت ضدسرطان زنجبیل بهخاطر جینجرول است که به مقدار فراوان در زنجبیل خام یافت میشود.