FAFA7575
Registered User
- تاریخ عضویت
- 17 آپریل 2019
- نوشتهها
- 219
- لایکها
- 5
- سن
- 34
خواص سنجد
سنجد میوه ای که به صورت خشک شده از آن استفاده میشود و این میوه طبعی خشک و سرد دارد.بهترین اثر سنجد، رفع کمبود ویتامین C بدن است و خوردن آن، از ورود عفونت به بدن پیشگیری می کند. میوه سنجد قابض و بر طرف کننده اسهال است.
کاربرد سنجد
سنجد یک میوه کوچک خشک شده می باشد که بومی آسیایی غربی و مرکزی می باشد و در کشورهای ایران ، ترکیه و روسیه تولید می شود. از درخت سنجد و خود میوه ی آن در صنایع مختلفی نظیر غذایی ، بهداشتی ، دارویی و صنایع چوب استفاده می شود. سنجد یکی از گیاهانی است که در طب سنتی چینی مورد استفاده قرار می گیرد.
خواص سنجد از نظر ائمه اطهار
از ائمه اطهار(ع) روایت شده که “سنجد” گوشتش گوشت می آورد، استخوانش، استخوان و پوستش، پوست می رویاند. از سنجد می توان در درمان بسیاری از امراض استفاده کرد؛ مصرف سنجد، کلیه ها را گرم و بواسیر را درمان می کند.
خواص سنجد برای دیابت
عصاره هسته سنجد، فشار خون بالای ناشی از **** قندی در موشها را پایین آورد. این عصاره، توانایی مبارزه با فشار خون بالا در افراد دیابتی را دارد.عصاره سنجد، سطح قند و چربی که علائم رایج دیابت هستند را در موشها کاهش داد.
سنجد و یبوست
سنجد خواص بسیار زیادی دارد اما ممکن است برای برخی افراد با بیماری های خاص مشکلاتی ایجاد کند. مثلا یکی از بیماری هایی که ممکن است با مصرف سنجد تشدید شود یبوست است. از این رو توصیه می شود افرادی که یبوست دارند با مشورت پزشک سنجد مصرف کنند.
درمان زخم ها با سنجد
در یک مطلعه که بر بیماران دچار سوختگی انجام شد، تاثیر روغن سنجد بر درمان زخمها مورد آزمایش قرار گرفت. آنها، بانداژهای ۱۵۱ بیمار سوختگی را در روغن سنجد خواباندند. این کار، در مقایسه با گروه کنترل با بانداژهای معمولی ، درد را بیشتر تسکین داد و رشد دوباره پوست اطراف زخم را تسریع کرد.قرار دادن عصاره برگ سنجد به صورت موضعی بر روی پوست، به تسریع فرآیند درمان زخمهای پوستی در موشهای آلبینو کمک کرد. این عصاره، اندازه زخم را کاهش و تولید پروتئینهایی که به درمان زخم کمک میکنند را افزایش داد.
سنجد میوه ای که به صورت خشک شده از آن استفاده میشود و این میوه طبعی خشک و سرد دارد.بهترین اثر سنجد، رفع کمبود ویتامین C بدن است و خوردن آن، از ورود عفونت به بدن پیشگیری می کند. میوه سنجد قابض و بر طرف کننده اسهال است.
کاربرد سنجد
سنجد یک میوه کوچک خشک شده می باشد که بومی آسیایی غربی و مرکزی می باشد و در کشورهای ایران ، ترکیه و روسیه تولید می شود. از درخت سنجد و خود میوه ی آن در صنایع مختلفی نظیر غذایی ، بهداشتی ، دارویی و صنایع چوب استفاده می شود. سنجد یکی از گیاهانی است که در طب سنتی چینی مورد استفاده قرار می گیرد.
خواص سنجد از نظر ائمه اطهار
از ائمه اطهار(ع) روایت شده که “سنجد” گوشتش گوشت می آورد، استخوانش، استخوان و پوستش، پوست می رویاند. از سنجد می توان در درمان بسیاری از امراض استفاده کرد؛ مصرف سنجد، کلیه ها را گرم و بواسیر را درمان می کند.
خواص سنجد برای دیابت
عصاره هسته سنجد، فشار خون بالای ناشی از **** قندی در موشها را پایین آورد. این عصاره، توانایی مبارزه با فشار خون بالا در افراد دیابتی را دارد.عصاره سنجد، سطح قند و چربی که علائم رایج دیابت هستند را در موشها کاهش داد.
سنجد و یبوست
سنجد خواص بسیار زیادی دارد اما ممکن است برای برخی افراد با بیماری های خاص مشکلاتی ایجاد کند. مثلا یکی از بیماری هایی که ممکن است با مصرف سنجد تشدید شود یبوست است. از این رو توصیه می شود افرادی که یبوست دارند با مشورت پزشک سنجد مصرف کنند.
درمان زخم ها با سنجد
در یک مطلعه که بر بیماران دچار سوختگی انجام شد، تاثیر روغن سنجد بر درمان زخمها مورد آزمایش قرار گرفت. آنها، بانداژهای ۱۵۱ بیمار سوختگی را در روغن سنجد خواباندند. این کار، در مقایسه با گروه کنترل با بانداژهای معمولی ، درد را بیشتر تسکین داد و رشد دوباره پوست اطراف زخم را تسریع کرد.قرار دادن عصاره برگ سنجد به صورت موضعی بر روی پوست، به تسریع فرآیند درمان زخمهای پوستی در موشهای آلبینو کمک کرد. این عصاره، اندازه زخم را کاهش و تولید پروتئینهایی که به درمان زخم کمک میکنند را افزایش داد.