• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مطالب جدید سایت رو کی در شبکه های اجتماعی منتشر کنم؟

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
وقتی یه مطلب جدید در سایتم درج میکنم، اگر بلافاصله بعد از درج، اون ها رو در شبکه های اجتماعی یا انجمن ها و وبلاگ های دیگه(لینک سازی) پخش کنم مشکلی نداره؟
یا اینکه باید صبر کنم در گوگل ایندکس بشن و بعد اینکارو بکنم؟

Grand

Registered User
لایک‌ها
7
اگه مطمئن هستید alias یا category مطلب (یا هرچیزی که روی url تأثیر بذاره) تغییر نمی‌کنه، یا مطلب مثلا برای ویرایش از حالت انتشار خارج نمیشه، مشکلی برای شیر کردن در شبکه‌های اجتماعی نیست.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
خوب اولش میتونی فتچ ذستی کنی

30morgh1

Registered User
لایک‌ها
69
به نظر من اگه صبر کنید تا توی نتایج گوگل ، مطلبتون بیاد بهتره. هر چند جایی خوندم که شبکه های اجتماعی باعث ایندکس سریعتر مطالب میشه.

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
وقتی یه مطلب جدید در سایتم درج میکنم، اگر بلافاصله بعد از درج، اون ها رو در شبکه های اجتماعی یا انجمن ها و وبلاگ های دیگه(لینک سازی) پخش کنم مشکلی نداره؟
یا اینکه باید صبر کنم در گوگل ایندکس بشن و بعد اینکارو بکنم؟
شبکه های اجتماعی که بعید میدونم محتوای شیر شده توی گوگل ایندکس بشه و مشکلی برات ایجاد بشه
اما توی انجمن ها اگر میخوای شیر کنی شدیداً پیشنهاد میکنم عنوانی کاملاً متفاوت با سایت خودت برای مطلب انتخاب کنید.

teknikalweb

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز
دو تا پیشنهاد دارم برای شما تا به سئو وبسایت شما آسیبی نرسه و مفید هم واقع بشه. اول اینکه میتونید مطالبتون رو همون طور که دوستمون فرمودند با عنوانی متفاوت شیر کنید و دوم اینکه میتونید قسمتی از محتوا رو برای تشنه کردن افراد قرار بدید و برای خواندن ادامه مقاله افراد رو به صفحه خودتون ارجاع بدید. موفق باشید

بالا