• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مطلبی درمورد سایت نئوترید (neotrade.ir)

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
درود بر دوستان

این اواخر به سایتی برخوردم که نظرمو جلب کرد، یعنی از لحاظ معرفی راه های گوناگون کسب درآمد به علاوه داشتن تعداد کاربر نسبتا زیاد ...
از حواشی که بگذریم، پستی درمورد سایتی شبیه پیدورتس گذاشته که شامل سرمایه گذاری و خرید بسته های تبلیغاتی و اینجور چیزاست. ( goldadspay.com )
با یه تحقیق ساده چندتا سوال واسم پیش اومد و دوتا کامنت گذاشتم که جواب نداد، کامنت اولی بیشتر از یه هفته و دومی یکی دو روزه که طی همین مدت جواب مدیر سایت به دیگران از طریق بخش آخرین نظرات قابل مشاهده ـست.
من اون نظر اولی رو برای شما هم میذارم، اگه بعد از خوندنش مثل من فکر کردین پس باید خیلی هشیار باشید، چون ظاهرا صداقت به کل از بین رفته و به هیچکس نمیشه اعتماد کرد، حالا هرچقدر زبون طرف چرب و نرم باشه!
به هرصورت امیدوارم که اشتباه کرده باشم چون راهی برای هشدار به کاربران اون سایت وجود نداره متاسفانه، مگه اینکه با چشم بسته جلو نرن!
این چندتا سوال رو در کامنت اول پرسیده بودم;
"
1. با توجه به اینکه من جای دیگه ای ندیدم این سایت تبلیغ یا معرفی شده باشه، بفرمایید نحوه آشنایی شما با این سایت چگونه بوده، و چطور سه روز بعد از لانچ پیداش کردین؟
2. درصورت امکان بفرمایید چه مبلغی رو شخصا سرمایه گذاری کردین و اگر برداشت داشتین لطفا سندش رو بذارین.
3. سند برداشت کاربری که مبلغ هنگفتی درآمد داشته رو از کجا بدست اوردین؟
4. چرا این سایت فقط رنک الکسای ایران رو گرفته؟
5. تاپیک زیر رو آپ نمیکنین؟
emoneyspace.com/forum/index.php/topic,438911

"

نکته دیگه ای اضافه کنم اینکه کلا چطور اون کاربر طی یه مدت خیلی کوتاه به اون اعداد و ارقام هنگفت رسیده :/

Last edited:
بالا