خيلي جالب بودش، من يه مدتي در يه كارخانه نورد بودم ولي اصلا درباره اين نوع چدن كاري نشده بود.
درسته ... این همونطور که گفتم ... فکر نمی کنم که این موضوع حتی توی کتاب ها هم اومده باشه ... چه برسه توی صنعت ما
حالا نکته ی جالب تر اینه ...
شما گفتین زمانی که توی کارخونه بودین , حرفی از این روش نبود ... من به شما می گم که علاوه بر اینکه حرفی از این روش نیست
حرفی از خیلی از روش های نوین و معمول جهانی هم نیست و حتی در حد کتاب های درسی هم کار نمی کنن ....
خیلی از تکنولوژی هایی که در صنعت دنیا داره استفاده می شه هنوز ترجمه نشدن و وارد کتاب های درسی دانشگاهی ما نشده ... و همچنین خیلی از روش هایی که توی کتاب های ما هست هنوز وارد صنعتمون نشده ...
می بینید که چه شکاف بزرگی بین ما و اونها هست ...
یه مثال بزنم ....
صنعت تولید فولاد ... که خیلی هم بهش می نازن ... هر روز هم یه رکورد جدید در تناژ تولیدی بیرون می دن ...
می دونید اصل مطلب چیه ...
اصل مطلب اینه که کشورهایی صنعتی تولید فولادهای بی کیفیت و در تناژ بالا رو به کشور های توسعه نیافته و یا در حال توسعه می دن و خودشون فولادهای با کیفیت و استاندارهای بالا تولید می کنن ... یکی از دلیلی که ایران اینقدر داره در تولید فولاد پیشرفت می کنه اینه که کشورهای توسعه یافته خودشون دارن فولادهای با ارزش تولید می کنن و تولید این فولاد های بی ارزش رو به ماها دادن ...
فولادهایی که اونها تولید می کنن
ارزش افزوده ی خیلی بالایی داره و به شدت سود توی حجم کمش هست ... ولی فولادهای ما چی , حجم بالا و سود کم , به دلیل بی کیفیت بودن ...
در اصل روش های فولادسازی مدرن وارد کشور نشده ... و حتی خیلی از روش هایی که توی کتاب ها هم آموزش می دن هنوز وارد صنعت نشده ... , بیشتر منظور صنعت متالورژی هست ...