• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مطلب زبان گوياي مهندسي

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نظر من هر کس مطلب ندونه نميشه به اون مهندس گفت .البته نرم افزار هاي شبيه مثل ميپل و ... هم هستن ولي خداييش مطلب يه چيز ديگه است .قوي ترين ابزارها و اسانترين کاربرد ها را دارد .برنامه نويس در آن فوق العاده راحت و جذاب است در ثاني خودش قابليت کامپايل به ساير زبانها مثل c++ و پاسکال و بيسيک وحتي اسمبلي را دارد .
اگر دوستان مايل باشند آموزش آنرا هميجا شروع ميکنيم

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
سلام برادر لینخو
کاری که می خواهید شروع کنید عالیه
یه پیشنهاد دارم , سعی کنید آموزش رو در قالبه یک پروژه انجام دهید
چون فکر کنم اکثر دوستانی که مهندس هستن یا مهندسی می خوانند با اصول اولیه مطلب آشنایی دارند .

موفق باشید :happy:

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
مطلب خیلی گستردس

البته دوست خوبم جناب شاکلی در یکی از شاخه های اون آموزش رو شروع کرده و به صورت pdf فایل های آموزشی ( جزوه ) رو در اختیار بچه ها میزاره!!

شما هم میتونید آموزش رو همینجوری آغاز کنید.

البته یه سر به تاپیک جناب شاکلی توی بخش برق و الکترونیک هم بندازید که یه وقت مطالب تداخل پیدا نکنند!!

در هر حال ما منتظریم که شما هم هر چه زودتر آموزش رو آغاز کنید

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام و تشكر
از پيشنهاد شما ممنونم .چشم
برو بچ برقي بايد نام دكتر سعيد نيك مهر استاد مسلم مخابرات كه 8 سال در mit تدريس كردن رو بشناسن .ايشون مدتها در دانشگاه ما بودن (صنعتي سهند تبريز ) ولي متاسفانه به دلايلي به دانشگاه تبريز رفتن ما درس الكترو را با شاگرد به حق خلف ايشون كه بحق كرسي ايشون رو عهده دار شدن جناب مهندس پور زياد خونديم .
اگه موافق باشين با پروژه اي كه برا الكترو با مطلب نوشتيم آغاز ميكنيم :
قانون كولون با مطلب :
اساس برنامه هم اين است كه ان تا بار دلخواه با اندازه و علامت دلخواه در فضا ي سه بعدي از شما بگيره و نيروهاي وارد بر بار دلخواه ام را بصورت برداري و با اندازه ترسيم كنه و برآيند اين ان منهاي يك نيرو رو هم در فضا در جهت صحيحش بطور صحيح رسم كنه !!!
سخت كه نبود ؟ اگه هم كمي سخت باشه عيبي نداره بايد به سختي ها عادت كرد ..

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
خوبه!!

حالا یعنی این یه تمرینه و ما باید انجامش بدیم!! تا 2 - 3 روز دیگه ردیفش میکنم!! آخه کار اولمه!!

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از afshin_electronic :
خوبه!!

حالا یعنی این یه تمرینه و ما باید انجامش بدیم!! تا 2 - 3 روز دیگه ردیفش میکنم!! آخه کار اولمه!!
فكر نكنم اينو تا آخر ترم آينده بتوني تموم كني .
ايشالا قدم به قدم با هم ميريم
ما اين پروژه رو دونفري بعد از اينكه 10 روز و شب روش كار كرديم تحويل داديم .نفر بعدي كه تحويل داد سه ماه بعد از ما بود

بالا