• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مطلب ویژه : طرح ترافیک فقرا !

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
طرح ترافیک فقرا

11983.jpg

امروز با دوستم که اهل تهرانه داشتیم صحبت میکردیم، بحث به طرح ترافیک رسید، گفت این طرح فقط برای بدبخت بیچاره هاست! گفتم چرا!؟ این که خیلی خوبه! هم جلوی آلودگی هوا رو میگیره و هم خیابونا خلوت تر میشن.

گفت برو بابا! تو تهرونیا رو نمیشناسی! یکیش خود من! چند تا ماشین میخریم که پلاک های زوج و فرد داشته باشن! هر کدوم رو بخوایم تو روز خودش سوار میشیم. به همین راحتی...

گفت دولت به خیال خودش فکر میکنه طرح موفقیه! ولی نمیدونه تهرونیا چه موزمارهایی هستن!

این طرح فقط برای اون کسیه که فقط یه ماشین داره مثل پراید یا پیکان که باهاش میره یا بچه شو میرسونه مدرسه یا میره سر کار!

واقعا ما کجای کاریم!؟

منبع : طرح ترافیک فقرا ! - اندیمشک

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
ای آقا ایکاش فقط طرح ترافیک بود بعدم بعنوان برادر کوچکتر بهت میگم هیچ وقت تو هیچ بحثی جمع نبند همرو. این جملت خوب نیست که میگی تهرانیا موزمارن. همرو جمع نبند

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
ای آقا ایکاش فقط طرح ترافیک بود بعدم بعنوان برادر کوچکتر بهت میگم هیچ وقت تو هیچ بحثی جمع نبند همرو. این جملت خوب نیست که میگی تهرانیا موزمارن. همرو جمع نبند
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

آخه برادر مگه من اینو گفتم :D

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
واقعا ما کجای کاریم!؟ :( :hmm:

یعنی از طرح ترافیک مهمتر نبود اجرایی بشه ؟؟؟!!!

اگر اینقدر که روی طرحه های بیخود سرمایه گذاری میکنند

روی مکانیزه کردن و سیستم هوشمند دولتی و دستگاههای اجرایی برای اسودگی شهروندان

حمل و نقل عمومی و خدمات رسانی در شرایط عالی

ترن هوایی - قطار برقی و اتوبوس و غیره

خلاصه این طرحهای آینده نگری انجام میدادند ( مثلا از 10 سال پیش ) الان شاهد خودروهای شخصی در خیابان به صورت 10 در 1000 بودیم !!!

( طرف میره اداره میگن برو عکس بگیر - برو این اداره استعلام بگیر - برو اون اداره تاییدیه بگیر ( یعنی آخر کرم بازی دولتی !!! ) همش کاغذ بازی !!!

خوب بگو احمق بیا مثل کشورهای خارجی ( شبیه همین دفتر خدمات رسانیهای پلیس + 10 ) چندین مرکز ایجاد کن مثلا طرف بخواد عکس بگیره این همه نره عکاسی - همونجا توی دوربین ازش عکس بگیره دستگاه و تمام !!!

همین کارا رو میکنید که ترافیک میشه دیگه !!! و 1000 تا کوفت زهر مار دیگه !!!

نمیفهمن دیگه !!! نمیفهمن !!!

به قول شاعر :

"احمد شاملو"

سخت است فهماندن چیزی به کسی که در قبال نفهمیدنش پول می گیرد.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
لندن هم طرح ترافیک داره. منتهی هیچ کس حق ورود نداره و اینطور نیست مثل تهران دو میلیون سالانه پول طرحو نداشته باشی رات ندن و طرف با ماشین چند صد میلیونی با چنان غروری از کنار دوربین رد شه بره. حالا نمیدونه تو کشورهای دیگه همه قشری دسترسی به این ماشین دارن و هیج قیافه ای هم نمیگیرن. اینقدر هم احمق نیستن ماشینی که 20 هزار دلار ارزش نداره رو 7 برابر قیمتش بخرن و قیافه حق به جانب بگیرن.

بالا