• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مطمئن ترین روشهای کسب درآمد از اینترنت

mhd90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه مدیران و دوستان عزیز.

خواستم تجربه ای که خودم داشتم تو این مدت با همگی به اشتراک بذارم و امیدوارم که مورد استفاده قرار بگیره. دوستان توی این وبلاگ که راه اندازی کردم مطمئن ترین روش های کسب درآمد از اینترنت به اشتراک گذاشتم و هرچیزی در اونجا قرار میدم همه رو خودم استفاده کردم و نتیجه گرفتم. اولین پست من راجع به پیکوباکس سایت ایرانی کلیکی بسیار خوب و با سابقه در این زمینه هست و توی وبلاگ کمی درموردش توضیح دادم و مزایای اونم نسبت به بقیه گفتم.

امیدوارم مورد استفاده تون قرار بگیره و التماس دعا دارم از همه دوستان خوب و گرامی. موفق و پیروز باشید. :)

nader1095

Registered User
لایک‌ها
85
میشه اونایی مطمئن هستن رو بگین؟ یعنی سایت کلیکی ایرانی درست درمون نیست؟

navabjon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
من با سایت کلیکی یک بار کار کردم اونم همین پیکو باکس اندازه یازده هزار تومان کلیک کردم درخواست برداشت دادم بعد یک ماه تو سایت زد که واریز شده ولی به حسابم نیومده بود بعدشم 5 تا زیر مجموعه به قیمت دوازده پونصصد اجاره کردم بعد یک ماه نه اصل پول اومد به حسابم نه سود زیرمجموعه واسه همین میگم کلاهبرداره داداش واسه دعوا کردنم تو تاپیک شما نیومدم حقیقت رو گفتم

mhd90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از شما دوستان عزیز. navabjon اشکالی نداره اتفاقا من خوشحال میشم شما هم تجربیات خودتونو با بنده به اشتراک میزارین. با اینحال تا چند وقت دیگه راجع به سایت "میترارنک" هم توی وبلاگ مینویسم و امیدوارم مورد استفاده همگی قرار بگیره. پیکوباکس هم من خودم چون پرداختی های واقعیشو دیده م و دوستانی داشتم که ثبت نام کردن و نتیجه گرفتن و الان هم خودم اونجا فعالیتمو شروع کردم گفتم برای بقیه دوستان هم بگم. بازم یک دنیا ممنون از همگی دوستان. ;)

mhd90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ممنون از همگي كه نظرات خودتونو مينويسيد. من در وبلاگ پست جديدي راجع به سايت "ميترا رنك" زدم كه ميتونيد از اينجا اونو مشاهده كنيد. اين سايت من خودم ازش برداشت كردم و كاملا مطمئنه. توي وبلاگ راجع بهش توضيح دادم. اميدوارم كه مورد استفاده دوستان قرار بگيره. پيروز باشيد ;)

abarghoei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اصلا توی سایت پیکو باکس عضو نشوید که کلاه برداره چون من هم 40 هزار تومن ضرر کردم
خب هرکی می خواهد بره به سایت atseh برید و بهترین ها رو زده که راه های کسب درامد دیگه ای هم داره .

بالا