میهن پی ،خرید و فروش دلار پی پال , ویزا کارت ، حواله ارزی ، مانی بوکرز و ..دوستان با تجربه یه صرافی معتبر و مطمعن معرفی کنید لطفا!
سلامکسی با این سایت کار کرده ؟
http://hiranex.com
خیلی ممنونسلام
بله فرد معتبر و با شخصیتی هستند
میتونی با IranVisacart مکاتبه کنی از صرافهای معتبر هستنصراف مطمعن و معتبر معرفی کنید لطفا! (برای خرید و فروش پی پال)
نــبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود؟!
drdexterصراف مطمعن و معتبر معرفی کنید لطفا! (برای خرید و فروش پی پال)
نــبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود؟!
این drdex یکم عجیبهdrdexter
اگه به حساب ایشون پول واریز میشه میگم که بدک نیست البته بعدنا میتونی خودت با 150 تومن حساب پیپال وریفای شده بخریدیروز یه مقدار از درآمدمو با میهن پی نقد کردم , خیلی سریع و مطمعن
به نظر شما 10-11% کارمزد برای این زیاد نیست ؟ دلار پی پال 3570, برام 3200 حساب کرد
همه با همین نرخ میخرن ؟
الان سایتشو چک کردم قیمت 3200 برا فروش به ایشون هستش بخای ازش بخری 3570 هستش اشتباه نوشتیدیروز یه مقدار از درآمدمو با میهن پی نقد کردم , خیلی سریع و مطمعن
به نظر شما 10-11% کارمزد برای این زیاد نیست ؟ دلار پی پال 3570, برام 3200 حساب کرد
همه با همین نرخ میخرن ؟