• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت پزشکی یا پایان خدمت ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
با سلام خدمت همه ی دوستان
من برای خدمت سربازی 2 سال دیگه معافیت تحصیلی دارم انا از اونجایی مشکل فتق دارم و این مورد جز موارد معافی پزشکی هست میخواستم نظر دوستان رو بدونم که با شرایطی که من دارم ایا گرفتن این معافیت خوب هست و برای اینده شغلی من مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟

دانشجوی مهندسی صنایع هستم
و قصد دارم با گرفتن معافیت پزشکی کار دولتی پبدا کنم

ممنون میشم کاملا راهنمایی کنید و بگید کجاها واقعا گیر میدن ؟؟

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
من برای خدمت سربازی 2 سال دیگه معافیت تحصیلی دارم انا از اونجایی مشکل فتق دارم و این مورد جز موارد معافی پزشکی هست میخواستم نظر دوستان رو بدونم که با شرایطی که من دارم ایا گرفتن این معافیت خوب هست و برای اینده شغلی من مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟

تا اونجايي كه من اطلاع دارم معافيت پزشكي براي استخدام دولتي به مشكل برميخوريد.

davood21

Registered User
لایک‌ها
86

سلام
چیزی که توی فرم های استخدام دیدم، با معافیت پزشکی 90% شغل های دولتی رو از دست میدید.
همه سازمان ها می نویسن که به جز معافیت پزشکی. فقط تعداد کمی از سازمان ها هستن که معافیت پزشکی رو قبول میکنن و برای استخدام، بررسی میکنن که مورد پزشکی شما آیا مانع از انجام فعالیت شغلی شما خواهد شد یا خیر.

اکثر جاهای دولتی قبول نمیکنن.

حالا مدرکت رو بگیر. تا دو سال دیگه، شاید تونستی توی یه شرکت خصوصی خوب و یا کار خودت رو راه بندازی.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بنظر بنده با توجه به نادر بودن کار دولتی در حال حاضر که همون میزان نادر هم با رابطه گزینش میشن، گرفتن معافیت پزشکی بهتر از خدمت کردن میباشد. البته این نظر بنده است و از قدیم گفتن:
صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان درست میگن با معافیت ÷زشکی کار دولتی رو باید فراموش کرد البته کار دولتی هم شما اگه بند پ درست درمون نداری کلا فراموش کن. گیر فلک نمیاد من خودم دو سال دربدرشم. اما چند نکته هم از من حقیر قبو کن 1. به خاطر مشکل شمامعافی نمیدن مگر اینکه ایقدر وضعت وخیم باشه که نتونی راه بری نهایتا معاف از رزم میشی که طبق تجربه من نگیری بهتره. 2. خدمت فقط رفتنشه که سخته وقتی رفتی دیگه بقیش مثل برق وبا میگذره اینو کسی بهت میگه که تو بدترین جای ممکنه خدمت کرده و 3. اگر خواستی معافی بگیری بعد آموزشی اقدام کن چون درصد موفقیت خیلی بالا میره نکتشم اینه که قبل از اعزامت فکر میکنن که میخوای بپیچونی اما بعد اعزام میگن لابد واقعا نتونستی دووم بیاری اینم چندین بار با چشمای خودم دیدم که اینجوری شده و 4. برای معافی سعی کن تا اونجایی که ممکنه تو شهر خودت اقدام کن معمولا دکترای ترک یا لر یا .... به همزبونای خودشون خیلی راحتتر معافی میدن باور کن

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا