سلام
من یه گالاکسی نکسوز تیتانیوم سیلور دارم در حد اک که نه از اکم بالاتر made by samsung باتری کره ای شارژر و هدفون آک و بسته بندی گارانتی عرب داره البته بدرد ایران نمیخوره و از اونور اومده از صفر مال خودمه رو صفحه اش هم از بدو تولد پروتکتور داشته بدون حتی یه زدگی مویی رویی زیری ناچیز باکپدیس گریفین
اول قصدم تعویض با
1.one s سری s4
2.onexl
یا با کانفیگی در همین مایه برای سربه سر کردنم
اگه نبود میفروشم نه با قیمت هوایی نه خالی بندی نه پرت نظرم
من 20%زیر قیمت اک این دو سایت مد نظرمه
سامسونگ Galaxy Nexus [جزئیات]
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
950 پایه که تازه بالای 22 درصده
اگه گرونه سایت پدرم نیست منصف باشید عرف برا گوشی کارکرده30%است این گوشی وقتی ببینیش میفهمی میگم آک یعنی چی
ریت گوشی با نرم افزار antutu 6526 , ریت باتری با همون 430 بوده که نشون میده چیکاره است
تاپیک قبلی چون فرمودند عکس تو سایت اپلود نشده پاک شد للهی بالای 10 تاپیک هست که نه عکس داره 80% همه شرایطو ندارن:wub: اما خوب گردن ما از مو باریک فقط خواهش میکنم این یکیو حذف نکنید
معامله فقط تهران حضوری پس از تست و اثبات لیاقت گوشی
قیمتاتون تو پ خ بفرمایید
اینم لینک کلی عکس از گوشی تا زو م دلبخواه پیش برین
New folder (4)_1.rar
نرسید به قیمت بیخ ریش صاحبش
لینک عکسا بالا نمیدونم چرا کامل نمیوفته
کسی خواست براش پخ یا ایمیل میکنم
من یه گالاکسی نکسوز تیتانیوم سیلور دارم در حد اک که نه از اکم بالاتر made by samsung باتری کره ای شارژر و هدفون آک و بسته بندی گارانتی عرب داره البته بدرد ایران نمیخوره و از اونور اومده از صفر مال خودمه رو صفحه اش هم از بدو تولد پروتکتور داشته بدون حتی یه زدگی مویی رویی زیری ناچیز باکپدیس گریفین
اول قصدم تعویض با
1.one s سری s4
2.onexl
یا با کانفیگی در همین مایه برای سربه سر کردنم
اگه نبود میفروشم نه با قیمت هوایی نه خالی بندی نه پرت نظرم
من 20%زیر قیمت اک این دو سایت مد نظرمه
سامسونگ Galaxy Nexus [جزئیات]
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
950 پایه که تازه بالای 22 درصده
اگه گرونه سایت پدرم نیست منصف باشید عرف برا گوشی کارکرده30%است این گوشی وقتی ببینیش میفهمی میگم آک یعنی چی
ریت گوشی با نرم افزار antutu 6526 , ریت باتری با همون 430 بوده که نشون میده چیکاره است
تاپیک قبلی چون فرمودند عکس تو سایت اپلود نشده پاک شد للهی بالای 10 تاپیک هست که نه عکس داره 80% همه شرایطو ندارن:wub: اما خوب گردن ما از مو باریک فقط خواهش میکنم این یکیو حذف نکنید
معامله فقط تهران حضوری پس از تست و اثبات لیاقت گوشی
قیمتاتون تو پ خ بفرمایید
اینم لینک کلی عکس از گوشی تا زو م دلبخواه پیش برین
New folder (4)_1.rar
نرسید به قیمت بیخ ریش صاحبش
لینک عکسا بالا نمیدونم چرا کامل نمیوفته
کسی خواست براش پخ یا ایمیل میکنم
Last edited: