• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معاوضه Evo 3D با One X

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
من چیکار باید بکنم اینجا ؟ همه میخوان بز بخرن و گزاف بفروشن و دلالی کنن اما من فقط برای استفاده خودم میخوام
من این رو برام آوردن اما دوسش ندارم و One X میخوام
چقدر روش بدم یه One X بردارم خوبه ؟
لطفا راهنماییم کنید حداقل تو بازار بدم کلاه سرم نره

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
س ل م
باید توجه کنید که درب پلمپ گوشی به هر دلیلی باز بشه کمی از قیمت اش افت میکنه . چون بعد از اون هیچ راهی برای پی بردن به مصرف شدن یا نشدن وسیله مورد نظر نیست .
اگر همسایه محترم 650 میخره به نظر منم بده بره . مخصوصا الان که دلار همش در حال پایین اومدنه . که خوب طبیعیه که اجناسی که با دلار سر کار دارند هم پایین میان .
الان قیمت اش تو بازار حدودا 690 ه که به نظرم به دلیل باز شدن می ارزه 40 زیر قیمت بدی .
One x هم که الان حدودا 1100 ه که450 باید بذاری روش تا بتونی one x بخری .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
عالی میخره 650 تومن به نظرم همین فردا بدش بره تا قیمتش افت بیشتری نکرده.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
من چیکار باید بکنم اینجا ؟ همه میخوان بز بخرن و گزاف بفروشن و دلالی کنن اما من فقط برای استفاده خودم میخوام
من این رو برام آوردن اما دوسش ندارم و One X میخوام
چقدر روش بدم یه One X بردارم خوبه ؟
لطفا راهنماییم کنید حداقل تو بازار بدم کلاه سرم نره

درود،
اینجا بِ اندازه ی مور و ملخ، شارلاتان ریخته. نمونه هاش رو هم هر کسی خواست، بِ روابطِ عمومیِ بازارچه مراجعه کنه و برای شارلاتان های کشف نشده، بِ خودم پیام خصوصی بدید تا اعلام کنم.
شما برید توی بازار، (شهرِ خودتون) و 100 تومن بیشتر ضرر کنید! و یا 100 تومن گرونتر بخرید، اما با اشخاصِ بی سابقه ی اینجا و یا دوستانِ با سابقه ای کِ با فروشِ 1000 تومن شارژِ موبایل بِ 10 نفر بِ قیمتِ 400 تومن! دارای 10 امتیازِ مثبت شدن، معامله نکنید!!!!

مخصوصا برای شمایی ک علنن/علنا" اعلام میکنید کِ (( این پست ))

قصد فقط اطلاع رسانی بود بِ خاطرِ تاریخِ عضویتِ شما.

Last edited:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
650 خوب میخره بده بره به نظر من

بالا