• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معاوضه HTC Evo 3D تایوانی با تب یا فروش

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
سلام

خب به صورت خلاصه ، یک دستگاه evo 3d تایوانی خیلی تمیز ، جهت معاوضه با یک تب ( ترجیها galaxy tab 8.9 یا 10.1 ) با قیمت سر منصفانه ، یا فروش هست . با گوشی دیگه هم با عرض شرمنده تعویض نمیشه ، چون علت فروش و تعویضش گوشی زدگی شدید هست . وگرنه این گوشی و قدرت و سه بعدی بودنش مسلما جذابیتش در گوشی دیگه ای برام نیست . یه مدت می خوام با گوشی های زمان شاه کار کنم :D

در مورد گوشی هم همونطور که تو عکس هایی که میزارم مشخص هست ، بسیار تمیز و خوب نگه داری شده و خب نه خش جاییش داره و نه حالت خاص . فقط یک نکته رو در باره گوشی باید بگم که همونطور که یه تاپیک هم زدم تو بخش قطعات جانبی برای فروش قطعات اضافی قاب کاملی که خریده بودم ، قاب فلزی گوشی جدا شده بود که بعلت اینکه تو ایران اون قاب نبود ، با هزینه ای حدود 190 هزار تومن ، قاب فابریکش تهیه و عوض شده و در نتیجه هم قابش به صورت تمام و کمال نو هست و گوشی رو نو نشون میده و هم اینکه 3 ماهی که از گارانتیش باقی مونده فقط گارانتی نرم افزاری قابل استفاده هست. این رو گفتم که مدیون نباشم . در حالی که مغازه ها همچین گوشی رو جای نو جا خواهند زد .

در مورد گوشی هم باید بگم که مموری فابریک تایوانی 8 گیگ ، هدفون فابریک HTC ، و البته رام رسمی عربی HTC برای ساپورت فارسی ،یک گارد ، محافظ صفحه اصل و البته یک کیف melko ( که البته یه طرفش کمش شکستگی داره که باعث شل شدنش هست . گوشی به صورت محدود 9 ماه از برج 12 پارسال کار کرده و ...

درب باتری و هاست باتری که قطعات اضافه قاب فابریکش بوده هم به صورت جداگانه یا همراه با گوشی در صورت نیاز به فروش میرسه با توجه به قیمت های این تاپیک با کمی تخفیف

من ترجیهم اینه که بدون واسطه پول ، و فروش و خرید با یه تب تاخ بزنم و به صورت مستقیم سر بدم . اما خب فروششم تحت شرایط خوب رد نمی کنم .

قیمت پایه برای فروش نقدی :720

قیمت فروش فوری : 750 + هزینه ارسال

فروش یا تعویض در تهران و دماوند حضوری و در شهرستان هم بعد از واریز ( با توجه به معامله موفق قبلی با شهرستان فکر می کنم اعتماد سازی وجود داره . )

اما عکس ها :

کیفیت عکس ها بد نیست ، کار دوربین 12 مگاپیکسلی N8 ئه ، خبرش یه جاهایی جای اینکه گوشی رو فوکوس کنه دست منو فوکوس کرده :D یعنی نوکیا جمع کنه :D

صفحه روشن گوشی :

made in taiwan روی جعبه گوشی :

Last edited:

HD-ArsenaL

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان در صورت معامله حضوری گول هیبتش رو نخورین بچه خوبیه :D

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
آهان شما گول هیبت منو خوردی پس :D

در ضمن آپ شود دیده شود بلکه پسندیده شود :D

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
سلام.

710 تومن با هزینه پست از تهران خریدارم ، در صورتی که تمایل دارید تماس بگیرید . من خیلی هم تو این سایت نمیام ، براتون شمارم رو میفرستم زنگ بزنید . ممنون .

تو اس ام اس و پیام خصوصی هم به ایشون هم به بقیه پیشنهاد ها توضیح دادم ، برای بالا اومدن تاپیک اینجا هم توضیح میدم :D

تو سایت موبایل.ای آر تا 720 تومن مشتری داره و هدف من بالاتر فروختن از این قیمت و مخصوصا تعویض با تب های مورد نظرم هست . سر همین 710 نقدی برای من صرف نداره ، این گوشی با لوازم جانبی و مموری که همراهش داره و البته قاب نو ای که داره و تمیزیش بیشتر از اینا میصرفه ، حداقل این قیمت بخوام بدم مستقیم چنج کنم بهتره :D

خواهشا از قیمت پایه پائین تر پیشنهاد ندید دیگه :D

بعدم تاپیک چرا اسپمر نداره ؟ :)) ما به بدگوییتون هم راضی ایم :D

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
بیا بالا :D تاپیک به این خلوتی نداشتم تو این سایت :D

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
شرمنده دوست خوبم ، به پولش یا معاوضه مستقیم با تب نیاز دارم . شرمنده .

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
اگه با آیپد2 سفید فول تعویض داری پ.خ بده

بالا