• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معاوضه macbook pro -mc700 با macbook air با ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

coldplay_AFN

Registered User
لایک‌ها
4
فقط تعويض ميكني؟اگه قصد فروش دارين خبر بدين

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
يه mc969 آك هست
چقدر سر ميدين؟

Sent from my iPad using Tapatalk

pardik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه قصد فروش داشتی یه قیمت پ.ح کن دادا

Arash Moghaddas

Registered User
لایک‌ها
83
عزیز اگر خواستی بفروشیش قیمتش رو برام پ.خ کن!!!

x_tester

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز اگر فروش داشتین به منم بگین

saranipedram

Registered User
لایک‌ها
11
سلام.
عزیز با MC966 و 2 سال گارانتی نقش و سیکل 12 و کاملا اک تعویض میشه.
خواستی در خدمتم
در ضمن صندوق پیامهات هم پر شده.خالش کن

mk_3738

Registered User
لایک‌ها
0
این مک رو من شب عید غدیر از مهیار امیری به شماره موبایل 09128484745 خریدم. دستگاه رو وسط بلوار تست کردم و مشکلی نداشت به جز در لپ تاپ که خودش باز کرد.

در ضمن یک موس مجیک هم از ایشون گرفتم که باطری و قاب نداشت و گفتم من چطوری موس رو تست کنم گفتند خیالتون راحت درسته و اگه مشکلی هم داشت برام بیار و من هم قبول کردم. آخه تا الان با هر کدوم از اعضا این سایت معامله کردم همشون از دیگری بهتر بودن و من هم اعتماد کردم.

بعد از نیم ساعت از خرید که داخل مترو کرج بودم در لپ تاپ رو باز کردم و خواستم روشن کنم دیدم که در لپ تاپ خیلی شله! و لولای سمت چپ مثل اینکه شکسته، همون موقع با ایشون تماس گرفتم و گفتم دستگاه این مشکل رو داره و من دستگاه رو فردا پس میارم و ایشون منکر ایراد شدن و بعد از گفتگو قبول کردند و گفتند فردا هزینه تعمیر رو می پرسن و از قیمت کم میکنند و روز بعد باهاشون تماس گرفتم و گفتند همه جا تعطیله و فردا میپرسم.
روز بعد زیر بار نرفتند و گوشی رو قطع کردند. من هم بهشون گفتم این پول حرامه و از این حرف ها.

من به ظاهر کوتاه اومدم ولی درسی بهشون میدم که تا عبد تو ذهنش بمونه!!!

بحث پول نیست بحث اینکه کسی یه کالایی رو به کسی فروخت و پولش رو گرفت فکر نکنه پول رو گرفته و زیر حرفش بزنه و خریدار دستش کوتاهه!!!

saranipedram

Registered User
لایک‌ها
11
این مک رو من شب عید غدیر از مهیار امیری به شماره موبایل 09128484745 خریدم. دستگاه رو وسط بلوار تست کردم و مشکلی نداشت به جز در لپ تاپ که خودش باز کرد.

در ضمن یک موس مجیک هم از ایشون گرفتم که باطری و قاب نداشت و گفتم من چطوری موس رو تست کنم گفتند خیالتون راحت درسته و اگه مشکلی هم داشت برام بیار و من هم قبول کردم. آخه تا الان با هر کدوم از اعضا این سایت معامله کردم همشون از دیگری بهتر بودن و من هم اعتماد کردم.

بعد از نیم ساعت از خرید که داخل مترو کرج بودم در لپ تاپ رو باز کردم و خواستم روشن کنم دیدم که در لپ تاپ خیلی شله! و لولای سمت چپ مثل اینکه شکسته، همون موقع با ایشون تماس گرفتم و گفتم دستگاه این مشکل رو داره و من دستگاه رو فردا پس میارم و ایشون منکر ایراد شدن و بعد از گفتگو قبول کردند و گفتند فردا هزینه تعمیر رو می پرسن و از قیمت کم میکنند و روز بعد باهاشون تماس گرفتم و گفتند همه جا تعطیله و فردا میپرسم.
روز بعد زیر بار نرفتند و گوشی رو قطع کردند. من هم بهشون گفتم این پول حرامه و از این حرف ها.

من به ظاهر کوتاه اومدم ولی درسی بهشون میدم که تا عبد تو ذهنش بمونه!!!

بحث پول نیست بحث اینکه کسی یه کالایی رو به کسی فروخت و پولش رو گرفت فکر نکنه پول رو گرفته و زیر حرفش بزنه و خریدار دستش کوتاهه!!!
عجب.پس شانس اوردم.چون میخواستن با من هم معامله کنن.
داداش از حقت نگذر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا