• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معاینه فنی لازم دارم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام

کسی آشنا داره بتونه معاینه فنی بگیره؟
فیک و جعلی نمیخوام
به خود طرف هم یه شیرینی میدم

actros 1843

Registered User
لایک‌ها
136
سلام رفیق اگه اوضاع ماشین خیلی خراب نیست برو معایینه فنی حسن اباد اول جاده قدیم تهران قم
ما ماشین سنگین دارییم اصلا ماشین رو تو نمیبرییم دم درش پارک میکنیم میریم تو برامون میزنه
یه 206 هم مدل 82 داشتیم هیچ جا معاینه نمیداد اونجا راحت داد
اگه بازم گیریی شماره بدم بگیری ولی 50 تومن اینا پول مییره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام رفیق اگه اوضاع ماشین خیلی خراب نیست برو معایینه فنی حسن اباد اول جاده قدیم تهران قم
ما ماشین سنگین دارییم اصلا ماشین رو تو نمیبرییم دم درش پارک میکنیم میریم تو برامون میزنه
یه 206 هم مدل 82 داشتیم هیچ جا معاینه نمیداد اونجا راحت داد
اگه بازم گیریی شماره بدم بگیری ولی 50 تومن اینا پول مییره

نه ماشین ارتفاع داره..کاتالیزور هم نداره...نمیدن..البته هدرز داره جای کاتالیزور ولی خب میدونم نمیدن اینجوری...
مشکلی بابت پولش ندارم فقط واقعا طرف اونجا کار کنه و برام بزنه!
چون 50 دادم از یکی گرفتم طرف کارت و برچسب فیک داد بهم....توی سایت که میزدی مشخصات رو میگفت هیچ سابقه ای وجود نداره....برچسب هم فیک بود...
کارت رو هم 3 بار بهم داد هر بار مشخصات رو اشتباه میزد..فکر کنم عمدا اشتباه میزد .
.اینجوری نباشه...

اگه میدونی که طرف 100% اوکی هست ممنون میشم .

actros 1843

Registered User
لایک‌ها
136
نه ماشین ارتفاع داره..کاتالیزور هم نداره...نمیدن..البته هدرز داره جای کاتالیزور ولی خب میدونم نمیدن اینجوری...
مشکلی بابت پولش ندارم فقط واقعا طرف اونجا کار کنه و برام بزنه!
چون 50 دادم از یکی گرفتم طرف کارت و برچسب فیک داد بهم....توی سایت که میزدی مشخصات رو میگفت هیچ سابقه ای وجود نداره....برچسب هم فیک بود...
کارت رو هم 3 بار بهم داد هر بار مشخصات رو اشتباه میزد..فکر کنم عمدا اشتباه میزد .
.اینجوری نباشه...

اگه میدونی که طرف 100% اوکی هست ممنون میشم .

راستش 206 ما هم ارتفاع داش،کاتالیزورم نداشت :)) خود آلایندگی بود!
من 4 سال پشت سر هم مییگرفتم ازش!هیچ جایی به مشکل نخوردم تو یکی از این معاینه فنی های اطراف تهران آشنا داشت!هم هلوگرام داره هم مهر برجسته و مهر خود معاینه فنی!

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
راستش 206 ما هم ارتفاع داش،کاتالیزورم نداشت :)) خود آلایندگی بود!
من 4 سال پشت سر هم مییگرفتم ازش!هیچ جایی به مشکل نخوردم تو یکی از این معاینه فنی های اطراف تهران آشنا داشت!هم هلوگرام داره هم مهر برجسته و مهر خود معاینه فنی!
اونی که من گرفتم هم مهر برجسته و مهر و هلوگرام داشت ولی مشخصات رو چک میکردی یه عدد عمدا اشتباه زده بود که توی سیستم ثبت نکنه....
اره اخه قبلا فیک هم اگه میدادن به ادم چون فقط افسر جلو ادمو میگرفت میدادی بهش نمیفهمید...ولی الان دوربین میگیره..وصل میشه به سایت مرکزی...اگه ثبت نشده باشه در سیستم جریمه میکنه.50 تومن
این الان شماره طرفه؟ چی بگم..اسمش چیه؟
شماره حذف کنی بهتره من برداشتمش

actros 1843

Registered User
لایک‌ها
136
اونی که من گرفتم هم مهر برجسته و مهر و هلوگرام داشت ولی مشخصات رو چک میکردی یه عدد عمدا اشتباه زده بود که توی سیستم ثبت نکنه....
اره اخه قبلا فیک هم اگه میدادن به ادم چون فقط افسر جلو ادمو میگرفت میدادی بهش نمیفهمید...ولی الان دوربین میگیره..وصل میشه به سایت مرکزی...اگه ثبت نشده باشه در سیستم جریمه میکنه.50 تومن
این الان شماره طرفه؟ چی بگم..اسمش چیه؟
شماره حذف کنی بهتره من برداشتمش

راستش اون موقع از این چیزا نبوذ!خبر ندارم!ولی من یادمه همه مشخصات ماشین کاملا درست بود!
اسمش عباس بود فکر کن بازم مطمئن نیستم چون ماشین رو پارسال فروختیم!ولی بگی معاینه فنی میخوام اوکیه پرسیید شمارمو از کجا آوردی بگو هر سال ازت میخرم!
سمت حکیمیه هستش!!اگر بازم خیلی حساسی!همون حسن اباد برو حله اونا اصلا هتله هی گیری نمیدون!آخرین بار من بردم اونجا!
ماشین فاقد کاتالیزور،ارتفاع،جلوبندی تعطیل،گیربکس خرج لازم،،پمپ هیدرولیک خراااب!ولی گرفتم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
راستش اون موقع از این چیزا نبوذ!خبر ندارم!ولی من یادمه همه مشخصات ماشین کاملا درست بود!
اسمش عباس بود فکر کن بازم مطمئن نیستم چون ماشین رو پارسال فروختیم!ولی بگی معاینه فنی میخوام اوکیه پرسیید شمارمو از کجا آوردی بگو هر سال ازت میخرم!
سمت حکیمیه هستش!!اگر بازم خیلی حساسی!همون حسن اباد برو حله اونا اصلا هتله هی گیری نمیدون!آخرین بار من بردم اونجا!
ماشین فاقد کاتالیزور،ارتفاع،جلوبندی تعطیل،گیربکس خرج لازم،،پمپ هیدرولیک خراااب!ولی گرفتم
باشه دستت درد نکنه
حسن آباد رو تازگیا رفتی؟ یعمی همه این ایرادا رو داشت ولی اصلا یارو هیچی نگفت؟ یا سبیل باید چرب کنی؟ اصلا داخل رفتی؟

بالا