• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبرترين سايت سرمايه گذاري 2014

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
سايتي با قسمت هاي متنوع = نه صرفا تبليغاتي و نه صرفا سرمايه گذاري

با تبليغات 1 سنت و سود روزانه 3% به جهت سرمايه گذاري

پکیج خرید تبلیغات = با حداقل سرمايه گذاري 5 دلار و سود 140% به اصل پول شما
(از طريق خريد پكيج تبليغات ، در سايتهايي كه احتياج به زير مجموعه داريد توفيقات فراواني حاصل خواهيد كرد)

روش هاي پرداخت پول: Payeer ، Bitcoin ، EGO pay ، Perfect money

بسیاری از کاربرانی که در زمینه کسب درآمد اینترنتی به صورت حرفه ایی کار می کنن پس از کسب درآمد دنبال یک مکان مناسب برای سرمایه گذاری هستن. بعضی سرمایه خود را به پول رایج در کشور خودشان تبدیل کرده و دریک بانک محلی و قابل اعتماد سرمایه گذاری می کنن. اما بعضی تفکر جهانی دارند و دنبال یک سرمایه گذاری بین الملی هستن.

با معرفی سایت سرمایه گذاری adzpays در خدمتتون هستم که هم سود مناسبی میدهد هم از payment های مختلف ساپورت میکند. لازم به ذکر هست که این سایت یه سایت تبلیغاتیست! و سرمایه گذاری نام نمیگیره و تمام اینجور سایت ها ریسکی می باشد. ولی این سایت بخاطر طراحی و وقتی که روش گذاشته شده + سود دهی معقول + ادمین شناخته شده + حداقل سرمایه گذاری 5$ + SSL و اینکه حساب پرفکت مانیش وریفای معقول و معتبر هست.

سایت از ژون 2014 شروع به کار کرده و تمام پرداخت هاش تا به الان انجام شده

مینیمم برداشت در سایت 3 دلار هست .
براي ثبت نام بر روي بنر زيك كليك كنيد:

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
اين سايت از نظر اعتبار در سطح خيلي بالايي قرار داره كه در نزد كاربران ايراني خيلي ناشناخته واقع شده . بهتون توصيه مي كنم حتما عضو بشيد و سرمايه گذاري كنيد و نتيجه عاليش رو ببينيد .
مخصوصا در كسب زير مجموعه خارجي براي سايت هاي ديگه اي كه عضوش هستيد

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
سلام خودت اگه برداشتی داشتی مدرک بزار تا اوکی کنیم، البته سایت Globaladshare.com خیلی بهترو معتبرتره و هم سودش بیشتر از اینه.
با تشکر
علیرضا

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
اعتبار اين سايت رو از حجم بالاي تبليغاتي كه توش قرار داره و طراحي و قسمت هاي مختلفي كه هر كاربر مي تونه داشته باشه بفهميد.
من هنوز سودم به مرحله برداشت نرسيده چون تازه عضو هستم .

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام
به نظر سايت خوبيه , پخ زدم بهتون

بالا