• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبرترین سایت ایرانی

abolfazl110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
http://mihanclix.com/?ref=abolfazl110
78814804205124546049.gif
دوستای گلم سلام​
خسته نباشید
دوستان اخیرا سایتی تازه تاسیس به طور قوی پا به عرصه تجارت پی تی سی گذاشته که میخام شما رو با این سایت قوی آشنا کنم.
این سایت به اسم میهن کلیکس با مدیری عالی وارد عرصه شده .
دوستان میتونند به این عکس توجه کنند و با ادمین محترم سایت جناب آقای داوود بهشتی آشنا بشند
22725836014937901217.jpg

دوستای گلم از لحاظ اطمینان در مورد سایت من خودم ضمانت 100% میدم که پرداختی داره
آقای بهشتی صاحب سایت www.ptcmonitor.com نیز هستند
دوستای عزیزم با ثبت نام در این سایت درآمد تضمینی خودتون رو ثبت کنید و جزو اولین ها باشید
مطمئن باشید این سایت جایگاه خودش رو پیدا میکنه
دوستان لطف کنید از لینک زیر برای عضویت اقدام کنید
موفق باشید

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
تو اصلا بگو رئیس جمهور تو ایران سایت کلیکی زده تا من بهت بگم یه روز تعطیل میشه و ورشکست میشه .
عزیزان شماها چرا نمی فهمید ؟
با چه زبونی بگیم سایت کلیکی مخصوصا تو ایران یعنی شکست و ضرر مدیر و کاربران .
تو رو خدا حداقل اگر عضو میشید و فعالیت میکنید دیگه بعدا نیاید تایپیک باز کنید به اسم شکایت از مدیر کلاهبردار فلان سایت باکس ایرانی .
حماقت می کنید اشکالی نداره ولی بعد که شکست خوردید لطفا رو اعصاب کاربران دیگه راه نرید .

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
تو اصلا بگو رئیس جمهور تو ایران سایت کلیکی زده تا من بهت بگم یه روز تعطیل میشه و ورشکست میشه .
عزیزان شماها چرا نمی فهمید ؟
با چه زبونی بگیم سایت کلیکی مخصوصا تو ایران یعنی شکست و ضرر مدیر و کاربران .
تو رو خدا حداقل اگر عضو میشید و فعالیت میکنید دیگه بعدا نیاید تایپیک باز کنید به اسم شکایت از مدیر کلاهبردار فلان سایت باکس ایرانی .
حماقت می کنید اشکالی نداره ولی بعد که شکست خوردید لطفا رو اعصاب کاربران دیگه راه نرید .
مواظب حرف زدنت باش...یعنی چی نمی فهمید؟ راه افتادی تو تاپیکا هر کی هر جور تاپیکی زده بهش میگی برات متاسفم و...؟!
بله درسته سایت های کلیکی زیادی اسکم شدن تاحالا و از این به بعد هم خواهند شد،ولی وقتی سایتی سرمایه گذاری نخواد،مشکلش کجاست؟ روزی 2 دقیقه وقت می ذاری کلیک می کنی،اگر پرداخت کرد که چه بهتر،نکرد هم چیز زیادی رو از دست ندادی...تازه می تونی حماسه باکس ویو رو بخری که روزی فکر می کنم 250 تومن هزینه اش باشه،ولی برات توی چندین باکس به طور خودکار کلیک می کنه،بالاخره از بین مثلا 50 تا سایت که برات کلیک کنه،5 تاشون پرداخت خواهند داشت که یه سودی هم کرده باشی... :)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
البته اين دفاع از خودشه نه از كس ديگه اي.دو تا اكانت مال يه نفره.
خخخخ مچمو گرفتی آورین آورین :general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:

np.1400

Registered User
لایک‌ها
50
اینجا میدون جنگه؟
مدیران صلح کجا هستن؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
مدیر این سایت با حداقل پول این سایت رو زده مثل بیشتر سایت های دیگه در کل حرفی که کاربری صالحی نیا زد درسته شما الکی وقتت رو صرف این باکس های له نکن این همه باکس خارجی میچسبی به اینا که چی؟ من فقط تو باکس های ایرانی پیکوباکس رو قبول دارم اونم برای یه مدت محدود که پول بذاری سودش رو برداری دیگه طرفش هم نری

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
مدیر این سایت با حداقل پول این سایت رو زده مثل بیشتر سایت های دیگه در کل حرفی که کاربری صالحی نیا زد درسته شما الکی وقتت رو صرف این باکس های له نکن این همه باکس خارجی میچسبی به اینا که چی؟ من فقط تو باکس های ایرانی پیکوباکس رو قبول دارم اونم برای یه مدت محدود که پول بذاری سودش رو برداری دیگه طرفش هم نری
شما نشون بده به من اون قسمت از نوشته ام رو که گفتم من تو این سایت یا کلا سایت های ایرانی فعالیت دارم؟ یا اینکه سایت های ایرانی رو تایید کردم؟ من فقط گفتم سرمایه نریزید توی این سایت ها،کلیک و برداشت کنید...همین.تنها سایت ایرانی که بهش اعتماد دارم و توش سرمایه ریختم و تا الان هم سودم رو دریافت کردم آواباکسه...
سایت های خارجی؟ مثلا شما چند روز باید توی نئوباکس کلیک کنی تا به حداقل برداشت برسی؟ 6 ماه؟ 3 ماه؟ بعدش چه قدر میده؟ 2 دلار؟ 5 دلار؟ بعد این مبلغ رو کی از شما میخره؟ گیریم کسی خرید،اصلا ارزش داره؟ نه...حداقل وقتی تو سایت های ایرانی کلیک می کنی "اگر پرداخت کنن" ریال دریافت می کنی که مستقیم می تونی خرجش کنی... :)

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
عزیز من شما پول نریز تو سایت وقت که صرفش میکنی ترافیک که مصرف میکنی اونوقت فکر میکنی یه سایتی مثل این چقدر بهت میده؟ یک سال کار کن چقدر در میاری؟ 30 تومن 40 تومن؟ چقدر؟ ارزشش رو داره؟
از سایت های خارجی اگه یکم وقت بذاری و زرنگ باشی بدون کلیک زیرمج میتونی حداقل 300$ در بیاری تو سال میگم حداقلا اونم بدون زیرمجموعه گیری و سرمایه گذاری بدون تسک و آفر...

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
شما نشون بده به من اون قسمت از نوشته ام رو که گفتم من تو این سایت یا کلا سایت های ایرانی فعالیت دارم؟ یا اینکه سایت های ایرانی رو تایید کردم؟ من فقط گفتم سرمایه نریزید توی این سایت ها،کلیک و برداشت کنید...همین.تنها سایت ایرانی که بهش اعتماد دارم و توش سرمایه ریختم و تا الان هم سودم رو دریافت کردم آواباکسه...
سایت های خارجی؟ مثلا شما چند روز باید توی نئوباکس کلیک کنی تا به حداقل برداشت برسی؟ 6 ماه؟ 3 ماه؟ بعدش چه قدر میده؟ 2 دلار؟ 5 دلار؟ بعد این مبلغ رو کی از شما میخره؟ گیریم کسی خرید،اصلا ارزش داره؟ نه...حداقل وقتی تو سایت های ایرانی کلیک می کنی "اگر پرداخت کنن" ریال دریافت می کنی که مستقیم می تونی خرجش کنی... :)
عزیز با سایت هایی مثل neo میشه روزانه تا 7دلار کسب کرد( قبلا تا 9دلار)البته با انجام تسک های سایت crowdflower

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
عزیز من شما پول نریز تو سایت وقت که صرفش میکنی ترافیک که مصرف میکنی اونوقت فکر میکنی یه سایتی مثل این چقدر بهت میده؟ یک سال کار کن چقدر در میاری؟ 30 تومن 40 تومن؟ چقدر؟ ارزشش رو داره؟
از سایت های خارجی اگه یکم وقت بذاری و زرنگ باشی بدون کلیک زیرمج میتونی حداقل 300$ در بیاری تو سال میگم حداقلا اونم بدون زیرمجموعه گیری و سرمایه گذاری بدون تسک و آفر...
بله میشه بدون اینهایی که گفتید از سایت های خارجی درآمد خوبی داشت،نمونه اش همینی که توی امضام هست،ولی ما بحثمون سر PTC بود،نه هایپ یا هر روش دیگه.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
عزیز با سایت هایی مثل neo میشه روزانه تا 7دلار کسب کرد( قبلا تا 9دلار)البته با انجام تسک های سایت crowdflower
تسک زدن جزو PTC محسوب نمیشه،خیلی قبلتر از نئوباکس سایت های GPT این بخش رو داشتن که نئوباکس بعدا اضافه کردش،بحث ما سر کلیک در ازای پول هست،وگرنه سایت های ایرانی هم قسمت درخواست عضویت دارن که می تونی با کامل کردنشون پول اضافه بگیری. :)

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
خوب شما برو همون درخواست عضویت سایت های ایرانی رو پر کن ببینم یک سال کار کنی اندازه یک روز تسک زدن میشه یا نه:)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خوب شما برو همون درخواست عضویت سایت های ایرانی رو پر کن ببینم یک سال کار کنی اندازه یک روز تسک زدن میشه یا نه:)
من اصلا وقتم رو صرف تسک زدن یا کلیک توی سایت های کلیکی نمی کنم،توی سایتی که توی امضام هست فعالیت می کنم،هم روزانه یک دلار دریافت می کنم و هم به اندازه 1500 بازدید کننده در روز،امتیاز جمع می کنم،ترافیکی که از این سایت دریافت می کنی انقدر تاثیر داره که با یک ماه قرار دادن وبلاگم توی این سایت،حدود 100 زیرمجموعه دریافت کردم،حالا شما هم برو حساب کن ببین 100 تا زیرمجموعه (و به مرور زمان بیشتر)واست مجانی کار کنن بیشتر گیرت میاد یا بری پول چیز.پی.ان بدی بعد بشینی دقیقه به دقیقه آی پی عوض کنی هی منتظر باشی تسک بیاد بعد باهاش سر و کله بزنی :)

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
روش شما رو هم امتحان کردیم جز اعصاب خوردی چیزی نداره روزی 10-12 ساعت بشینی پای سیستم یه عمل تکراری رو انجام بدی که چی؟ تازه پول چندانی هم بهت نمیده
شما به جوونی خودت رحم کن این چه زندگیه راه انداختی؟ اصلا شما میگی این کار من بی فایده خوب وقت که داری بشین یه نرم افزاری یاد بگیر نمیخوای برو یه حرفه ای تو دنیای واقعی یاد بگیر اینکه نشد زندگی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
روش شما رو هم امتحان کردیم جز اعصاب خوردی چیزی نداره روزی 10-12 ساعت بشینی پای سیستم یه عمل تکراری رو انجام بدی که چی؟ تازه پول چندانی هم بهت نمیده
شما به جوونی خودت رحم کن این چه زندگیه راه انداختی؟ اصلا شما میگی این کار من بی فایده خوب وقت که داری بشین یه نرم افزاری یاد بگیر نمیخوای برو یه حرفه ای تو دنیای واقعی یاد بگیر اینکه نشد زندگی
ببخشید شما از کجا می دونی که من کار دیگه ای نمی کنم؟ نکنه فکر کردی میام این سایته رو فول اسکرین می کنم و بهش خیره میشم؟ نه،کمتر از نصف صفحه رو اشغال کرده،کنارش خیلی کار های دیگه هم می کنم که دیگه از موضوع بحث خارجه...این بخش هم برای کسب درآمد از اینترنته، نه پند و اندرز... :)

بالا