• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترين سايت سرمايه گذاری جهان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

100darvaze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
http://www.eutradeltd.com/?reffer_id=cl032614متخصصان سرمایه گذاری جهانی شما
آیا سرمایه گذاری در بازارهای جهانی چیزی است که شما آن را در نظر دارید؟ پس شما در جای درست هستید، مهم نیست که سطح درامد شما یا مقداری که میتوانید سرمایه گذاری کنید چقدر باشد. Europe Trade (UK) Ltd برای شما فرصت دسترسی به سرمایه گذاری جهانی را، با ساده و سرراست ترین شکل ممکن فراهم کرده است.
خرید متقابل برای بازار های جهان؟
نه واقا، اما ساده ترین راه توضیح اینکه ما برای شما چه فراهم کردیم استفاده از مدل متقابل است. به طور خلاصه ما به شما امکان دسترسی به موجودی اوراق بها دارمتنوع را داده ایم که شامل سرمایه ها، سهام، اسناد قرضه و انواع دیگر اوراق بها دار بین المللی هستند.
این بازارها و موقعیت ها برای سرمایه گذاری های فردی اکثرا غیر قابل دسترسی هستند که هم به علت منحنی یادگیری و هم به علت حداقل مورد نیاز برای سرمایه گذاری است. بیشتر سرمایه گذاران مقدار انباشته ای از پول ندارند که واحدهای نرمال از اوراق بها دار را بدون ریسک بالا و با بازدهی زیاد بخرند. معمولا صدها دلار هم برای خرید یک واحد نرمال ازسهم کافی نیست، مخصوصا بعد از پرداخت کردن کمیسیونها.
در عوض، ما برای شما راه بهتری را ایجاد کرده ایم. راهی که به شما اجازه میدهد در بازارهای جهانی شرکت کنید، بدون پیچیدگی، درحالی که مقدار سرمایه گذاری را خودتان مشخص می کنید. همچنین ما هزینه ای جهت مدیریت سالانه دریافت نمی کنیم (مثل خریدار های متقابل که این کار را می کنند) اگر شما %10 سود بردید، %10 میگیرید.
نام طرح : مینیمم
سود : %1.9 روزانه
حداقل مقدار : USD10
دوره سرمایه گذاری : 180 روزنام طرح : استاندارد
سود : %2.2 روزانه
حداقل مقدار : USD2000
دوره سرمایه گذاری : 180 روزنام طرح : ارشد
سود : %2.4 روزانه
حداقل مقدار : USD10000
دوره سرمایه گذاری : 180 روز
* ترکیب برای همه طرح های پیشنهاد شده در دسترس است. مقادیر سرمایه گذاری شده در پایان دوره سرمایه گذاری باز گردانده می شوند.
کسانی که حساب ایگولد دارند حتما سرمایه گزاری کنندسایت زبان فارسی را هم پشتیبانی میکند همچنین 5% سود رفرال به ازای سرمایه او به شما داده میشود شما که خودتان به فارکس اشنای ندارید وضرر میکنید ایگولدتان را هدر ندهید در فارکس و هایپ وسرف ودوبلر سرمایه تان را هدر ندهید وهر روز سود به دست امده از سرمایه شما به سرمایه شما اضافه میشود ویا میتوانید سودتان را بردارید همین امروز سرمایه گزاری کنید

چرا انتخاب ما؟
Europe Trade (UK) Ltd یک شرکت با مالکیت واداره مستقل است و فقط ازمتخصصان مالی حرفه ای و آموزش دیده تشکیل شده است. در اوائل سال 2004 تاسیس شده است. ما ابتدا سرویس منحصر به فردمان را به صورت آفلاین ارائه کردیم. نتایج آنقدرمثبت بودند و بازیافت آنقدرچشمگیر که در دسامبر 2005 تصمیم گرفتیم سرویسمان را به تمام جهان ارائه کنیم.
چه چیز ما را بی همتا می کند؟
مزیت رقابتی ما در تحقیقات سرمایه گذاری پیوسته و عمیق، دانش وسیع ما از بازارهای گسترده اقتصادی است. ما به عنوان متخصصان بازار های مالی جهانی ، سرمایه گذاران را قادر میسازیم که از موقعیت های نامحدود سرمایه گذاری در سراسر جهان سود ببرند که در حالت های دیگر به آن دسترسی ندارند، به دلایل مالی و نا آشنایی با اینکه چگونه سرمایه گذاری کنند.
به عبارت دیگر، ما ورود به بازارهای جهانی را که غیر قابل دسترسی بوده اند، برای همه آسان نموده ایم.
به علاوه سرویس مشتریان و رضایت شما از دیگر توانایی های اساسی ماست. در انتها شما هستید که باید راضی باشید، نه فقط با بازدهی سرمایه گذاریتان بلکه با اینکه ما با شما به عنوان یک شخص سروکار داریم. Europe Trade (UK) Ltd دارای شهرت به عنوان یک پیشتاز دراین –جنبه مهم- است که هر سرمایه گذار، با ارزش وقابل رسیدگی است، بدون توجه به اینکه شما چه مقداربرای سرمایه گذاری انتخاب کرده اید.

* با پشتیبانی زبان فارسی و7 زبان زنده دنیا

شماره تلفن بریتانیا:
442070992012+
شماره تلفن رایگان آمریکا:
18667480869+
دارای گواهینامه دیجیتالی ssl
در همه سایت ها مانیتور شده است.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوست عزیز من خودم توی این سایت سرمایه گذاشتم اما به طور معقول چون آمار این سایت دارم نه محل شرکتش همچین شرکتی وجود داره و به این نام هم هیچ جای دنیا شرکتی ثبت نشده اما خوب مثل بقیه کسانی که اول سرمایه گذاشتن سود میبرن و بقیه ای که آخر کار سر میرسن هم بازندن پس مواظب باشید سرمایه زیادی توش قرار ندید من خودم تلفنی چک کردم همچین شرکتی وجود نداره. عاقلانه سرمایه بزارید که بعدا پشیمون نشید. در ضمن وب مسترش همون وب مستر solid معروف هست.

در ضمن سودش هم 1.9 نیست فکر کنم 1.7 یا کمتر هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا