سلام كسي كد صفحه معرفي به دوستان رو داره؟؟ از اینایی که به 4-5 نفر میشه فرستاد
meto Registered User تاریخ عضویت 22 نوامبر 2005 نوشتهها 409 لایکها 11 محل سکونت تهران 21 می 2006 #1 سلام كسي كد صفحه معرفي به دوستان رو داره؟؟ از اینایی که به 4-5 نفر میشه فرستاد
meto Registered User تاریخ عضویت 22 نوامبر 2005 نوشتهها 409 لایکها 11 محل سکونت تهران 27 می 2006 #2 من کدشو از یه جا کش رفتم ولی درست کار نمیکنه!!! کسی نداره!!!!!!! میخوام یه صفحه به چند تا ایمیل (از طرف بازدید کننده) فرستاده بشه!!!!
من کدشو از یه جا کش رفتم ولی درست کار نمیکنه!!! کسی نداره!!!!!!! میخوام یه صفحه به چند تا ایمیل (از طرف بازدید کننده) فرستاده بشه!!!!
mehdi25 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 28 اکتبر 2004 نوشتهها 1,318 لایکها 2 محل سکونت طهران 27 می 2006 #3 عزیزم این چیزی که شما می خوای یه ارسال ایمیل ساده هست . فقط با یه تکس باکس اسم کاربر و ایمیل دوست کاربر رو ازش میگیرید و بعداز Submit کردن فرم اون صفحه ای که شما از قبل طراحی کرده اید ارسال می شود . پیشنهاد می کنم یه سری به این تاپیک بزنید و پست شماره 2 مطالعه کنید . می تونی ایمیل رو به صورت HTML ارسال کنی
عزیزم این چیزی که شما می خوای یه ارسال ایمیل ساده هست . فقط با یه تکس باکس اسم کاربر و ایمیل دوست کاربر رو ازش میگیرید و بعداز Submit کردن فرم اون صفحه ای که شما از قبل طراحی کرده اید ارسال می شود . پیشنهاد می کنم یه سری به این تاپیک بزنید و پست شماره 2 مطالعه کنید . می تونی ایمیل رو به صورت HTML ارسال کنی