• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي و آموزش برنامه Smart Remote جهت کنترل گوشي از طريق PC

Amir Lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز میخام برنامه جالبی رو به شما معرفی کنم،
این برنامه فوق العاده به شما این امکان رو میدهد تا گوشی خود را بصورت Real-Time از طریق PC کنترل کنید. :smile:
این برنامه از 2 قسمت تشکیل شده که یک قسمت بر روی گوشی نصب میشه و قسمت دیگر بر روی PC

شما قادر خواهید بود از طریق کابل یا بلوتوث با گوشی خود ارتباط برقرار کنید. قابلیت Autoconnect به شما این امکان را میدهد تا به سادگی از طریق بلوتوث یا کابل USB به گوشی خود متصل بشین.
قابلیتهای بی نظیر دیگری مثل Zoom ,Quick Navigation ,Video Capturing, Quick Text در این برنامه وجود داره که در ادامه توضیح میدم.

Quick Navigation
شما قادر هستید صفحه گوشی خود را در PC ببینید و دسترسی کاملی به گوشی داشته باشید برای تمام دکمه های موجود در گوشی کلیدی بر روی کیبورد تعریف شده است که تمام کلیدها قابل برنامه ریزی و تغییر هستند.

قابلیتZoom
صفحه گوشی با زوم در PC نشان داده میشود تا تمام جزئیات مشخص باشند.

Quick Text
شما میتوانید نوشته ای را جهت SMS و ... در قسمت Quick Text در PC تایپ کنید و براحتی به گوشی منتقل میشود. :grin:

قابلیت Video / Image Capturing
توسط این قابلیت شما میتوانید از صفحه گوشی خود فیلم یا عکس بگیرید و در کامپیوتر ذخیره کنید.

راه اندازی برنامه و کار با آن:

1- در صورتیکه PC Suite بر روی سیستم فعال است ابتدا Connection های آنرا غیر فعال کنید.(مطابق شکل زیر)

SmartRemotePC01.jpg

2- در صورت استفاده از بلوتوث دقت کنید که بلوتوث گوشی روشن باشه و بلوتوث PC هم وصل باشه اگر هم از کابل استفاده میکنید از اتصال درست کابل به گوشی مطمئن شوید.

3- Smart Remote را بر روی PC و گوشی اجرا کنید، دقت کنید که در زمانیکه گوشی به PC وصل نشده باشد چراغ موجود در برنامه PC قرمز است(مطابق شکل)

SmartRemotePC02.jpg

4- از منوی Connection در برنامه PC گزینه Connection via BT\Cable\GPRS را انتخاب کنید.
البته برای نخستین بار از گزینه Autoconnect استفاده کنید تا بصورت خودکار تنظیمات انجام بشه و Connection شما شناسایی بشه.
در این مرحله چراغ برنامه به رنگ زرد در میاید و این یعنی PC آماده است تا گوشی به آن متصل شود.

SmartRemotePC03.jpg

5- در مرحله آخر به برنامه موجود در گوشی رفته و از منوی Options گزینه Connect via BT\Cable\GPRS را انتخاب کنید، ممکنه نیاز باشه تا با وارد کردن Passcode اجازه دسترسی رو از طریق بلوتوث تایید کنید. (اگر قبلا این عملیات رو انجام نداده باشید.)
پس از اتصال موفقیت آمیز رنگ چراغ سبز خواهد شد.

SmartRemotePC04.jpg

چند تا عکس از محیط برنامه رو میتونید ببینید:

SmartRemotePC05.jpg

SmartRemotePC06.jpg

SmartRemotePC07.jpg

تنظیمات برنامه Smart Remote

تنظیمات مربوط به Connection :
شما توسط یکی از روشهای زیر قادر به اتصال گوشی به PC هستید که سومی در ایران قابل استفاده نیست.
- بلوتوث
- کابل USB
GPRS

SmartRemoteSettings.gif

تنظیمات کلیدها :
در این قسمت شما میتوانید کلیدهایی که توسط آنها گوشی کنترل میشوند را تنظیم نموده و به دلخواه تغییر دهید.

SmartRemoteSettingsKey.gif

تنظیمات مربوط به Capture :
در این قسمت محل ذخیره شدن فیلم و عکس و سایر تنظیمات آنها را میتوانید مشخص کنید.

SmartRemoteSettingsCapture.gif

و در آخر لیست گوشیهایی که این برنامه بر روی آنها کار میکند:
Nokia N70, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 6630, Nokia 7610, Nokia 6670, Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6620, Nokia 6600

این برنامه را میتوانید از اينجا دانلود کنید.

منبع (www.SIScenter.com)
نویسنده : CeNaRiuS

arezae

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من این برنامه را از سایت شما دانلود کردم. اما متاسفانه برنامه بر روی گوشی من درست اجرا نمیشه. پیام خطا می ده و بسته میشه. این برنامه را روی گوشی 3230 تست کردم.
البته برنامه اصلی که روی کامپیوتر نصب شده درست کار م یکنه و آیکون اون زرد می مونه چون نمی تونم برنامه روی گوشی را اجرا کنم.
ممنون میشم راهنمائی کنید.

Amir Lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این برنامه دو نسخه داره یکیش برای نوکیا 6600 و سیمبین 7 هست و اون یکی برای سایر گوشیها
شما نسخه مربوط به 6600 رو تست کنید احتمال زیاد باید کار کنه.

نسخه مربوط به 6600 :
http://amir.lajevardi.googlepages.c...00.S60.N6600.SymbianOS.6_7.Cracked_BiNPDA.rar

نسخه مربوط به سایر گوشی ها :
http://amir.lajevardi.googlepages.com/Smart.Remote.v1.00.Cracked-BiNPDA.rar

لینکهای فوق فقط اون قسمت برنامه است که بر روی گوشی باید نصب بشه.

این هم لینک برنامه اصلی کرک نشده:
http://www.rock-your-mobile.com/downloads/SmartRemote/SmartRemoteS60.zip

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
خیلی خداس! هنوز تستش نکردم.ولی خبرشو میدم اینجا.

بالا