• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي يك نرم افزار گرافيكي ايراني

Xeon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام مجدد

همونطور به شما قول دادم اولين نسخه برنامه رو براتون مي گذارم دانلود كنيد .

آدرس دانلود : www.may.ir/Paint_Power.zip

راستي من برنامه هاي زيادي براي اين برنامه داشتم ولي به خاطر كمبود زمان نتونستم خيلي از ايده هام رو در اين برنامه اجرا كنم .

اسم اين برنامه Paint Power هست . قابليتهاش اكثرا شبيه همين پينت خودمونه . البته يك قابليتهاي من در آوردي هم داره كه فراتر از پينته .

در هر صورت من فكر مي كنم چرا ما ايرانيها نبايد يك برنامه كاربردي گرافيكي براي خودمون داشته باشيم . براي همين هم سعي مي كنم يك برنامه گرافيكي طراحي كنم . اميدوارم در نسخه هاي آينده بتونم قابليتهايي رو ارائه كنم كه باعث بشه توجه افراد نسبت به استفاده از اين نرم افزار جلب بشه .

اين برنامه بيشتر شبيه يك دمو از قابليتهاي گرافيكي دلفيه . البته يه سري قابليتها رو خودم طراحي و بهش اضافه كردم.

در نهايت مي توان گفت اين برنامه اصولا قابل مقايسه با Photo Shop نيست ولي از Paint ويندوز هم سر تره .

به هر حال قضاوت در مورد اين برنامه رو به شما عزيزان مي سپارم . اميدوارم به عنوان اولين نسخه ار برنامه بپسنديد يا لااقل خيلي بدتون نياد

موفق باشيد

wolfskin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در نهايت مي توان گفت اين برنامه اصولا قابل مقايسه با Photo Shop نيست ولي از Paint ويندوز هم سر تره .
به طور كلي مي توان گفت هيچ برنامه اي قابل مقايسه با Photoshop نيست.

اميدوارم موفق باشي.

Xeon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اميدوارم موفق باشي.

بله مسلما فتوشاپ قدرتمندترينه

اما اميدوارم در آينده با توسعه اين نرم افزار به قابليتهاي نرم افزاري مثل فايروركس برسيم .
اميدوارم موفق باشي.

متشكرم

بالا