• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی ارز جدید به همراه 60 کوین رایگان تا 1 سپتامبر

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
این ارز جدید با نام UBW (ULTIMATE-BUSINESS-WORLD) شروع به فعالیت کرده است و تا فردا به تمامی کسانی که ثبت نام کنن 60 کوین رایگان معادل 60 € هدیه می دهد.
ارزش اولیه این کوین 1 € می باشد و به تعداد محدود در بازار ارز الکترونیکی عرضه خواهد شد.
میزان ارزش این کوین با توجه به تعداد کاربرانی که از این ارز استفاده میکنند میتواند افزایش پیدا کند.
به ازای هر کاربر افزایش قیمت معادل: 0,0002 €
عضویت تنها با لینک اسپانسر انجام پذیر است. چند ساعت بعد از عضویت هدیه 60 کوینی به حساب شما افزوده میشود.

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
نیازی نیست تا یک سال صبر کنید میتونید ارزتون رو به یکی از اعضا که قصد خرید داره بفروشین...
بیت کوینم که اول اومد ارزش چندانی نداشت و باید بگم که ازش استفاده نمیشد اما کم کم ارزش پیدا کرد...
انتخاب با خودتونه

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
این ارز جدید با نام UBW (ULTIMATE-BUSINESS-WORLD) شروع به فعالیت کرده است و تا فردا به تمامی کسانی که ثبت نام کنن 60 کوین رایگان معادل 60 € هدیه می دهد.
ارزش اولیه این کوین 1 € می باشد و به تعداد محدود در بازار ارز الکترونیکی عرضه خواهد شد.
میزان ارزش این کوین با توجه به تعداد کاربرانی که از این ارز استفاده میکنند میتواند افزایش پیدا کند.
به ازای هر کاربر افزایش قیمت معادل: 0,0002 €
عضویت تنها با لینک اسپانسر انجام پذیر است. چند ساعت بعد از عضویت هدیه 60 کوینی به حساب شما افزوده میشود.

من با لینک شما ثبت نام کردم و مثل اینکه دیگه اون 60 یورو رو نمیده.این ارز الان قابل Mining هست؟با این سایت نیمشه کسب درامد کرد یا توش سرمایه گذاری کرد؟

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
من با لینک شما ثبت نام کردم و مثل اینکه دیگه اون 60 یورو رو نمیده.این ارز الان قابل Mining هست؟با این سایت نیمشه کسب درامد کرد یا توش سرمایه گذاری کرد؟
بله درسته دیگه از هدیه ثبت نام خبری نیست و در مورد ماینیگ هم باید بگم که این ارز رو نمیشه ماین کرد و تنها راه بدست آوردن این ارز انجام تسکها و کارهایی است که سایت به شما واگذار میکنه، شما میتونید توضیحات کامل تر رو در سایت ببینید

بالا