• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی ارز جدید و در حال رشد Fissioncoin

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
Fissioncoin ارز جدیدی است که در تاریخ June 24, 2016 کار خودش رو شروع کرده.
شما میتونید بدون هیچ گونه سرمایه گذاری روزانه بین 3 تا 7.5 کوین از این سایت بدست بیارید.
در این سایت شما میتوانید سه کوین را استخراج کنید.
Bronze Coin1.00 $0.0109
Silver Coin1.00 $0.0112
Gold Coin1.00 $0.0116

برای گرفتن جایزه روزانه شما کافیست ایمیل و شماره تلفن، و در نهایت اکانت خودتون رو فعال کنید بعد از این مرحله هر روز به شما کوین هدیه داده میشود. به جز این مرحله شما میتوانید کوین نیز استخراج نمائید که شامل دو مرحله است 1- استخراج دستی و استخراج خودکار
در استخراج خودکار شما باید سرمایه گذاری کنید اما در استخراج دستی به سرمایه ای نیاز ندارید.
برای برداشت کوین نیز شما میتوانید اون رو به صورت doge, bitcoin, Perfect Money, payeer و litecoin برداشت نمایید.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
Fissioncoin ارز جدیدی است که در تاریخ June 24, 2016 کار خودش رو شروع کرده.
شما میتونید بدون هیچ گونه سرمایه گذاری روزانه بین 3 تا 7.5 کوین از این سایت بدست بیارید.
در این سایت شما میتوانید سه کوین را استخراج کنید.
Bronze Coin1.00 $0.0109
Silver Coin1.00 $0.0112
Gold Coin1.00 $0.0116

برای گرفتن جایزه روزانه شما کافیست ایمیل و شماره تلفن، و در نهایت اکانت خودتون رو فعال کنید بعد از این مرحله هر روز به شما کوین هدیه داده میشود. به جز این مرحله شما میتوانید کوین نیز استخراج نمائید که شامل دو مرحله است 1- استخراج دستی و استخراج خودکار
در استخراج خودکار شما باید سرمایه گذاری کنید اما در استخراج دستی به سرمایه ای نیاز ندارید.
برای برداشت کوین نیز شما میتوانید اون رو به صورت doge, bitcoin, Perfect Money, payeer و litecoin برداشت نمایید.

من ثبت نام کردم
لطفا آموزش تصویری یا ... برای استخراج دستی قرار بدید

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
من ثبت نام کردم
لطفا آموزش تصویری یا ... برای استخراج دستی قرار بدید
ممنون از تمام کسانی که ثبت نام کرده اند برای استخراج همونطور که گفتم باید حسابتون رو وریفای کنید. که مراحل رو در پائین کامل شرح میدم.
s3h8_fission1.png
1- تائید حساب ایمیل خود که بعد از ثبت نام کافیه وارد حساب ایمیل خودتون بشید و لینک وریفای رو کلیک کنید.
2- تائید شماره همراه خود که اگر بعد مدت زمان مشخص شده براتون هیچ پیامی نیومد کافیه آی دی خودتون که در داشبورد مشخصه به شماره ای که در همون صفحه تائید شماره همراه وجود داره بفرستین و بعد از 24 ساعت اگر شماره شما هنوز تائید نشد با یک تیکت به اونها اطلاع دهید، بعد از ارسال تیکت مطمئنا شماره شما تائید میشه.
dyzd_fission2.png
3- تائید حساب کاربری خود در سایت:
برای این کار باید عضو یکی از شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و یا توئیتر باشید که با انتخاب آن و قرار دادن لینک سایت درون پیج خود آخرین مرحله وریفای رو انجام می دهید متاسفانه من این کار رو انجام دادم و الان به اون صفحه دسترسی ندارم که براتون تصویر قرار بدم اما نحوه کار بسیار راحته...
خوب حالا وریفای انجام شده و میخواین ماینیگ رو شروع کنین،
برای این کار به تب mining activities مراجعه کرده و بر روی گزینه manual mining کلیک کنید بعد از این کار کوینی را که میخواهید استخراج کنید انتخاب کنید و سپس بر روی شبکه اجتماعی که با آن حساب خود را وریفای کرده اید کلیک کنید، باقی مراحل بسیار راحته دیگه توضیح نمیدم و امیدوارم که ماینینگ خوبی داشته باشین.

آیدی اسکایپ من: esmeshab
دوستان اگر سوال ضروری در مورد تمامی تاپیک هایی که من زدم پیش اومد با من در تماس باشید( فقط در مورد تاپیک هایی که من زدم)

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
ســلام
اگر اکانت رو برای استخراج Gold Coin یا Silver Coin ارتقا بدیم با استخراج اتوماتیک روزانه چقدر میشه درامد کسب کرد ؟ بعد اینکه استخراج اتوماتیکش چطوریه ؟ کار خاصی باید کرد ؟

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ســلام
اگر اکانت رو برای استخراج Gold Coin یا Silver Coin ارتقا بدیم با استخراج اتوماتیک روزانه چقدر میشه درامد کسب کرد ؟ بعد اینکه استخراج اتوماتیکش چطوریه ؟ کار خاصی باید کرد ؟

استخراجش مهمه ولی مهم تر از همه اینکه قیمتش افزایش پیدا کنه به فرض مثال الان 0.02 امیدوارم مثلا 1 سال دیگه حداقل بشه 50 دلار

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ممنون از تمام کسانی که ثبت نام کرده اند برای استخراج همونطور که گفتم باید حسابتون رو وریفای کنید. که مراحل رو در پائین کامل شرح میدم.
s3h8_fission1.png
1- تائید حساب ایمیل خود که بعد از ثبت نام کافیه وارد حساب ایمیل خودتون بشید و لینک وریفای رو کلیک کنید.
2- تائید شماره همراه خود که اگر بعد مدت زمان مشخص شده براتون هیچ پیامی نیومد کافیه آی دی خودتون که در داشبورد مشخصه به شماره ای که در همون صفحه تائید شماره همراه وجود داره بفرستین و بعد از 24 ساعت اگر شماره شما هنوز تائید نشد با یک تیکت به اونها اطلاع دهید، بعد از ارسال تیکت مطمئنا شماره شما تائید میشه.
dyzd_fission2.png
3- تائید حساب کاربری خود در سایت:
برای این کار باید عضو یکی از شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و یا توئیتر باشید که با انتخاب آن و قرار دادن لینک سایت درون پیج خود آخرین مرحله وریفای رو انجام می دهید متاسفانه من این کار رو انجام دادم و الان به اون صفحه دسترسی ندارم که براتون تصویر قرار بدم اما نحوه کار بسیار راحته...
خوب حالا وریفای انجام شده و میخواین ماینیگ رو شروع کنین،
برای این کار به تب mining activities مراجعه کرده و بر روی گزینه manual mining کلیک کنید بعد از این کار کوینی را که میخواهید استخراج کنید انتخاب کنید و سپس بر روی شبکه اجتماعی که با آن حساب خود را وریفای کرده اید کلیک کنید، باقی مراحل بسیار راحته دیگه توضیح نمیدم و امیدوارم که ماینینگ خوبی داشته باشین.

آیدی اسکایپ من: esmeshab
دوستان اگر سوال ضروری در مورد تمامی تاپیک هایی که من زدم پیش اومد با من در تماس باشید( فقط در مورد تاپیک هایی که من زدم)

انجام دادم همه چیزو منتظرم تایید کنند
بعدشم بریم سراغ استخراج

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
استخراجش مهمه ولی مهم تر از همه اینکه قیمتش افزایش پیدا کنه به فرض مثال الان 0.02 امیدوارم مثلا 1 سال دیگه حداقل بشه 50 دلار

فکر نمیکنم کوین های جدید اینجوری رشد قیمت کنن،تازه تا سال دیگه معلوم نیست این سایت بالا بیاد یا نه.
توی قوانینش خوندم فقط اجازه میده 50 درصد درآمدت رو کش اوت کنی.

• Like
Reactions: OVH

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
ســلام
اول اینکه gold coin و silver coin فقط ارز های این سایت هستند و ربطی به آپگرید ندارند شما با آپگرید اکانت خودتون میتونید گزینه استخراج اوتوماتیک را فعال کنید که در این صورت روزانه به مدت 120 روز و به مقدار روزانه 3 درصد به همان میزانی که واریزی داشته اید سود تعلق خواهد گرفت. کار خاصی نیاز نیست بکنید فقط باید واریزی داشته باشید که میزان آن در صفحه آپگرید به صورت زیر است:

ptho_fission_1.png

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
شماره موبایلم وریفای نمیشه.
به شمارشونم پیام دادم.
مشکل چیه

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
شماره موبایلم وریفای نمیشه.
به شمارشونم پیام دادم.
مشکل چیه
لطفا توضیحات رو با دقت بخونید کامل توضیح دادم اگر این مراحل رو انجام دادین بعد از فرستادن کد کافیه یه چند ساعتی صبر کنید اگر بازم اکانتتون فعال نشد یه تیکت بزنید سریعا رسیدگی میکنن...
احتمالا به خاطر ثبت نام زیاد کاربران یکم دیر رسیدگی میکنن بنا براین کافیه تیکت بزنید.

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
تیکت رو غیر فعال کردن

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
فکر نمیکنم شاید شما یکی از مراحل زیر رو انجام ندادین...
9n2z_untitled.png

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام. زير مجموعه شما شدم .pitar و خودم آپگريد كردم . مي خواستم بدونم چه جوري ميشه ماينينگ دستي رو فعال كنم. تو اون شبكه هاي اجتماعي كه نوشته من اكانت ندارم چه جوري مي تونم باز كنم. لطفا توضيح بديد.

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
سلام. زير مجموعه شما شدم .pitar و خودم آپگريد كردم . مي خواستم بدونم چه جوري ميشه ماينينگ دستي رو فعال كنم. تو اون شبكه هاي اجتماعي كه نوشته من اكانت ندارم چه جوري مي تونم باز كنم. لطفا توضيح بديد.
ممنون از شما و امیدوارم که از این سایت سود خوبی کسب کنید.
براحتی میشه توی اون شبکه های اجتماعی که اونجا زده یه حساب باز کرد کافیه یه سرچ ساده توی گوگل بزنی...
برای ماینیگ دستی حتما باید توی یکی از اون شبکه ها عضو باشید و هر روز برای برداشت کوین ها مراحل دستی رو تکرار کنید که نهایتا 1 دقیقه از وقت شما رو میگیره و برای استخراج اوتوماتیک هم که فقط کافیه روی یک گزینه کلیک کنید. ( نمیشه آموزش باز کردن حساب شبکه های اجتماعی که توی ایران فیلتر شده رو توی انجمن بزارم دوست عزیز)
با ایدی اسکایپ بنده در تماس باشید که در پست اول گذاشته شده

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
اولین برداشت رو انجام دادم فقط برای اینکه مطمئن بشیم که این سایت پرداخت میکنه تا بیشتر از این وقت نذاریم و خوشبختانه پرداخت کرد فقط دقت کنید که توی قوانین این سایت نوشته که شما تنها میتونید 50 درصد پولتون رو برداشت کنید چون سایت گفته میخواد با این کار دوام خودش رو بیشتر کنه. لطفا قوانینش رو با دقت بخونید چون من هم در ابتدا شک کردم اما بعد از خوندن قوانین دیدم منطقیه کارشون...
Received Payment 0.16 USD from account U12763960 to account U9972.... Batch: 142030329. Memo: API Payment. Fissioncoin.com Withdrawal 15.00 FCB to Perfect Money.​

Last edited:

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
اولین برداشت رو انجام دادم فقط برای اینکه مطمئن بشیم که این سایت پرداخت میکنه تا بیشتر از این وقت نذاریم و خوشبختانه پرداخت کرد فقط دقت کنید که توی قوانین این سایت نوشته که شما تنها میتونید 50 درصد پولتون رو برداشت کنید چون سایت گفته میخواد با این کار دوام خودش رو بیشتر کنه. لطفا قوانینش رو با دقت بخونید چون من هم در ابتدا شک کردم اما بعد از خوندن قوانین دیدم منطقیه کارشون...
Received Payment 0.16 USD from account U12763960 to account U9972.... Batch: 142030329. Memo: API Payment. Fissioncoin.com Withdrawal 15.00 FCB to Perfect Money.​
این 16 سنتو تو چند روز کسب کردی شما ؟

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
یه برداشت دیگه از این سایت انجام شد.

Withdrawal amount: 0.53 USD
...To perfectmoney account: U9972
The withdrawal completed. Batch #142706228

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
دوستان این سایت فقط برای من باز نمیشه یا شمام همین مشکل رو دارین؟

بالا