• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی افزونه فایرفاکس :‌ مرتب سازی بوکمارک ها در Bookmarks Toolbar

e90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کسانی که از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنن همیشه این مشکل رو دارن که فضای تولبار بوکمارک هاشون کمه و با هفت هشت تا سایت سریع پر میشه و سایت های بعدی به منوی کشویی کناری این تولبار اضافه میشه و جالب به نظر نمیاد . افزونه ای که می خوام معرفی کنم Smart Bookmarks Bar هست ، این افزونه بوکمارک های شما رو به صورت ایکون در تولبار بوکمارک ها نمایش میده و در نهایت فضای بیشتری برای اضافه کردن بوکمارک های بیشتر دارید و وقتی شما روی ایکون سایت مورد نظر میرید عنوان یا title اون سایت به شما نشون داده میشه . با نصب این افزونه شما چندین برابر حالت قبل در تولبار می تونید بوکمارک داشته باشید . با نصب این افزونه بوکمارک های شما به این شکل در میاد :

smartbookmarksbar1.png

تو تنظیمات افزونه هم گزینه هایی وجود داره ،‌ نمایش عنوان بوکمارک با رفتن نشانگر موس روی اون ، مخفی کردن فولدر اصلی بوکمارک ها ، مخفی کردن نام بوکمارک بدون نمایش favicon اون ، تنظیم فاصله بوکمارک ها از هم ، auto hide کردن تولبار بوکمارک ها .

منبع اين مطلب
اموزش كسب درامد اينترنتي

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
افزونه باحال و پراستفاده اي هستش و من بدون اين لنگم واقعا. مرسي دوست عزيز.

ضمنا يه افزونه ديگه هم هست كه همين كار را ولي براي تب‌ها انجام ميده (iconize ميكنه) ؛ اسمش هست FavIconizeTab. از اونم غافل نشين.. جالبه.
https://addons.mozilla.org/firefox/3780/

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ممنون خیلی عالی بود

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
ممنون ولي ميشه بگيد اين چطوري كار ميكنه؟ من نصبش كردم ولي عكس العملي انجام نداد! ريست هم كردم فايرفاكسو:)

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
smartbookmarksbar2.png

تو كادر آپشنز، به اين ترتيب چك‌مارك بزن:
[ ]
[*]
[ ]
Minimal
[ ]

اگه ميخواي با بردن موس روي آيكون، اسمش را هم ببيني گزينه اول را هم مارك كن.

Last edited:

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
مرسي امين جان درست شد.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
من رفتم نصبش کنم زده بود این افزونه بره فایرفکس ۲۴ غیر فعاله چه کنم؟

بالا