• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی اولین سایت دانلود فیلم رایگان با کسب درآمد

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
به نام خدا

پس از مدت ها وبسایت بکس مووی رو طراحی و اجرا کردم که سیستم اختصاصی داره و امکانات بسیار زیادی برای آن در نظر گرفتیم.

اولین وبسایت ایرانی هستیم که برای تمام فیلم ها و سریال های برتر فولدر آیکن قرار دادیم که کاربرها به صورت رایگان میتونین آن ها را دریافت کنن.

موسیقی متن فیلم ها و سریال ها به صورت اتوماتیک به پست اضافه میشه.

تمام فعالیت کاربران از جمله لیست دانلود ها ، حجم دانلودی و ... در طول فعالیت در سایت ثبت و در پروفایل انها ثبت میشود.

دارای بخش های کاربری بسیار جذاب و با امکانات بسیار ، از جمله ایجاد لیست تماشا ، لیست دانلود ، لیست بازیگران ، کمدین های مورد علاقه ، تشخیص اتوماتیک علایق کاربران در بخش کاربران و نمایش فیلم های پیشنهادی به آن ها و ....

مهمترین و خاص ترین بخش کاربری این وبسایت ، بخش کسب در آمد میباشد که برای اولین بار در ایران برای یک سایت دانلود ایجاد شده است.

این بخش دارای سه بخش متفاوت بوده که در اینجا به تشریح آن میپردازیم.

برای استفاده از این بخش ابتدا باید در سایت ثبت نام کرد .

پس از ثبت نام از قسمت بالای سایت سمت چپ بر روی کسب درآمد کلیک کنید.

capture-png.1142662

پس از ورود به بخش های مختلفی روبرو میشین که شبیه عکس زیره.
Ca2pture.PNG

سه روش برای کسب در آمد در حال حاظر در وبسایت بکس مووی وجود دارد ، نوشتن کامنت ، نوشتن نقد و بررسی و معرفی کاربر جدید به وبسایت.

Capt3ure.PNG
کاربر با فعالیت در وبسایت با نوشتن نقد و بررسی و کامنت و معرفی کاربر به رشد سایت کمک میکند و وبسایت هم بابت این همکاری آن ها مبالغی به آن ها خواهد داد تا تشویقی باشد برای فعالیت کاربران و حمایت از وبسایت.

شرایط برای کامنت گذاری : دقت فرمایید برای اینکه کامنت شما تایید شود ، باید مرتبط با پست بوده باشد ، به زبان فارسی نوشته شده باشد . باید دارای مقدار کلمات مناسب حداقل یک تا دو خط باشد. کامنت هایی که شرایط فوق را نداشته باشد تایید نمی شوند و بدیهی میباشد که در آمدی نخواهد داشت. شرایط برای ارسال نقد : در حال حاظر ارسال نقد و بررسی بیشترین در آمد را در وبسایت ما خواهد داشت به این صورت که کاربر با ارسال نقد و بررسی خود ار سریال یا فیلمی که به تازگی دیده ، اقدام به کسب در آمد و بیان نظر خود می کند. برای ارسال نقد و بررسی کاربر باید شرایط سایت را در نظر داشته باشد وگرنه نقد وی تایید نشده و در آمدی برای وی در نظر گرفته نمی شود. برای تایید شدن نقد و بررسی باید حداقل 5 تا 6 خط مفید باشد و حداکثری وجود ندارد. هر چه نقد جامع تر و رسا تر باشد احتمال تایید شدن آن بیشتر می باشد. کاربر باید حتما از موارد بررسی شده استفاده کرده و حداقل 5 مورد اضافه کرده مثلا فیلمبرداری - موسیقی متن - کارگردانی - نویسندگی - بازیگری - جلوه های ویژه و ... در صورت رعایت موارد فوق نقد وی تایید و منتشر می شود. در صورت دریافت لایک بالا نقد وی به عنوان نقد ویژه در بالاتر از بقیه نقد ها قرار خواهد گرفت.

همین الان وارد سایت شده و ثبت نام کنید و در کنار دانلود فیلم و سریال به صورت رایگان بابت فعالیت روزانه خود درآمدی کسب کنید و وبسایت را به دوستان خود نیز معرفی کنید.

baxmovie.ir​

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    679.5 KB · نمایش ها: 84

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
در مورد کسب درآمد نمی تونه نتیجه بخش باشه و به جایی نخواهد رسید عملا اون بخش پس بهتره هزینه و انرژی خودتون رو جای دیگری صرف کنید
در حالت کلی من در چند تاپیک عرض کردم سرمایه گذاری در وب فارسی جالب نیست به خصوص در بحث محتوا حالا فیلم موزیک موضوعات تاپی هستند اما نگهداریشون سخته به طور مثال یه سایت محتوایی در ایران با بازدید 10k از سیستم کلیکی و پاپ نهایت یک و نیم 2 دربیاره اما با همین بازدید روی وب انگلیسی شاید ده برابرش رو دربیاره
البته تمام اینا نظر شخصی بود در حالت کلی امیدوارم موفق باشید و درآمد خوبی داشته باشید

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
به نظرتون برای 1000 تا کامنت 25 تومن کم نیست؟ قیمت اصلی کامنت در وب انگلیسی بین 0.2 تا 0.5 دلار بابت هر عدد هست و فکر کنم بهتر هست تمرکزتون رو روی محتوا و کیفیت بزارید چون اینطوری همه میان فقط یکم در بیارن برن و به نظر من اگه سایتتون بگیره و همه بفهمن که شما برای کامنت پول میدید در اصل دارید خودتون رو خراب می کنید و میگید کامنت و بازدید های من فیکه !

باز موفق باشید

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
به نظرتون برای 1000 تا کامنت 25 تومن کم نیست؟ قیمت اصلی کامنت در وب انگلیسی بین 0.2 تا 0.5 دلار بابت هر عدد هست و فکر کنم بهتر هست تمرکزتون رو روی محتوا و کیفیت بزارید چون اینطوری همه میان فقط یکم در بیارن برن و به نظر من اگه سایتتون بگیره و همه بفهمن که شما برای کامنت پول میدید در اصل دارید خودتون رو خراب می کنید و میگید کامنت و بازدید های من فیکه !

باز موفق باشید

درست می فرمایید و بخش کسب در آمد فقط جنبه تشویقی داره وگرنه کسی قرار نیست با سایت ما کسب در آمد بکنه ، این بخش فقط به عنوان تشویقی برای تعامل کاربران میباشد نه منبع در آمد.
تمرکز اصلی ما ارائه خدمات و کیفیت خدماتمونه و در حال حاظر مانوری روی امکانات کاربری مون ندادیم با اینکه یکی از بهترین بخش های کاربری وب فارسی رو داریم.

در مورد قیمت کامنت هم قرار نیست کسی با کامنت گذاری پولدار بشه و اینجا وب فارسیه و کامنت گذاری زیاد مهم نیست و کاربری که بخواد کانت میزاره ، بازم میگم جنبه تشویقی داره .

بالا