• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی اکسچنجرهای بیت کوین کلاهبردار ، متقلب و خطرناک

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام
تو این تاپیک درباره کلاهبرداری های مارکتهای بیت کوین صحبت میشه.
اگه شما هم قربانی تقلب اکسچنجری شدین یا شاهد رفتار یه اکسچنجر خطرناک بود اینجا با بقیه کاربرا در میون بزارید تا بقیه کاربران قربانی کلاهبردارهاشون نشن یا احتیاط کنن. (با ارائه مدرک باشه بهتره)

-----------------------------------------

برای شروع

exrates.me
هفته پیش مقداری بیت کوین گلد تو hitbtc خریدم بعد از چند دقیقه btg کاهش قیمت شدیدی پیدا کرد. اون اکسچنجر رو تو سایت coinmarketcap پیدا کردم، برای اینکه ضرر نکنم کوین هام رو انتقال دادم به exrates، قیمت بیت کوین گلد اونجا بالاتر بود. بعد از مدتی اونجا دیدم همه order ها تخلیی هستن ، خواستم بیت کوین گلدهام رو برداشت کنم، ویتدراو بیت کوین گلد غیرفعال بود. به ساپورت میگفتم میگفت چند روز دیگه فعال میشه. منم فکر میکردم اینا دزد هستن و کوین های منو دزدیدن. دائم باهاش تماس میگرفتم یه بار گفتم تو بیت کوین تاک و همه سایتها براتون تاپیک اسکم میزنم ، حسابم رو برای 1 روز بلاک کردن، 24 ساعت گذشت دیدم حسابم هنوز بلاک هست، بهشون ایمیل زدم بعد از چند دقیقه حسابم رو باز کردن. یه buy order هم برای BTG/BTC بود، بیت کوین گلد ها رو با 10 درصد زیر قیمت بقیه مارکتها فروختم. درخواست ویتدراو بیت کوین رو دادم. شانس آوردم بعد چند ساعت بیت کوین ها رو برام فرستادن.
این اسکرین شات از یکی از order های تخلیی سایت هست.

download.jpg

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
exmo.com
در ظاهر کلاهبرداری نکردن اما به خاطر دلیل واهی چند روزه برداشتم رو بلاک کردن

3 روز پیش مقداری advcash دپوزیت کردم، بعد درخواست ویتدارو okpay رو دادم. ویتدراو رو بلاک کردن. با ساپورت آنلاین در میون گذاشتم گفت با ایمیل جوابت رو میدن. بعد 2 روز ایمیل زدن گفتن چون بدون اینکه تریدی انجام بدی درخواست ویتدراو دادی به خاطر قانون aml (ضد پولشویی!!) ویتدارو رو بلاک کردیم لطفا وریفای کن. وریفای هم ممکنه تا 10 روز طول بکشه
بعد چند سال کار با بقیه اکسچنجر ها اولین بار هست بخاطر ویتدراو بدون اینکه تریدی انجام بدم حسابم رو بلاک می کنن.

حسابهای okpay و advcash هر دو مال خودمه و وریفای هستن.

شما هم حواستون باشه بعد از دپوزیت فیات (ارزهای یورو، دلار، روبل) فوراً درخواست ویتدراو فیات ندین حداقل یه ترید انجام بدین اون وقت درخواست ویتدراو بدین.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دیروز exmo ویتدارو رو unblock کرد. گفتن دوباره این کار (دپوزیت، ویتدارو بدون انجام ترید) رو بکنی ممکنه باز ویتدارو بسته بشه

بالا