• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی بازی Pure

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
logo.jpg

شركت سازنده اين بازي Black Rock Studio در حال طي مراحل پاياني كار بازي pure مي باشد . اين بازي كه قرار است در 26 سپتامبر 2008 براي كنسول هاي PS3 & X360 و همچنين PC عرضه شود با استناد بر تريلر هايي از اين بازي كه به نمايش درامده اند و پيش نمايش هايي كه نوشته شده اند به نظر يك بازي بشيار زيباي موتور سواري مي ايد . گيم پلي اين بازي به سه قسمتrace, sprint, and freestyle ( مسابقه ، مسابقه هاي سرعت ، مسابقه هاي ازاد ) تقسيم مي شود . دو حالت اوليه از اين بازي بي نياز از توصيف مي باشد و شامل 5 يا 3 دور مسابقه در هر قسمت مي باشد . اما نكته اي كه بايد در مورد حالت دوم گوش زد شود كمي اصلاح شده تر از حالت اول ( race ) و دورهاي مسابقه در حالت sprint كمي كوتاهتر از race مي باشند .

2080.jpg

اما حالت سوم بازي freestyle از لحاظي نيازمند ان است كه شما تمام حقه هايي كه در بازي هاي ورزشي و از نوع Racing بلد هستيد به كار بريد و هميشه بايد چشمتان به آمپر بنزين باشد تا از لحاظ بنزين دچار كمبود نشويد . شما در دو حالت مي توانيد به موتورتان بنزين بزنيد : در حالت اول در انتهاي تمامي دورها تانكرهايي به همين منظور وجود دارند و در حالت دوم مي توانيد مقداري بنزين در طي مسابقه جايزه بگيريد . اما جايزه هايي كه مي تواند در حين مسابقه به دست اوريد تنها محدود به بنزين نمي شود بلكه شما مي توانيد امكان بازي دو نفره را در صورت انجام حركات نمايشي به دست اوريد و ...

اما اگر شما در بازي سوختتان تمام شود بازي به اتمام خواهد رسيد و به عبارت ديگر game over خواهيد شد و بايد بازي را از نوع آغاز كنيد . ما در تريلرهاي قبلي از اين بازي كه به نمايش در امده بود پيست ها مسابقه درWyoming, Italy, and New Mexico را ديده بوديم اما ما در اين پيش نمايش سعي داري تا اطلاعاتي در مورد مكان پيست جديد Ocotillo Wells, California در اختيار شما قرار دهيم . اين پيست كه در صحرايي گرم و سوزان قرار دارد ، يك پيست موتورسواريoff-road مي باشد .

اما اين پيست كه در سابق فرودگاه هواپيمايي بوده است كه امروزه تبديل به قبرستان هواپيماها شده است . در اين پيست محموله هاي حمل و نقلي ، جعبه ها و ... به چشم مي خورد . اما اطراف پيست با حصار هايي قديمي و كهنه و تاير هايي كوچك محافظ كاري شده اند كه از انجام دادن حركات نمايشي از جمله پرش بلند موسوم به airtime كه در ايتاليا بهترين موقعيت براي انجام دادن ان است ، جلوگيري مي كند .

پيست هايي كه در كاليفرنيا هستند بيشتر پيشت هايي از كار افتاده اند و دليل اين عمر هم زمين هاي ناهموار پيست هاي ان مي باشد . اما پيست هاي ديگري از اين بازي كه در كشور ايتاليا قرار دارند از جمله Lake Garda از محيطي ممتاز بهره مند مي باشند . اما اين بازي نقاط قوت ديگري نيز دارد كه به اين بازي هيجان بيشتري مي دهند از جمله كاراكتر هاي بازي ، مراحل عالي طراحي شده ، ديالوگ ها و منوي بازي . براي طرفداران اين سري از بازي ها ذكر اين نكته شما در اين بازي مي توانيد بسياري از حقه هاي موتور سواري را اجرا كنيد خوشحال كننده است .

اما صداگذاري بازي به نظر مي ايد كه بيشتر بر روي اواز هاي راك و متال تمركز كرده اند كه يكي از انها Blackrock مي باشد . همچنين ما اوازهايي The Subways, Pendulum, and The Futureheads ، در بازي شنيديم .

تهیه و تنظیم : کسری
برگردان متن : طاها

http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/876/876772/pure-screens-20080527112942472.jpg

http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/876/876772/pure-screens-20080527112948440.jpg

بازی خیلی خوبیه . من دارم بازی میکنم . پیشنهاد میکنم کسایی که حداقل سیستم زیر رو دارند بازی رو بگیرن و بازی کنند .

system requirements :

Pentium 4 , 3 GHz
1.5 GB RAM
graphic card 256 MB (GeForce 7600 or better)
5.5 GB HDD
Windows XP/Vista​

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اين بازی فوقولعاده بود..گرافيک بسيار عالی در کنار گيم پلی بی نظير يه بازی racing زيبا و هيجانيرو به وجود اورد...آدم ميشينه پاش معتادش ميشه..
من تو اين بازی رکورد 1/100 زدم..کسی نبود؟

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
فعلا درگیر اینم کاراکتر رو بشونم رو موتور !
الان غیبی حرکت می کنه http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
پشینهاد میکنم بازی رو با گیم پد بازی کنید . هیجان و راحتی 2 چندان میشه . من هنوز وقت نکردم خوب روش وقت بگذارم . ایشاالله تا چند روز آینده ته توی این قضیه و در میارم ...

Last edited:

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
پشینهاد میکنم بازی رو با گیم پد بازی کنید . هیجان و راحتی 2 چندان میشه . من هنوز وقت نکردم خوب روش وقت بگذارم . ایشاالله تا چند روز آینده ته توی این قضیه و در میارم ...

اول از همه لطفا عنوان تاپیک رو اصلاح کن که pure رو اشتباه نوشتی خیلی زشته
دوما اگه بتونی مطالب رو خودت بنویسی خیلی بهتره چون این نقد ماله زمانیه که هنوز بازی نیوده بوده
سوما راست میگی با گیم پد خیلی راحتتر میشه بازی کرد و در کل بازیه خیلی قشنگیه با گرافیک بالا اما زمان loadingها
خیلی طولانیه:(

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
اول از همه لطفا عنوان تاپیک رو اصلاح کن که pure رو اشتباه نوشتی خیلی زشته
دوما اگه بتونی مطالب رو خودت بنویسی خیلی بهتره چون این نقد ماله زمانیه که هنوز بازی نیوده بوده
سوما راست میگی با گیم پد خیلی راحتتر میشه بازی کرد و در کل بازیه خیلی قشنگیه با گرافیک بالا اما زمان loadingها
خیلی طولانیه:(
مدیر باید ادیت کنه تایتل تاپیک رو !
زمان لودینگ تایید میشه !

بالا