• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی باکس های ایرانی که من ازشون برداشت داشتم

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
با سلام خدمت دوستان
من میخوام باکس هایی رو اینجا معرفی کنم که ازشون برداشتی داشتم بدون سرمایه گذاری اولیه
بنده خودم میدونم خیلی سایت های ایرانی و خارجی در این عرصه به اصطلاح اسکم میشن و کلاهبردارن ولی بنده با زیر مجموعه گیری اقدام به کسب درآمد میکنم
و بنده در مورد این سایت ها تضمین نمیدم که سرمایه گذاری کنید بهتره خودتون با زیر مجموعه گیری بتونید کسب درآمد کنید

اولین باکس که همین امروز ازش برداشتی داشتم و سایتشم تازه کاره کویر باکس هست

برداشت اول :

70845470948721869805.jpg

برداشت دوم :

82350202558492993288.gif

در پست های بعدی سایت هایی معرفی میکنم که ازشون دریافتی داشتم

Last edited:

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
با سلام خدمت دوستان
من میخوام باکس هایی رو اینجا معرفی کنم که ازشون برداشتی داشتم بدون سرمایه گذاری اولیه
بنده خودم میدونم خیلی سایت های ایرانی و خارجی در این عرصه به اصطلاح اسکم میشن و کلاهبردارن ولی بنده با زیر مجموعه گیری اقدام به کسب درآمد میکنم
و بنده در مورد این سایت ها تضمین نمیدم که سرمایه گذاری کنید بهتره خودتون با زیر مجموعه گیری بتونید کسب درآمد کنید

اولین باکس که همین امروز ازش برداشتی داشتم و سایتشم تازه کاره کویر باکس هست

70845470948721869805.jpg

در پست های بعدی سایت هایی معرفی میکنم که ازشون دریافتی داشتم

بدون زیر مجموعه و خرید اکانت روزی چقدر میشه کسب درآمد کرد؟
کلا باکسهای ایرانی تا ماه اول خوب هستن بعدش دیگه.....

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
بدون زیر مجموعه و خرید اکانت روزی چقدر میشه کسب درآمد کرد؟
کلا باکسهای ایرانی تا ماه اول خوب هستن بعدش دیگه.....

بستگی به این داره چقدر زیر مجموعه میتونید جذب کنید من الان از همین سایت دیروز از زیر مجموعه ها 800 تومن درآوردم ، از کلیک های خودم هم و حدودا 200 تومن که میشه روزانه 1000 تومن
بله حرفتون رو قبول دارم خودم هم سایت باکس داشتم ولی نتونستم ادامه بدم و واگذار کردم
اگه کسی بتونه با پول کاربرا کار کنه اره میتونه سایتو نگه داره ولی فعلا من سایتی با این صورت ندیدم

بالا