• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی بهترین فروشگاه ساز فارسی

tehrani50

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز بهترین فروشگاه ساز فارسی رو میخواهم معرفی کنم فروشگاه ده قالبه همراه با سورس کامل بدون روتر بدون جاسوس بدون ادمین دوم و.... با قیمت عالی . اگه کار هاستینگ طراحی فروشگاه طراحی سایت میکنید سورس کاملش رو با قیمت عالی میدم بدون هیچگونه باگ . دو تا نسخه دارم یکی ازپنل مدیریت نمیشه قالب رو عوض کرد و دومی میشه و بانکش هم کاملا تست شده . خواهشا افرادی که همکار هستند و این سورس رو با قیمهای کلان میفروشند نیاند بخیال خودشون بخواهند خودشون رو خراب کنند مردم خودشون شعور برای خرید یا عدم خرید یک چیزی رو دارند . هر کی خواست دمو بدم ببینه قیمتم عالیه کنار میام . 09125712489

tehrani50

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز بهترین فروشگاه ساز فارسی رو میخواهم معرفی کنم فروشگاه ده قالبه همراه با سورس کامل بدون روتر بدون جاسوس بدون ادمین دوم و.... با قیمت عالی . اگه کار هاستینگ طراحی فروشگاه طراحی سایت میکنید سورس کاملش رو با قیمت عالی میدم بدون هیچگونه باگ . دو تا نسخه دارم یکی ازپنل مدیریت نمیشه قالب رو عوض کرد و دومی میشه و بانکش هم کاملا تست شده . خواهشا افرادی که همکار هستند و این سورس رو با قیمهای کلان میفروشند نیاند بخیال خودشون بخواهند خودشون رو خراب کنند مردم خودشون شعور برای خرید یا عدم خرید یک چیزی رو دارند . هر کی خواست دمو بدم ببینه قیمتم عالیه کنار میام . 09125712489

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
سلام
نمونه سیستم رو لطفا بگزارید و خواهشا اینقدر هم اینبر و اونبر اسپم نکنید یکجا گفتین کافیه

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
دوستمون جدیدن اسکریپت رو دانلود کردن یادشون افتاده حراجش کنن
عزیز من اینکه همش شد فرض و وعده وعید یه دمویی عکس چیزی این اسکریپت شما اسم نداره؟

hamisheyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستمون جدیدن اسکریپت رو دانلود کردن یادشون افتاده حراجش کنن
عزیز من اینکه همش شد فرض و وعده وعید یه دمویی عکس چیزی این اسکریپت شما اسم نداره؟

به تازگی تصمیم به راه اندازی سایت گرفته بودم و با جستجو در گوگل به سایت http://www.kasracms.com برخورد کردم.متاسفانه پس از راه اندازی سایت متوجه شدم سیستم تقلبی و دزدی هست و حتی متوجه این نبودم که از ابتدا به نمونه سایتها دقت بیشتری کنم.متاسفانه کسرا سی ام اس یا همون سایت ساز کسری یا فروشگاه ساز کسری به اصطلاح توسط کسی که خودش هیچ آشنایی به سایت و فروشگاه نداره ایجاد شده و حتی پایین هر نمونه از سایتهایی که قرار داده کپی رایت جاهای دیگه درج شده و من از دستپاچگی متوجه این قضیه نشدم تا قبل از خرید.شخصی که این سایت رو ازش خریدم یعنی مرتضی سعادتی مدیر سایت http://www.kasracms.com ابتدای کار چنان اعتماد منو جلب کرد که فکر کردم سایتها کار خودشه اما چیزی نگذشت که متوجه شدم ایشون نه تنها چیزی از سایت و برنامه نویسی نمیدونه حتی چیزی که نهایتا نصیب من شد چیزی بود که در ظاهر خوب اما در واقعیت هزار تومن هم ارزش نداشت و احتمالا از کسی تهیه کردم که از اتاق خانه مشغول این کار بود!
شماره تماسی که بالا گذاشته هم مال خودشه
مرتضی سعادتی

بالا