• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی بهترین فروشگاه ساز فارسی

tehrani50

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز بهترین فروشگاه ساز فارسی رو میخواهم معرفی کنم فروشگاه حرفه ای 14 قالبه همراه با سورس کامل بدون روتر بدون جاسوس بدون ادمین دوم و.... با قیمت عالی . اگه کار هاستینگ طراحی فروشگاه طراحی سایت میکنید سورس کاملش رو با قیمت عالی میدم بدون هیچگونه باگ . دو تا نسخه دارم یکی ازپنل مدیریت نمیشه قالب رو عوض کرد و دومی میشه و بانکش هم کاملا تست شده . خواهشا افرادی که همکار هستند و این سورس رو با قیمهای کلان میفروشند نیاند بخیال خودشون بخواهند بنده رو خراب کنند مردم خودشون شعور برای خرید یا عدم خرید یک چیزی رو دارند . هر کی خواست دمو بدم ببینه قیمتم عالیه کنار میام سورسهای خوب دیگری هم دارم که یکیش رو خودم نوشتم بقیه رو فارسی کردم . 09125712489

هر قالب هم بخواهید براش طراحی میکنم ولی هزینه کمی بالاتر میشه . الان 14 قالب داره و فروشگاه کامل و بی نقصیه همه جوره تست شده راحت میتونید کپی رایت خودتون رو بگذارید زیرش. داریم یه برنامه لایسنس گذار هم میسازیم اگه میخواهید کسی نتونه کپی کنه اونرو بهتون میفروشم . منتظر تماس دوستان هستم .

بالا