• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی بهترین وب سایت های فروش اینترنتی کولر گازی بوش

کسری راد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ،
من طبق تجربه خودم و خریدی که داشتم این پست رو میزارم تا دیگران هم استفاده کنن
تقریبا 3 ماه پیش بود خواستم یک کولر گازی خریدای کنم که بعد از کلی تحقیق و پرس و جو به این نیتجه رسیدم که مارک بوش خریداری کنم
وقتی توی گوگل دنبال کولر گازی بوش گشتم با سایت های زیادی مواجه شدم که بعد از تماس با همه آنها و سوال در مورد خدمات و محصولات و خواندن نظرات سایتشون ، از مجموعه و سایت پارس بوش خریداری کردم و از خریدم هم بسیار راضی هستم هم سریع رسید دستم و هم کیفیتش عالیه

آدرس سایتشون رو می زارم برای کسانی که می خوان کولر گازی بوش بخرن

https://www.parsbosch.com

Amethyst1985

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در حال حاضر کولر گازی بوش با گارانتی شرکت هوای پاک ایران، یکی از مجهزترین و البته مقرون به صرفه ترین برندهای کولر گازی خارجی است که به آسانی می توانید از طریق سایتهای فروشگاهی نظیر دماتجهیز به آن دسترسی داشته باشید. از جمله مزایای کولر گازی بوش، تنوع ظرفیت و موجود بودن آن در دو نوع معمولی و اینورتر است. این محصول با قابلیت تامین هوای سرد و گرم در 6 ظرفیت مختلف 9000 الی 36000 موجود است که می توانید متناسب با متراژ محل مورد نظر مدل مناسبتان را انتخاب کنید. همچنین با توجه به اینکه تا چه میزان صرفه جویی در مصرف برق برایتان اهمیت دارد و چقدر بودجه می خواهید صرف خرید کولر گازی نمایید، می توانید یکی از انواع کولر گازی معمولی یا اینورتر را در نظر داشته باشید.

بالا