• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی جدیدترین سایت زیر مجموعه گیری

armin1272

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام
کسانی که با سایت های زیر مجموعه گیری آشنا هستن، حتما سایت Work4lr رو میشناسن که البته من خودم توی پی تی معرفی اش کردم ولی همه به سمتمن حجوم آوردن که ....
work4pm.com/?reffer=armin1272
خوب بگذریم. این سایت با پرفکت مانی کار میکنه. هنوز عمری نداره ۱۳ تا عضو داره. دقیقا مثل سایت work4lr هست با این تفاوت که بجای لیبرتی رزرو با پرفکت مانی کار میکنه.
اگر هم از پرداختی های اون سایتی که با لیبرتی کار میکنه(work4lr.com) شک دارین یدونه سرچ تو گوگل بزنین تا فیش های دریافتی رو ببینین
هموز پرداختی برای work4pm.com ثبت نشده چون همونطور که گفتم هنوز ۱ هفته نیست که شروع بکار کرده و ۱۳ تا عضو بیشتر نداره ولی از روی سابقه ی work4lr میگم که صد در صد پرداختی داره
در ضمن اگر هم با لینک من عضو بشین ۵۰ سنت بر میگردونم بهتون و ۲۵ سنت هم برای زیر مجموعه هاتون پرداخت میکنم.
سوالی بود بپرسین فقط لطفا چرت و پرت نگین
Work4PM.com/?reffer=armin1272

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
این سایت مورد تایید و ادمینشم همون ادمین work4lr هست.

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
عمر سایت های هرمی دیگه به پایان رسیده!
هیچ آدم عاقلی نیست که بیاد و پول و وقت بی زبان رو بریزه تو دهن یه مشت کلاهبردار

armin1272

Registered User
لایک‌ها
15
شما مشکلت چیه با این سایت؟
نمیخوای ثبت نام نکنی نکن
این سایت واقعا پرداختی داره از Captive هم اگه میخوای بپرس که اون سایت work4rl پرداختی داشت یا نه

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
شما مشکلت چیه با این سایت؟
نمیخوای ثبت نام نکنی نکن
این سایت واقعا پرداختی داره از Captive هم اگه میخوای بپرس که اون سایت work4rl پرداختی داشت یا نه

مشکا من اینه که 8-9 سالی هست گوشم از پرزنت کردن برای سیستم های مختلف هرمی پر شده! اطرافم هم آدم های زیادی دیدم که با حرف هایی شبیه حرف های شما مثل :
واقعا پول می ده
یکی در عرض 3 هفته خونه خریده
ماشینی که زیر پام هست در عرض 1 هفته خریدم
الان 1000 تا زیر مجموعه دارم ماهی 10 میلیون در آمد دارم
و ....
بد بخت شدند و زندگیشون به باد رفته!
و با اینکه خیلی ها نصبت به اینکه این سایت ها فقط کلاهبرداری هست اطلاع دارند ، اما همچنان ادم های ساده لوح فریب می خورند
نیازی هم به سوال نیست چون اکثر این سایت ها توسط هموطنان گرامی به زبان انگلیسی راه اندازی می شه و مات رو سر کیسه می کنند
با تشکر!

armin1272

Registered User
لایک‌ها
15
جهت اطلاع
من نمیخوام با ۴ تا زیر مجموعه یه خونه یا ماشین بخرم و درآمد دایمی داشته باشم چون میدونم که همچین چیزی امکان نداره
من برای این تو این سایت عضو شدم که اولا ۲ دلار مبلغی نیستش که بخوام همه چیزم رو ببازم دوما از سایت work4lr خودم و بقیه دوستان دریافت داشتیم

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
جهت اطلاع
من نمیخوام با ۴ تا زیر مجموعه یه خونه یا ماشین بخرم و درآمد دایمی داشته باشم چون میدونم که همچین چیزی امکان نداره
من برای این تو این سایت عضو شدم که اولا ۲ دلار مبلغی نیستش که بخوام همه چیزم رو ببازم دوما از سایت work4lr خودم و بقیه دوستان دریافت داشتیم

گفتنی ها قبل ز اینکه من هم چیزی بگم گفته شده !
در هر صورت هر کس عقل داره می تونه تصمیم بگیره!
فقط بگم من هم قبلا سایت هایی رو دیدم که با مبالغ پایین عضو گیری می کردند .نه به این دلیل که 2 دلار پولی نیست! به این دلیل که کسی برای 2 دلار شکایت نمی کنه
موفق باشید

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
سرمایه همیشه ریالی نیست. زمان سرمایه ایست غیر قابل بازگشت :D

Captive

لایک‌ها
16,665

مشکا من اینه که 8-9 سالی هست گوشم از پرزنت کردن برای سیستم های مختلف هرمی پر شده! اطرافم هم آدم های زیادی دیدم که با حرف هایی شبیه حرف های شما مثل :
واقعا پول می ده
یکی در عرض 3 هفته خونه خریده
ماشینی که زیر پام هست در عرض 1 هفته خریدم
الان 1000 تا زیر مجموعه دارم ماهی 10 میلیون در آمد دارم
و ....
بد بخت شدند و زندگیشون به باد رفته!
و با اینکه خیلی ها نصبت به اینکه این سایت ها فقط کلاهبرداری هست اطلاع دارند ، اما همچنان ادم های ساده لوح فریب می خورند
نیازی هم به سوال نیست چون اکثر این سایت ها توسط هموطنان گرامی به زبان انگلیسی راه اندازی می شه و مات رو سر کیسه می کنند
با تشکر!

حرفای شما در مورد سیستم های هرمی رو کاملا قبول دارم، اما اینجا هیچوقت من به شخصه کسی رو مجبور به عضو شدن نمیکنم ، همینطور با وعده های تو خالی/.

تو دنیای مجازی زرنگ اونی هستش که بیزنسی رو که میخوات انجام بده ( سریع ) اول اصل پولش و بعد سودش رو دریافت کنه.

حالا این سایت من 15 ماه هست که عضوم با 2 دلار!!!! به علت کمبود وقت هم نتوستم تبلیغ کنم اما با این حال راضی هستم از درامدش، اگر روزی هم کلاهبرداری کرد بیشترین ضرری که یه نفر میتونه بکنه فقط 2 دلاره...

موفق باشید

Captive

لایک‌ها
16,665
The amount of 2 USD has been deposited to your Perfect Money account. Memo: Shopping Cart Payment. Work4PM.com Payment.. Date: 16:30 06.06.12. Batch: 94*382.

ollg

Registered User
لایک‌ها
11
سلام من 363 تا زير مجموعه مستقيم ميدم به خودت بابت هر كدوم جن ميدي؟و شرايط

ollg

Registered User
لایک‌ها
11
جوابمو خصوصي بدين لطفا

ollg

Registered User
لایک‌ها
11
يه سوال ديكه
مثلا من دو دلار ميدم عضو ميشم اوكي؟حالا 10تا زير مجموعه دارم اينا هم هر كدوم 2دلار ميدن عضو ميشن؟اسكل شدم! !!!
جوابمو خصوصي بدين لطفا

MG007

Registered User
لایک‌ها
39
مهم اینه که زیر مجموعه چجوری جور کنیم؟

بالا