raneli
Registered User
- نوشتهها
- 470
- لایکها
- 109
سلام. اگر در مورد موضوعی خاص نیاز به دامین دارید بفرمایید تا دامنه ای آزاد به شما معرفی کنم. در صورتی که خوشتون اومد و خواستید ثبت کنید هر مبلغی که مد نظرتون هست به عنوان مشاوره به بنده بدین (رقم نمی گم، مرامی دامنه معرفی می کنم شما هم مرامی مبلغی بدین. فکر کنید اگه این دامنه پر بود چقدر به خاطرش هزینه می کردین؟ حالا هم شما سود می کنید و هم بنده)
یه مدتی این کارو کردم و دامنه های خوبی هم معرفی شد. برخی دوستان لطف داشتن و مبلغی به عنوان مشاوره دادن و این احترام و سود دو جانبه باقی موند اما یه عده کم لطفی کردن و باعث شد تا اون تاپیک رو بسته اعلام کنم... امیدوارم این دفعه چنین مسئله ای پیش نیاد و این همکاری دو طرفه ادامه پیدا کنه. البته این بار در صورت ثبت دامنه و کم لطفی دوستان امتیاز منفی بازارچه تقدیم خواهد شد!
یه مدتی این کارو کردم و دامنه های خوبی هم معرفی شد. برخی دوستان لطف داشتن و مبلغی به عنوان مشاوره دادن و این احترام و سود دو جانبه باقی موند اما یه عده کم لطفی کردن و باعث شد تا اون تاپیک رو بسته اعلام کنم... امیدوارم این دفعه چنین مسئله ای پیش نیاد و این همکاری دو طرفه ادامه پیدا کنه. البته این بار در صورت ثبت دامنه و کم لطفی دوستان امتیاز منفی بازارچه تقدیم خواهد شد!