معرفی رام سنس 3
HD2_CoreDroid_Desire_HD_GB_V2.1
دوستان در همین ابتدا متذکر میشوم :
1- بنده یا موبایلستان هیچ مسؤلیتی را در قبال آسیب و صدمه احتمالی به گوشی را بعد از نصب رام نداریم. ( شخصاً یکهفته هست که دارم ازش استفاده میکنم )
2- این رام مقداری باگ دارد که مهم ترین آنها را در آخر عنوان کرده ام اما از آنجایی که تعدادی از دوستان درخواست معرفی یکی از رامهای سنس 3 که فارسی هم شده باشند را داشتند این رام را معرفی کردم.
3- بنده فقط روی فارسی ساز رام کار کردم.
ویژگی ها :
فول فارسی راست چین
روت شده
*- پشتبانی از Ext2 sd و A2SD
*- موارد بلوتوث - وایرلس - چی پی ان - مارکت و .... همه تست شده و فعال هستند
*- دارای سنس 3 زیبا و متفاوت همراه با آیکون ها و تولبار بسیار زیبا
*- کرنل به RAF 1.9 OC
آموزش نصب :
*- رام را دانلود کرده و بدون تغییر و آنزیپ نمودن به شاخه اصلی مموری کارت انتقال دهید
*- پارتیشن بندی ext3 به بالا
*- ریکاوری مخصوص را نصب کنید 400MB
*- وارد ریکاوری شوید و هر دو wipe را انجام دهید
*- سپس در منوی ریکاوری وارد گزینه Advance شوید و بعد گزینه Wipe Dalvik Cache شده و بعد yes را بزنید و بعد به منوی اصلی ریکاوری برگشته با انتخاب install zip from sd وchoose zip form sd رام را انتخاب کرده و نصب کنید
*- زمان بوت اولیه طولانی هست حداقل 10 دقیقه پش صبور باشید.
نکته 1 : کیبرد فارسی رو خودتون نصب کنید فقط دقت کنید بعد نصب کیبرد وارد setting شده و از قسمت applictaion و manage کیبرد رو که نصب کردین به حافظه داخلی انتقال بدین که بعد از ریبوت تیکش برداشته نشه.
نکته 2 : هنگام اجرا شدن رام در مرحله اول با ارورر FC مواجه میشوید، جای هیچ نگرانی نیست .
معایب :
1- دقت کنید Browser گوشی فارسی را مقطع و برعکس نمایش میدهد.
2- دوربین در حالت عکس برداری بدون مشکل هست اما در حالت فیلم برداری مشکل دارد ( هنگ میکند ) که بایست از برنامه خارج شوید ( کمی زمان میبرد ) به همین سادگی
لینک رام
لینک کمکی
لینک مستقیم
با تشکر از ویسام عزیز جهت فارسی سازی رام از بچه های مو بایلستان....
HD2_CoreDroid_Desire_HD_GB_V2.1
دوستان در همین ابتدا متذکر میشوم :
1- بنده یا موبایلستان هیچ مسؤلیتی را در قبال آسیب و صدمه احتمالی به گوشی را بعد از نصب رام نداریم. ( شخصاً یکهفته هست که دارم ازش استفاده میکنم )
2- این رام مقداری باگ دارد که مهم ترین آنها را در آخر عنوان کرده ام اما از آنجایی که تعدادی از دوستان درخواست معرفی یکی از رامهای سنس 3 که فارسی هم شده باشند را داشتند این رام را معرفی کردم.
3- بنده فقط روی فارسی ساز رام کار کردم.
ویژگی ها :
فول فارسی راست چین
روت شده
*- پشتبانی از Ext2 sd و A2SD
*- موارد بلوتوث - وایرلس - چی پی ان - مارکت و .... همه تست شده و فعال هستند
*- دارای سنس 3 زیبا و متفاوت همراه با آیکون ها و تولبار بسیار زیبا
*- کرنل به RAF 1.9 OC
آموزش نصب :
*- رام را دانلود کرده و بدون تغییر و آنزیپ نمودن به شاخه اصلی مموری کارت انتقال دهید
*- پارتیشن بندی ext3 به بالا
*- ریکاوری مخصوص را نصب کنید 400MB
*- وارد ریکاوری شوید و هر دو wipe را انجام دهید
*- سپس در منوی ریکاوری وارد گزینه Advance شوید و بعد گزینه Wipe Dalvik Cache شده و بعد yes را بزنید و بعد به منوی اصلی ریکاوری برگشته با انتخاب install zip from sd وchoose zip form sd رام را انتخاب کرده و نصب کنید
*- زمان بوت اولیه طولانی هست حداقل 10 دقیقه پش صبور باشید.
نکته 1 : کیبرد فارسی رو خودتون نصب کنید فقط دقت کنید بعد نصب کیبرد وارد setting شده و از قسمت applictaion و manage کیبرد رو که نصب کردین به حافظه داخلی انتقال بدین که بعد از ریبوت تیکش برداشته نشه.
نکته 2 : هنگام اجرا شدن رام در مرحله اول با ارورر FC مواجه میشوید، جای هیچ نگرانی نیست .
معایب :
1- دقت کنید Browser گوشی فارسی را مقطع و برعکس نمایش میدهد.
2- دوربین در حالت عکس برداری بدون مشکل هست اما در حالت فیلم برداری مشکل دارد ( هنگ میکند ) که بایست از برنامه خارج شوید ( کمی زمان میبرد ) به همین سادگی
لینک رام
لینک کمکی
لینک مستقیم
با تشکر از ویسام عزیز جهت فارسی سازی رام از بچه های مو بایلستان....