• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی رام سنس 3 برای HTC HD2

AminMzh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معرفی رام سنس 3
HD2_CoreDroid_Desire_HD_GB_V2.1

03907300482289432671.png
99141012320821653210.png

دوستان در همین ابتدا متذکر میشوم :

1- بنده یا موبایلستان هیچ مسؤلیتی را در قبال آسیب و صدمه احتمالی به گوشی را بعد از نصب رام نداریم. ( شخصاً یکهفته هست که دارم ازش استفاده میکنم )

2- این رام مقداری باگ دارد که مهم ترین آنها را در آخر عنوان کرده ام اما از آنجایی که تعدادی از دوستان درخواست معرفی یکی از رامهای سنس 3 که فارسی هم شده باشند را داشتند این رام را معرفی کردم.

3- بنده فقط روی فارسی ساز رام کار کردم.

33715484901871138466.png
27972198364840675143.png

ویژگی ها :

فول فارسی راست چین

روت شده

*- پشتبانی از Ext2 sd و A2SD

*- موارد بلوتوث - وایرلس - چی پی ان - مارکت و .... همه تست شده و فعال هستند

*- دارای سنس 3 زیبا و متفاوت همراه با آیکون ها و تولبار بسیار زیبا

*- کرنل به RAF 1.9 OC

آموزش نصب :

*- رام را دانلود کرده و بدون تغییر و آنزیپ نمودن به شاخه اصلی مموری کارت انتقال دهید

*- پارتیشن بندی ext3 به بالا

*- ریکاوری مخصوص را نصب کنید 400MB

*- وارد ریکاوری شوید و هر دو wipe را انجام دهید

*- سپس در منوی ریکاوری وارد گزینه Advance شوید و بعد گزینه Wipe Dalvik Cache شده و بعد yes را بزنید و بعد به منوی اصلی ریکاوری برگشته با انتخاب install zip from sd وchoose zip form sd رام را انتخاب کرده و نصب کنید

*- زمان بوت اولیه طولانی هست حداقل 10 دقیقه پش صبور باشید.

نکته 1 : کیبرد فارسی رو خودتون نصب کنید فقط دقت کنید بعد نصب کیبرد وارد setting شده و از قسمت applictaion و manage کیبرد رو که نصب کردین به حافظه داخلی انتقال بدین که بعد از ریبوت تیکش برداشته نشه.
نکته 2 : هنگام اجرا شدن رام در مرحله اول با ارورر FC مواجه میشوید، جای هیچ نگرانی نیست .

معایب :
1- دقت کنید Browser گوشی فارسی را مقطع و برعکس نمایش میدهد.

2- دوربین در حالت عکس برداری بدون مشکل هست اما در حالت فیلم برداری مشکل دارد ( هنگ میکند ) که بایست از برنامه خارج شوید ( کمی زمان میبرد ) به همین سادگی
dq.gif

لینک رام

لینک کمکی

لینک مستقیم
با تشکر از ویسام عزیز جهت فارسی سازی رام از بچه های مو بایلستان....

بالا