rezat1
Registered User
- نوشتهها
- 476
- لایکها
- 292
سلام .
میخوام سایتی رو معرفی کنم که شما میتونید با گذاشتن آدرس وبسایتتون بازدید واقعی کسب کنید و برای صفحه های اجتماعی follower کسب کنید به صورت کاملا رایگان.
سایت بسیار معروفیه و خیلی از سایت ها اینجا ثبت شدن و از این سیستم برای معرفی سایتشون و کسب بازدید واقعی بدون هزینه استفاده میکنن
با این روش دیگه نیازی به پاپ آپ و هزینه کردن برای گرفتن بازدید ندارید .
خب اما توضیحاتی در مورد سیستم .
در سیستم این سایت به
پوینت نیاز دارید تا بتونید از امکانات اون استفاده کنید . میخوام سایتی رو معرفی کنم که شما میتونید با گذاشتن آدرس وبسایتتون بازدید واقعی کسب کنید و برای صفحه های اجتماعی follower کسب کنید به صورت کاملا رایگان.
سایت بسیار معروفیه و خیلی از سایت ها اینجا ثبت شدن و از این سیستم برای معرفی سایتشون و کسب بازدید واقعی بدون هزینه استفاده میکنن
با این روش دیگه نیازی به پاپ آپ و هزینه کردن برای گرفتن بازدید ندارید .
خب اما توضیحاتی در مورد سیستم .
در سیستم این سایت به
شاید بگید که خوب پس حتما پولیه و رایگان نیست . باید بگم که نه اینطور نیست و در این سایت چند روش برای امتیاز گیری وجود داره
1- بازدید از وبسایت های دیگرانه که بسته به امتیازی که خود فرد تعیین کرده برای بازدید به شما از 5 تا 50 امتیاز تعلق میگیره ( یعنی از اون فرد این امتیاز کم میشه و به شما اضافه میشه )
2- فالو کردن توییت ها و ری توییت هست
3- جذب افراد یا همون ریفرال .
4- خریدن امتیاز که با موارد بالا شما تقریبا بی نیاز میشید از این روش
از این امتیاز ها میتونید برای کسب بازدید ( که این هم خودتون امتیازشو تعیین میکنید هر چقدر بیشتر بذارید امکان بازدید بالاتر میره ) و کسب فالور و دیگر امکانات سایت استفاده کنید .
اینم از آدرس سایت : خیلی ممنون میشم از ریفرال من استفاده کنید که یه امتیازی هم به من تعلق بگیره .
Get Free Traffic to Your Website or Blog | Traffup
منتظر نظرات شما هستم
بعد از ثبت نامتون لینک ثبت نامتون رو میتونید همینجا بذارید چون از طریق ریفرال هم پوینت میده